• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaçarak evlenen var mı?

Bende Trabzonluyum
Ailemde tanınan kişiler Trabzon'da
Benim abim yapsaydı böyle bişey,hemen gidip isterlerdi düğünde yapardılar.akrabalarımda aynı sekilde. Bu çocuk ve annesi karaktersiz bence, baba bilmiyordur, bilse hemen olaya el koyordı.çocuk sanki evcilik oynuyor gibi, ciddiye almamış. Senin tanıdığın Trabzon'lu amma yobazmış. Heryerin iyisi de var kötüsüde.arada çıkıp felaket tellalı gibi yorum yapıyorsunuz. İyiyi düşünelim,çağıralım iyi olsun inşallah.
Ben bi tane değil ki yüzlerce Trabzonlu ile tanıştım. Gelip turist gibi gezip de gitmedim ki daha önce de yazdım, bence babanın haberi var.

Bende Trabzonluyum
Ailemde tanınan kişiler Trabzon'da
Benim abim yapsaydı böyle bişey,hemen gidip isterlerdi düğünde yapardılar.akrabalarımda aynı sekilde. Bu çocuk ve annesi karaktersiz bence, baba bilmiyordur, bilse hemen olaya el koyordı.çocuk sanki evcilik oynuyor gibi, ciddiye almamış. Senin tanıdığın Trabzon'lu amma yobazmış. Heryerin iyisi de var kötüsüde.arada çıkıp felaket tellalı gibi yorum yapıyorsunuz. İyiyi düşünelim,çağıralım iyi olsun inşallah.
Aynen aynen aynen .
Benim de abim yok ama erkek kardesim var kesinle gidip kizi isterlerdi . Ve babasi bilmiyo cocugun asla inanmiyorum . Bilse olay cozulur .

Aynen aynen aynen .
Benim de abim yok ama erkek kardesim var kesinle gidip kizi isterlerdi . Ve babasi bilmiyo cocugun asla inanmiyorum . Bilse olay cozulur .
Ben konun başında anneye deme git baba ile görüş dedim, hatta konuşma metni bile verdim konu sahibesine. Yapmadıysa dediğimi bilemem.

aileleri ikna edip nikahinizi yapıp okullar bitene kadar ailelerin desteğiyle idare etmeye bakacaksınız başka çaresi yok bunun.

Ben konun başında anneye deme giy baba ile görüş dedim, hatta konuşma metni bile verdim konu sahibesine. Yapmadıysa dediğimi bilemem.
Yapmadi tabi . Keske yapsa.
Umarim ozel msjimi okuyup bana cevap verirsin konu sahibi .

Aynen aynen aynen .
Yahu bir kişinin karaktersizliği bir memlekete mal edilirmi,almazlar diyor başka bişey demiyor,bizimde başımıza gelse apar topar düğün hazırlığına başlardık,100 lerce tanıdığım var diyor,isterse binlerce olsun,böyle bir genelleme yok..

Yapmadi tabi . Keske yapsa.
Umarim ozel msjimi okuyup bana cevap verirsin konu sahibi .
Bir mesajında ne çocuktan ne babasından ses yok dedi, ben o yüzden yaptığını düşünüyorum; ama ben belki kırk kere yapması gerekeni dedim, anne cidden istemiyor olabilir, önce baba ile bir görüş diye.

Yahu bir kişinin karaktersizliği bir memlekete mal edilirmi,almazlar diyor başka bişey demiyor,bizimde başımıza gelse apar topar düğün hazırlığına başlardık,100 lerce tanıdığım var diyor,isterse binlerce olsun,böyle bir genelleme yok..
Cidden oyle . Bildirim gidiyo farkindayim insanlar heyecanlaniyo . Ben de yazmayip cok uzun zamandir bekliyorum cunku kizin yerine cidden ben uzuluyorum burdaki bicok kisi de oyle . Ama artik dayanamadim . Annem babam Trabzonlu ya benim . Ve boyle pis bir ailem yok yani . Trabzonu da genelleyemem boyle doguyu da baska bi yeri de .

Bir mesajında ne çocuktan ne babasından ses yok dedi, ben o yüzden yaptığını düşünüyorum; ama ben belki kırk kere yapması gerekeni dedim, anne cidden istemiyor olabilir, önce baba ile bir görüş diye.
Annesi teyzesi olayi kapatmistir . Ondan ses yoktur . Gidecek birebir o adamla konusacak ben eminim asla sessiz kalmaz

Yahu sizin gönlünüz olsun diye niye mantığıma yatmayan yorumu yapayım? Ben böyle düşünüyorum, siz de öyle. Bitti, benim dememe göre iş yapılmıyor zaten ki ben bu kıza yardım etmeye de çabaladım, sadece oturup da burdan yorum yapmadım, orayla şu an bir bağlantım olsa gidip evlerine konuşacaktım. Ayrıca bu kız daha iyi şeyler yazarken herkes aaaa iyi nikah yapın derken, ben olayın buraya geleceğini yazdım, yani daha bu ailenin bu kadar karaktersiz olunduğu bilinmiyordu, benim bir yere bir şey maal ettiğim yok, sadece mantığıma göre yorum yapıyorum.

