• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaçarak evlenen var mı?

Kaçmadım ama kaçarak evlenenlerin durumunu çok gördüğüm için kaçma şakın diyorum.
10 haftalığı geçtiği için legal olarak artık aldıramazsınız. İllegal yollar da sağlık olmayacağı için aldırın demiyorum.
En doğrusu bence ailenle konuşmak. Annen biraz ılımlı ise onunla konuşmayı dene.
Bir de kaçmadan önce mutlaka doktora git. Sağlıklı bir gebelik olup olmadığını bilmiyorsunuz şu anda, belki sağlıklı değil ve zorunlu kürtaj olma durumunuz bile olabilir. Doktordan sonra karar verin bence.
En azar hasarla atlatman dileğiyle.

Anladım. Şimdi yazıp da konu sahibini üzmek istemedim. Ama benim hayalimde bütün hayatları önlerinde olan iki genç var. Okulu bitirecekler, meslek edinecekler belki yüksek lisans yapacaklar, kariyerlerinde yükselecekler. Ve bütün bunlar kaçınca olmayacak. Asgari ücretle bir yere girebilirlerse ne ala. O kadar çok iş arayan var ki. İş bulabilecekleri de muamma. Burda eşi 2 bin alan insana bile bebek şu kadar masraflı bu kadar masraflı diyoruz. Bir düşün bir edi bir büdü ne yapacaklar kaçınca. Tabiki de karşıda çekip vuracak bir aile varsa koşarak uzaklaşsınlar. Kaçmaktan başka yapacak hiç bir şey yok. Ama ben ailemin dökeceği gözyaşlarına hayal kırıklıklarına üzülüyorum diyince acaba demiştim. Hani sizin bizim gibi üzülüp kızıp ama gene de bağrına basacak insanlardan mıdır ailesi.
Off çok zor. Allah bir çıkar yok göstersin konu sahibine. Korunmayı akıllarına bile getirmedikleri için iyi bir kızmayı haketseler de bu onlara bir ders olmuştur umarım.
Kestiremiyorum. Babamla aramız küçüklükten pek iyi değil zaten. Aslına bakarsan annemi aldatan döven bi adamdı. Hep karşısına ben dikildim anneme vuröa üzme diyen açıklarını bulan ben oldum bu yüzden sevmez beni asi der. Bende anneöe yaptıkları için babamla iyi geçinemem.bu yüzden acaba ne tepki verir bile diyemiyorum düşünemiyorum. Abim kardeşim annem belki ama babam şimdi bile elinden gelse atacak beni. Bide hep evden uzakta çalıştı yurt dışında şehir dışında öyle bir geçer zamanki dizisindeki Ali gibi eve gelsin istemezdik. Babalığı paradan ibaret ama baba neticesinde. O ne derse evde o. Ki siler beni öyle düşünüyorum. Anneme eziyet eder bu kıza sahip çıkamadın şehir dışına yollattın der abim başka şehirde mesleğini yapıyo o da gelemez. Olan annemle bana olur. Ben razıyımda işte annem.. Ne önünde durabilirim artık ne arkamı dönüp gidebilirim. Allahım bi yol göstersin. Böyle forumlara yazarak derdimi atmaya çalışıyorum. Biri olumsuz bişey yazsım ağlıyorum psikolojim berbat. 23 yaşındayım daha bi gecelik aptal bi hata yüzünden hayatım girdaba girdi. Onun ailesi kabul etse bnm babam silsede zamanla yumşar en azından annemle aram düzelir. Ama onuun aileside köklü bi aile varlıklı ve soyisimlerine leke gelsin istemiyolar. Ama Allaha bıraktım Rabbim ailelerinden b kızdan çıkarmasın yaşamasın kimse bu durumu

