• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaçarak evlenen var mı?

Kestiremiyorum. Babamla aramız küçüklükten pek iyi değil zaten. Aslına bakarsan annemi aldatan döven bi adamdı. Hep karşısına ben dikildim anneme vuröa üzme diyen açıklarını bulan ben oldum bu yüzden sevmez beni asi der. Bende anneöe yaptıkları için babamla iyi geçinemem.bu yüzden acaba ne tepki verir bile diyemiyorum düşünemiyorum. Abim kardeşim annem belki ama babam şimdi bile elinden gelse atacak beni. Bide hep evden uzakta çalıştı yurt dışında şehir dışında öyle bir geçer zamanki dizisindeki Ali gibi eve gelsin istemezdik. Babalığı paradan ibaret ama baba neticesinde. O ne derse evde o. Ki siler beni öyle düşünüyorum. Anneme eziyet eder bu kıza sahip çıkamadın şehir dışına yollattın der abim başka şehirde mesleğini yapıyo o da gelemez. Olan annemle bana olur. Ben razıyımda işte annem.. Ne önünde durabilirim artık ne arkamı dönüp gidebilirim. Allahım bi yol göstersin. Böyle forumlara yazarak derdimi atmaya çalışıyorum. Biri olumsuz bişey yazsım ağlıyorum psikolojim berbat. 23 yaşındayım daha bi gecelik aptal bi hata yüzünden hayatım girdaba girdi. Onun ailesi kabul etse bnm babam silsede zamanla yumşar en azından annemle aram düzelir. Ama onuun aileside köklü bi aile varlıklı ve soyisimlerine leke gelsin istemiyolar. Ama Allaha bıraktım Rabbim ailelerinden b kızdan çıkarmasın yaşamasın kimse bu durumu
Hay onların köklü ailesine sanki çocuk tek kadınla yapılıyor yaa ilk seferinde mi hamile kaldın yaa hamile olduğunu nasil anladın evde test mı yaptın

erkek arkadşınıza güvenip sakın kaçmayı da düşünmeyin , o kişi size gerçekten değer verse ve düşünse idi sizi bu durumlara sokacak hallerde bırakmazdı bu durumlara izin vermezdi.. en başta şu halinizle onun ailesinin gözünde değersiz bi konuma düşmüşsünüz bi kere ... bu her durumda başınıza bi kakıç olacak ...güvenemezsiniz ne erkek arkaşınıza ne de ailesine ... bi anlık duygularınızla sakın yanlışa düşmeyin ... biraz acı ama en mantıklısı malesef cocuğu aldırmak...ve böyle bi aileye sahip erkek arkaşından uzak durmak çünkü evlenseniz bile (ki izin vereceklerini sanmıyorum ) bu insanlar sizi her türlü mutsuzluğa götürür..kapınıza gelene size değer veren bakın derim

Son düzenleme:
erkek arkadşınıza güvenip sakın kaçmayı da düşünmeyin , o kişi size gerçekten değer verse ve düşünse idi sizi bu durumlara sokacak hallerde bırakmazdı bu durumlara izin vermezdi.. en başta şu halinizle onun ailesinin gözünde değersiz bi konuma düşmüşsünüz bi kere ... bu her durumda başınıza bi kakıç olacak ...güvenemezsiniz ne erkek arkaşınıza ne de ailesine ... bi anlık duygularınızla sakın yanlışa düşmeyin ... biraz acı ama en mantıklısı malesef cocuğu aldırmak...
Nasil aldiracakki 11 haftalık diyor he alan bulunur ama o zaman da bu kızın hayatı tehlikeye girebilir kanaması çok olabilir o zaman ne olacak kaldı ki o zaten aldirmakda istemiyor anladığım kadarıyla annelik iç güdüsü herhalde hamile olduğunu ögrendigin an başlıyor iki ucu b... değnek derler ya aynen öyle durumu

bebğin 11 haftalık olduğunu bilmiyodum :KK43: ...çok üzüldüüüm ..çok zor bi durumda bırakmış kendini umarım düşndüğümüz gibi olmaz hiçbirşey ...Allah yardımcısı olsun da işi gücü rast gitsin o zman ne diyiiim...