Annesi teyzesi olayi kapatmistir . Ondan ses yoktur . Gidecek birebir o adamla konusacak ben eminim asla sessiz kalmaz
Orada olsaydım benim görüşmeye niyetim vardı, kız gidemiyor malesef oraya.

Yahu sizin gönlünüz olsun diye niye mantığıma yatmayan yorumu yapayım? Ben böyle düşünüyorum, siz de öyle. Bitti, benim dememe göre iş yapılmıyor zaten ki ben bu kıza yardım etmeye de çabaladım, sadece oturup da burdan yorum yapmadım, orayla şu an bir bağlantım olsa gidip evlerine konuşacaktım. Ayrıca bu kız daha iyi şeyler yazarken herkes aaaa iyi nikah yapın derken, ben olayın buraya geleceğini yazdım, yani daha bu ailenin bu kadar karaktersiz olunduğu bilinmiyordu, benim bir yere bir şey maal ettiğim yok, sadece mantığıma göre yapıyorum.
Siz genelleme yaptınız ama,yüzlerce trabzonlu tanıdığınızı asla böyle bir şeyi kabul etmiceklerini söylediniz,genelleme ve kesin konuşmak yanlış dedim,nerelere geldi konu:) neyse gereksiz polemik yapıp insanlarıda sıkmayalım bekliyip görecez gelişmeleri

Siz genelleme yaptınız ama,yüzlerce trabzonlu tanıdığınızı asla böyle bir şeyi kabul etmiceklerini söylediniz,genelleme ve kesin konuşmak yanlış dedim,nerelere geldi konu:) neyse gereksiz polemik yapıp insanlarıda sıkmayalım bekliyip görecez gelişmeleri
Çünkü tanıdığınız ne yobazmış dedi, ben de bir kişi değil yüzlerce kişi tanıyorum dedim. Bir kişi tanımıyorum çünkü.

Bana cevap verirse ben gidip gorusucem . Gitmeye firsat bulamazsam da anne tarafim orda yasiyor . Soylerim birine gider gorusur .
Bi dakika bana sanki başka bilgiler de vermişti bir bulayım.

Yorumların hepsini okuyamadım kafam kazan gibi. Annemle konuştu teyzem. O kendine bişey yapmasın kızımın arkasındayım. Kapımda yatsınlar vermem kızımı öyle düşünen aileye demiş. Bikaç gün teyzemde kalmamı söylemiş. Teyzemdeyim şimdi. Dr bakcam dedi tövbe etcez kızım seni öyle bi aileye veremem kendine bişey yapma sakın dedi aradı. Ağlamada artık. Arkandayım dedi. Ya daha kötüsü olsaydı kendi Canına kıysaydın kaçsaydın dedi. Bida evladın olur. Allaha dua edicez dedi. Af dilencez dedi.
Bi yanım hazan bi yanım çiçek böcek. Hala çekip gidesim var yavrum için. Ama annem işte. Aldırcaz ama büyük ihtimalle. Bi süre yazamam en azından tek tek okuyamam. Nolur kızmayın bana. Ne zaman mutlu olcam diye bekliyorum..

Yorumların hepsini okuyamadım kafam kazan gibi. Annemle konuştu teyzem. O kendine bişey yapmasın kızımın arkasındayım. Kapımda yatsınlar vermem kızımı öyle düşünen aileye demiş. Bikaç gün teyzemde kalmamı söylemiş. Teyzemdeyim şimdi. Dr bakcam dedi tövbe etcez kızım seni öyle bi aileye veremem kendine bişey yapma sakın dedi aradı. Ağlamada artık. Arkandayım dedi. Ya daha kötüsü olsaydı kendi Canına kıysaydın kaçsaydın dedi. Bida evladın olur. Allaha dua edicez dedi. Af dilencez dedi.
Bi yanım hazan bi yanım çiçek böcek. Hala çekip gidesim var yavrum için. Ama annem işte. Aldırcaz ama büyük ihtimalle. Bi süre yazamam en azından tek tek okuyamam. Nolur kızmayın bana. Ne zaman mutlu olcam diye bekliyorum..
Yasal süreyi aştınız o nasıl olacak annen tamam ne güzel yanın da sana o esna da birşey olsa vebalini kim ödeyecek bunun acısını kaldırabilecekler mi ?

Yasal süreyi aştınız o nasıl olacak annen tamam ne güzel yanın da sana o esna da birşey olsa vebalini kim ödeyecek bunun acısını kaldırabilecekler mi ?
Araştırmadan yapmaz. Anlarayı tek twk dolaşır.. En iyi dr u bulur

Back