Anladım. Şimdi yazıp da konu sahibini üzmek istemedim. Ama benim hayalimde bütün hayatları önlerinde olan iki genç var. Okulu bitirecekler, meslek edinecekler belki yüksek lisans yapacaklar, kariyerlerinde yükselecekler. Ve bütün bunlar kaçınca olmayacak. Asgari ücretle bir yere girebilirlerse ne ala. O kadar çok iş arayan var ki. İş bulabilecekleri de muamma. Burda eşi 2 bin alan insana bile bebek şu kadar masraflı bu kadar masraflı diyoruz. Bir düşün bir edi bir büdü ne yapacaklar kaçınca. Tabiki de karşıda çekip vuracak bir aile varsa koşarak uzaklaşsınlar. Kaçmaktan başka yapacak hiç bir şey yok. Ama ben ailemin dökeceği gözyaşlarına hayal kırıklıklarına üzülüyorum diyince acaba demiştim. Hani sizin bizim gibi üzülüp kızıp ama gene de bağrına basacak insanlardan mıdır ailesi.
Off çok zor. Allah bir çıkar yok göstersin konu sahibine. Korunmayı akıllarına bile getirmedikleri için iyi bir kızmayı haketseler de bu onlara bir ders olmuştur umarım.
Kestiremiyorum. Babamla aramız küçüklükten pek iyi değil zaten. Aslına bakarsan annemi aldatan döven bi adamdı. Hep karşısına ben dikildim anneme vuröa üzme diyen açıklarını bulan ben oldum bu yüzden sevmez beni asi der. Bende anneöe yaptıkları için babamla iyi geçinemem.bu yüzden acaba ne tepki verir bile diyemiyorum düşünemiyorum. Abim kardeşim annem belki ama babam şimdi bile elinden gelse atacak beni. Bide hep evden uzakta çalıştı yurt dışında şehir dışında öyle bir geçer zamanki dizisindeki Ali gibi eve gelsin istemezdik. Babalığı paradan ibaret ama baba neticesinde. O ne derse evde o. Ki siler beni öyle düşünüyorum. Anneme eziyet eder bu kıza sahip çıkamadın şehir dışına yollattın der abim başka şehirde mesleğini yapıyo o da gelemez. Olan annemle bana olur. Ben razıyımda işte annem.. Ne önünde durabilirim artık ne arkamı dönüp gidebilirim. Allahım bi yol göstersin. Böyle forumlara yazarak derdimi atmaya çalışıyorum. Biri olumsuz bişey yazsım ağlıyorum psikolojim berbat. 23 yaşındayım daha bi gecelik aptal bi hata yüzünden hayatım girdaba girdi. Onun ailesi kabul etse bnm babam silsede zamanla yumşar en azından annemle aram düzelir. Ama onuun aileside köklü bi aile varlıklı ve soyisimlerine leke gelsin istemiyolar. Ama Allaha bıraktım Rabbim ailelerinden b kızdan çıkarmasın yaşamasın kimse bu durumu

Ah be güzel arkadaşım. Şu yeryüzünde en çok korunması gereken insanmışsınız. Cinsel eğitim şart gerçekten gençlere.
Sakın forumlardan medet umuyorum diye düşünmeyin. Binlerce kadın buraya içini döküyor. Ve emin olun çok güzel ilerledi konunuz. Başka zaman böyle bir konu açılsın ne olur deselerdi kkda çok üstüne giderler konu sahibinin derdim ama öyle olmadı. Hep yol göstermeye çalışan yorumlar oldu. Yol gösteremeyen bile dua etti sizin için. Kim bilir belki içlerinden birinin duası kabul olur, bir çıkar yol çıkar karşınıza. Allah kalbinize ferahlık versin. Sizin şu an hormonlarınız da karışık. O yüzden üzüntüler yaşamanız normal. Umarım her şey güzel olacak.