Nasil aldiracakki 11 haftalık diyor he alan bulunur ama o zaman da bu kızın hayatı tehlikeye girebilir kanaması çok olabilir o zaman ne olacak kaldı ki o zaten aldirmakda istemiyor anladığım kadarıyla annelik iç güdüsü herhalde hamile olduğunu ögrendigin an başlıyor iki ucu b... değnek derler ya aynen öyle durumu

bebğin 11 haftalık olduğunu bilmiyodum :KK43: ...çok üzüldüüüm ..çok zor bi durumda bırakmış kendini umarım düşndüğümüz gibi olmaz hiçbirşey ...Allah yardımcısı olsun da işi gücü rast gitsin o zman ne diyiiim

bebğin 11 haftalık olduğunu bilmiyodum :KK43: ...çok üzüldüüüm ..çok zor bi durumda bırakmış kendini umarım düşndüğümüz gibi olmaz hiçbirşey ...Allah yardımcısı olsun da işi gücü rast gitsin o zman ne diyiiim
Aynen öyle ama kendide bilmiyor daha sagliklimi degilmi adetine göre hesaplamış 11 haftalık çıkıyormuş

herşeyden önce bence çocuğun ailesinin bilmesi olmamış elbet yüzüne vururlar. bence ailesini alıp gelmeli seni istemeliler ve haftaya nikahınız kıyılmalı. ilk geceden hamile olan çokmuş, hamileyim dersiniz doğum vakti de erken doğum oldu dersiniz. aileniz bu durumda önceden böyle bişeyin olduğunu anlasa bile artık evli olduğunuz için seslerini çıkaramazlar.

iş sevgilinde bitiyor. pazartesi yalnız değil çiçekli çikolatalı ailesini alıp gelmesini söyle.

Gidin ve kendi ailenize benzemeyen gerçek bir aile olun.
Burada erkeğe çok iş düşüyor.
Birbirinize sahip çıkın.
Evet kimse kınamasın herkesin evladı olacak bunu unutmayın.

Sen ağırlaşacaksın, gebeliğin son zamanlarında ve doğumdan sonra çalışamazsın. İkiniz çalışıp düzen kurabilir misiniz? İş güç ne alemde? Eğitim, yaş?

İş yok, para yok başka şehire gidip napmayı düşünüyorsunuz.
Sizi misafir edebilecek, güveneceğiniz biri var mı..
Sanırım yok.
Sevişirken hamile kalabileceğinizi düşünemediğiniz gibi
Buna da hele bir gidelim de kafasında devam ediyorsunuz hala..
23 yaşında küçük desem değilsiniz de..
İnanılır gibi değil.

Daha gerçekçi adımlar atın artık, olan olmuşsa..
Pazartesi günü kaçmak yerine evlenme işlerinizi
halledin.
Nikahınız olsun.
11 haftalık gebesin, 4. ayın sonuna kadar çok rahat gizleyebilirsin.
Ailenin yanında kalmaya devam et.
Sevgilinde bu süre içinde hemen iyi kötü demeden bir iş bulsun
Evini tutsun..
Sağdan soldan toplayabildiğiniz kadar eşya toplayın..
Sonra açıklarsınız ailenize.
En azından yaptığınız hatayı öyle de böyle de
düzeltmiş olduğunuz için (iyi yada kötü)
yaşayacakları yıkım az, tepkileri daha yumuşak olur..

