- 5 Nisan 2012
- 1.628
- 857
- 123
Zaten evlenmeyi düşünüyorsunuz, çok küçük de değilsiniz Allah'ın izniyle bakarsınız, ben de kaçarak evlendim ama benim ailevi sorunlarım vardı, eşimin ailesi beni tanımadığı için sürpriz yumurtadan çıkmış durumuna düştüm tabi ki. Hamile olmadığım halde yıprandım, başka bir ortam başka insanlar ve sizin hakkınızda fikir üretmeye çalışıyorlar tanımadıkları için. Aynı şehirde başka bir yere gidecekseniz yani bildiğiniz biryerde oturacaksanız çok zorlanmazsınız, sevgilinin işi de varsa bir sorun olmaz diye düşünüyorum. Ailelerde biraz mantıklı davranırlarsa affederler ve barışırlar, yok barışmayacağız derlerse de boşverin, üzülmeyin. Anlayışlı insanlarsa anlatın belki onlar da biran önce evlenmenizi isteyebilirler. Ama size bebeğe zarar vereceklerinden korkuyorsanız evlendikten sonra anlatırsınız durumu, korktuğunuzu, bebeği aldırmak istemediğinizi söylersiniz. Allah yardımcınız olsun. Sevgilinizin ailesi evlenin deyip bebeği aldır diyorsa ben iyi niyet göremedim bu durumda, onlara da çok güvenmeyin.