Ben kaçarak evlendim evlilik paketleriyle eşyamızı aldık avans çektik ev tutluk çalıştık borçlarımızı ödedik evimiz var kendi işimiz var şimdi çok şükür aileler destek olmuyorsa koskoca insanlarsınız bence yapılmıcak şey değil hee bu arada siz kaç yaşlarındasınız bilmiyorum ama ben 19 eşim 22 yaşındaydı evlendiğimizde
Zor olmadı mı? Aileniz affetti mi

Yakın bi tanıdığım yaşadı bu durumu. Bilmiyoduk. Düğünden 15 gün once gördüm kızı. Anladım hamile olduğunu. O da ünv son sınıftaaydı..apr tpar evlendiler. Emin ol evet belki sağlıklı değil ama su durumda pekte seçenegiimiz yok. Sımdıkı bi korse gymişti düğünde. Göbeği belli değildi. Kim şüpheli yaklaşsa hormon ilaçları kullandım yüzüm gözüm şiş diyodu. Bence sende oyle yapmalısın.

Üstelik çocugn aileside kabl etmemişti. Yetiştrme yurdunda büyümüş bi genç dediler ailesi yok dediler. Sahtedrn 5 ilezik vardı kolunda. Bence bunu dene. Kaçma. Ben kÇtım hiç memnun değilim kaçma

önce vakit kaybetmeden bir doktora git sağlıklı bir hamilelik mi emin ol sonra
hemen nikah kıyın
erkek arkadaşının ailesi seni başlarından savmak için aldırın diyor ortada Bebek olmazsa mecburiyette olmayacak
Erkek arkadaşının ailesinin yanına gidin biz evlendik buyrun buda Bebek ultrasonu diyip olacakları izleyin

Zor olmadı mı? Aileniz affetti mi
Tabiki çok zor oldu parasız kaldığımız senetleri nasıl ödicez diye ağladığımız günlerde oldu ama hepsi bitti çok şükür azimle ayakta kaldık olmaz diyenlere inat ailelere gelince anneler yufka yüreklidir iki tarafta çok çabuk dönüş yaptı kp kabullenmesi zor olsada şimdi kızım demiyomu ağzından bi kızım daha çıkıyo ;) benim babamm onu boş ver zaten evlendiğimi dede olduğunu öğrendiği gün öğrendi ve hastaneye yanımıza geldi annem babam ayrıydı hiç haber vermedim ona yani canım mecbursan şartların onu gerektiriyorsa yaparsınız neden olmasın ama ilerde pişman olmamak için bence kendi fikrim aile desteği önemli bizimkiler affetti ama affetmeyen ailelerde var malesef sonra yaşayamayacağın şeyleri bi düşün şimdi hiiç önemli değil dediğin söz,nişan,kına,gelinlik,gelin alınma,çeyiz serilme,bi 5-10 sene sonra aaah ah dedirtiyo ne çok isterdim bir gelinlik giymeyi evimden davul zurnayla çıkmayı bi nişan alış verişine çıkmayı yada ne biliyim eşime tuzlu kahve pişirmeyi ama kaçınca olmuyo yapılsada yarım kalıyo kınada yaptım düğünde ama hepsi eğreti takılarım emitasyondu gelinliğim komşunun gelinliğiydi falan filan işte en son çare kaçmayı düşün bebeğine gelince bişey diyemiyorum çünkü üç kere anneyim ne diyebilirim ki...

Canım yorumların hepsini okuyamadim ama lütfen bu dediğimi yap.
Bak evet şeytana uymussunuz ikinizde ama olan olmuş ah edip vah etmenin anlamı yoook. Senin yapacağın en sağlıklı en doğru şey annenle hemen yarın bunu konuşmak.
Konuya yavaştan gir pat diye değil.
Böyle böyle yakinlastik anne hata ettim hamileyim de .
Annen şok olur kadincagiz ama bunu demek zorundasın.
Sana yardimci olur doktora falan gidersiniz. Kadın kendine gelincede babana der .
Aldırma bence çünkü bır cana kymak kolaymi bu kadar.
Ailenle oturun düşünün yoksa tek başına olmaz bu.
Kaçma sakın. Evlenin bır an once .
Çok zor bi durum ama artık olan olmuş Allah yardimcin olsun.
Sizinkileri üzme ve deki onlara hata yaptım ama nolur beni böyle bırakmayın destek olun de . Küçük değilsin .
Önce ailenle konuş bak kaçarsan sorun daha büyür.
Dürüst ol ve yaptığın şeyin arkasında dur

Oglanin ailesini boşver adiler sahip çıkmıyor He bide .
Oğlan sana destekse sorun yok.