En doğrusu annenize durumu açıklamak
Kaçmak şuan sizi daha fazla yokuşa sürükler ve çıkmaza girersiniz
Olan olmuş nikah işemleri için gün alın her iki tarafta belli bir zamandan sonra alışacak bu duruma
Kaçarak ailenizin durumunu daha zor hale getirirsiniz.
Yıldırım nikahımı ne diyorlarsa artık yapın düğün düşünmediğinizi her iki tarafada vurgulayın

çok karmaşık ve içinden çıkılması zor bir durum ama duygusal rüyalardan uyan artık.
hayat o kadar kolay değil.kaçarsın ve herşey yolunda gidebilir.böyle bir seçenek var.bu işin iyi tarafı.
iyi olursa zaten sıkıntı yok.ama ya olmazsa?
hamile birini işe almak istemiyor bir çok yer.diyelim ki sakladın.her ay doktor kontrolüne gitmen gerekecek.o zaman ne yapacaksın?
9 ay yatarak hamilelik geçiren var.ekstra özel testler yapılması gereken durumlar olabiliyor.bunların hepsi para.
yerinde olsam ne yapardım diye düşünüyorum konunun başından beri.
kaçmazdım.3 hayat birden mahvolabilir çünkü bunun sonucunda.dünyaya gelmek ister misin diye soramadığınıza göre o çocuğa,bedelini de ödetemezsiniz.31 yaşındayım,2,5 yıllık evliyim,çalışıyorum ve henüz çocuk düşünemiyorum.çünkü rüya da değil gayet uyanığım.
kaçmazdım da ne yapardım şimdi ona geliyorum.elbet ki çok güvendiğiniz,mantıklı,daha ılımlı ve yapıcı bir büyüğünüz vardır.senin ya da erkek arkadaşının çevresinde.akraba olur,aile dostu olur bilemem.
onunla paylaşın ve ne yapmanız gerektiği konusunda yardım isteyin.
belki herşey daha kolay olabilir.
çünkü en başından beri şunu hissediyorum.kaçmaya karar vermişsin.bu konuda netsin. hiçbir öneriyi kabul etmiyorsun.
evet hemen kaçın desinler diye destek bekliyosun sanki.
inan burada yazan kimse boşa konuşmuyor.az çok hayat tecrübesi olan insanlar.kulaklarını kapatma.bu önerileri biraz düşün.

Biliyorum.. Onun için ailemi silmeyi göze alıyorum. Erkek arkadaşım yüzünden değil ki zaten bı yaz sonu evlenecektik sadece bebek için gidiyorum. Elimden geldiğince iyi bir anne olacağım..
madem evlenecektiniz şindilik parasız olmanız sorun olmamalı bir kap yemek fazla olacak.

İş yok, para yok başka şehire gidip napmayı düşünüyorsunuz.
Sizi misafir edebilecek, güveneceğiniz biri var mı..
Sanırım yok.
Sevişirken hamile kalabileceğinizi düşünemediğiniz gibi
Buna da hele bir gidelim de kafasında devam ediyorsunuz hala..
23 yaşında küçük desem değilsiniz de..
İnanılır gibi değil.

Daha gerçekçi adımlar atın artık, olan olmuşsa..
Pazartesi günü kaçmak yerine evlenme işlerinizi
halledin.
Nikahınız olsun.
11 haftalık gebesin, 4. ayın sonuna kadar çok rahat gizleyebilirsin.
Ailenin yanında kalmaya devam et.
Sevgilinde bu süre içinde hemen iyi kötü demeden bir iş bulsun
Evini tutsun..
Sağdan soldan toplayabildiğiniz kadar eşya toplayın..
Sonra açıklarsınız ailenize.
En azından yaptığınız hatayı öyle de böyle de
düzeltmiş olduğunuz için (iyi yada kötü)
yaşayacakları yıkım az, tepkileri daha yumuşak olur..

en mantıklı, en çıkar yol seninki gibi duruyor sanırım şu an.
başka türlüsü daha büyük yıkımlar olur.

Kinamayin diyince senin 3 liralik dogum kontrol hapi almayip basina iş açman telafi oluyor mu
Yazik o bebege

Back