Bi Cahillik ettik zaten yaptık bide korunmadık aklımıza gelmedi :KK43: Allah yazmış o neneğin dünyaya gelmesi gerekmiş demek ki

Bastan kinamayin yazip sonradan bunu yazmasaydin keske. Bazi konular insani cidden zivanadan cikariyor.

Aklimiza gelmedi ne demek :kızgın:

Var kuzenim.Tamamen aynı durumdaydınız.Tek farkla halam biliyordu. Eniştem şuan değil diyordu çocuktan haberi yoktu. Sonra kaçtılar dünyalar güzeli kızı oldu. Eşi yontulmamış odun çıktı ailesi hor gördü ayrıldılar. Zor süreçti ama annesi hep yanındaydı evlendiklerinde de boşandıklarında da. Ha bu arada halam direk kabullenmedi tabi birsürü olay ama sonucta kızım dedi sahip çıktı. Ailenize söyleyin hatayı hatayla telafi edemezsiniz

Daha doktora bile gidemedim :KK43: ama tahmini 11 haftalık adet günüme göre

Nereye gideceksiniz .
Durumu ailenize anlatın . Sevgilinizin işi için acilen evlenmeniz gereksin .
Sonra sade bir nikahla evlenip gidin . Bebek 2 aylık olana kadarda kimseye doğum yaptığınızı söylemeyin bebek 2 yaşına gelene kadar da gitmeyin memlekete filan .

Belki o zaman anlaşılmaz aklıma bu geldi :(

Erkek arkadaşımda öyle diyo söyleyelim diyo ama aileme ne diycem onun ailesi kabul etmiyo siz bize sahip çıkın mı diycem:KK43: nasıl denir ki
Arkadaşım, olan olmuş. Bence kaçmak daha da kötü yapar durumu. Annenle ilişkiniz ne durumdadır? Sadece annene söylesen, ama alıştıra alıştıra.. Aramızda bişeyler geçti de, hamile olmaktan şüpheleniyorum de. Hatta annenle doktora git. Anneler bazen çok çözüm odaklı olabiliyor durumu kurtarabilmek adına. Sonra da annen babanı ikna eder zaten evlenmeniz için. Önce erkek arkadaşın gelsin gerekirse bir amca vs büyük biriyle istesin seni. Annen ortamı ayarlasın, ertesi güne nişan yapın. Sonra da gün alın nikah yapın. Düğün vs hiç girmeyin, soran olursa da ben düğün tantana hiç hoşlanmam dersin. Bence bebeği babanlar bilmese de olur bu aşamada. Siz önce nikah yapın, sonradan zaten artık eşin olur hamileliğini öğrenseler de tepkileri daha hafif olur. Ya da erken doğdu fln der yuvarlarsınız işte..

Böylece okula devam da edebilirsin. Aileni de kaybetmemiş olursun. Allah kolaylık versin..

Canım yorumların hepsini okuyamadim ama lütfen bu dediğimi yap.
Bak evet şeytana uymussunuz ikinizde ama olan olmuş ah edip vah etmenin anlamı yoook. Senin yapacağın en sağlıklı en doğru şey annenle hemen yarın bunu konuşmak.
Konuya yavaştan gir pat diye değil.
Böyle böyle yakinlastik anne hata ettim hamileyim de .
Annen şok olur kadincagiz ama bunu demek zorundasın.
Sana yardimci olur doktora falan gidersiniz. Kadın kendine gelincede babana der .
Aldırma bence çünkü bır cana kymak kolaymi bu kadar.
Ailenle oturun düşünün yoksa tek başına olmaz bu.
Kaçma sakın. Evlenin bır an once .
Çok zor bi durum ama artık olan olmuş Allah yardimcin olsun.
Sizinkileri üzme ve deki onlara hata yaptım ama nolur beni böyle bırakmayın destek olun de . Küçük değilsin .
Önce ailenle konuş bak kaçarsan sorun daha büyür.
Dürüst ol ve yaptığın şeyin arkasında dur
Arkadaşım, olan olmuş. Bence kaçmak daha da kötü yapar durumu. Annenle ilişkiniz ne durumdadır? Sadece annene söylesen, ama alıştıra alıştıra.. Aramızda bişeyler geçti de, hamile olmaktan şüpheleniyorum de. Hatta annenle doktora git. Anneler bazen çok çözüm odaklı olabiliyor durumu kurtarabilmek adına. Sonra da annen babanı ikna eder zaten evlenmeniz için. Önce erkek arkadaşın gelsin gerekirse bir amca vs büyük biriyle istesin seni. Annen ortamı ayarlasın, ertesi güne nişan yapın. Sonra da gün alın nikah yapın. Düğün vs hiç girmeyin, soran olursa da ben düğün tantana hiç hoşlanmam dersin. Bence bebeği babanlar bilmese de olur bu aşamada. Siz önce nikah yapın, sonradan zaten artık eşin olur hamileliğini öğrenseler de tepkileri daha hafif olur. Ya da erken doğdu fln der yuvarlarsınız işte..

Böylece okula devam da edebilirsin. Aileni de kaybetmemiş olursun. Allah kolaylık versin..
Valla aynı şeyleri yazmışız. Aklın yolu bir...

durumunuz pek iç açıcı değil bence ,erkek arkadaşınızın ailesinin tepkisi belli ,size sahip çıkmamışlar ..üstüne üstlük kaçmayı düşünüyosunuz peki anne ve babanızı ne duruma sokacağınızı düşündünüz mü hiç , onları paramparça edecek yüzlerini yere düşüreceksiniz ... ne gidecek yeriniz var ne de paranız karnınızdaki cocuğa da mı hiç acımıyosunuz o yokluk içinde o cocuga nasıl bi hayat sağlamayı düşünüyosunuz artı bu yokluklar bu imkansızlıklar erkek arkadaşınızla aranızda sorunlara sebep olur ve gel zaman git zaman bi cocukla da ortada kalma ihtimaliniz bile çok yüksek ..oyle bi durumda yüzlerini yere düşürdüğüünüz ailenizemi kosacaksınız...ewt karamsar bi tablo ç,izmiş olabilirim ama herşey dizilerde izlediğimiz gibi olmuyor malesef ..erkek arkaaşınızın ailesinin size destek olmaması çok büyük bi DEZAVANTAJ .. bence çok iyi düşünün böyle bi hata yapmayın derim ..siz bi hata yapmışsınız ama bu hata telafisi mümkün olmayan daha büyük hatalara sebebiyet vermesin.. karşınızdaki insanları iyi tanıyın ... onara güvenip hayatınızı da ailenizin hayatını da karnındaki masum günahsızın hayatını da mahvetmeyin derim... aileden birine söylemeli ve birlikte çözüm bulmalısımnız.elin çocuğu ele ucuz gelir ..erkek arkaşınıza da ailesine de güvenmeyin ..

hakkınızda en hayırlı olan şeyi yapın .. yaptığınız hatanın bedelini ne AİLENİZE ne de karnınzda ki doğurmayı düşündüğünüğz ama bakamayacağınız belki ortada kalacak olan ÇOCUĞA ödetin :KK43: buna hakkınız yok... bu çok bencilce...

Son düzenleme:
Back