• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaçarak evlenen var mı?

Biz burada konu sahibinden daha dertli olduk vallahi. Her şey bu kadar olumsuz durumdayken bu kadar ılımlı yaklaşabilmeniz takdire şayan. Ailenize söylemekte daha neyi bekliyorsunuz kusura bakmayın kimsenin bir şeyden haberi yokken her şey normal gibi sevinçle bebeğinizi beklemeniz garip geldi bana.

Dun gece soylemedi bu sabah ailesi tatile gidecekti yazmistim daha oncede. Msj attim annesine. Simdi o msj i atcam buraya. Erkek arkadasim engelledi heryerden. 2 sefer arayip biktim senden ne biçim insansi o kadinin 2 gunluk tatilini berbat ettin dedi. Annen ne soyledi dedim sanane dedi kapatti. kuardesimden tabletini aLdim. Ordan yaziyorum. Annesi tatilde babasiyla oglu aramiyo. Yorumlarinizi inanin okumuyorum . Korkuyorum kotu yorumlardan. ve iyice cikmaza sokuyorum kendimi. Haklisiniz dediklerinizde belki ama msj lara bile bakmaya cesaretim yok. Simdi annesine ne yazdim onu atcam . Inanip inanmamak elinizde. Cvp vermiycem O konuya. Ama destek olan olmayan herkesten Allah razi olsun .

Simdi aradi erkek arkadasim. Annesi eve gelince konuscaz demis. sinirden engelledim seni dedi. Soyliycektik zaten dedi. Ama keske sen yapip gozunde annemin kotu olmasaydin dedi. Engeli kaldircam aglama artik dedi. Reddersede ceker gideriz Dedi. Cok iyi konustu. Derse girmeden once arayip bagirmisti cok kotu konusmustu. Ozur dilerim ama bende cok kotuyum benim halimide dusun dedi. Ilımlı konustu. Annesinede oyle yazdim. Sinirle sabahin korunde pat diye dedim. Keske boyle olmasaydi ama dayanamadim daha fazla.

Eklentiler

• sketch-1490951871650.png
    sketch-1490951871650.png
    155,4 KB · Görüntüleme: 459
yapacak bişey yok sahip çıkacaklar ha annesinin gözünde kötü gözükebilirsin yerinde olmak istemezdim kınamak anlamında değil ama tek başına yapmadın o bebeği

Simdi aradi erkek arkadasim. Annesi eve gelince konuscaz demis. sinirden engelledim seni dedi. Soyliycektik zaten dedi. Ama keske sen yapip gozunde annemin kotu olmasaydin dedi. Engeli kaldircam aglama artik dedi. Reddersede ceker gideriz Dedi. Cok iyi konustu. Derse girmeden once arayip bagirmisti cok kotu konusmustu. Ozur dilerim ama bende cok kotuyum benim halimide dusun dedi. Ilımlı konustu. Annesinede oyle yazdim. Sinirle sabahin korunde pat diye dedim. Keske boyle olmasaydi ama dayanamadim daha fazla.
Iyi yaptın yeter artık yoksa çocuk doğunca öğrenecekti ya sen annene soylemedinmi daha

Anneme once onun annesinden kesin bi ccvp almam lazim yoksa diyemem. Anneme dedim ailesi yok dedi napcam .. bide annemle aramiz cok kotu su siralar. Ama yinede dicem once bi ailesi net bi cvp versin. Simdilik yanimda iyi davraniyo erkek arkadasimda. Sanki hersey duzelcek gibi. Adam duzeldi. Bebek iyi. Ailelerde tamam der insallah. Hayirlisi

Anneme once onun annesinden kesin bi ccvp almam lazim yoksa diyemem. Anneme dedim ailesi yok dedi napcam .. bide annemle aramiz cok kotu su siralar. Ama yinede dicem once bi ailesi net bi cvp versin. Simdilik yanimda iyi davraniyo erkek arkadasimda. Sanki hersey duzelcek gibi. Adam duzeldi. Bebek iyi. Ailelerde tamam der insallah. Hayirlisi
bir aya kalmaz karnın çıkar inş erkenden halledersiniz her şeyi yoksa geç olcak

bir aya kalmaz karnın çıkar inş erkenden halledersiniz her şeyi yoksa geç olcak
Valla ben 10 haftalıkken kürtaj oldum o zman bile vardı azcık bişey karnım inşalla h bir iki haftaya hallederde annesi anlamadan söyler kendi

Eee tamam da ailesi yok dese napcaksiniz siz annene söylemeden mi gideceksiniz hem gitseniz nasil olcak

Eee tamam da ailesi yok dese napcaksiniz siz annene söylemeden mi gideceksiniz hem gitseniz nasil olcak
Yok o zaman kabul etmedi dicez. Simdi onun ailesi biliyo mu dese ne derim. O zaman annemde ya ailesiyle konusur ya da o da gidin der..

Yok o zaman kabul etmedi dicez. Simdi onun ailesi biliyo mu dese ne derim. O zaman annemde ya ailesiyle konusur ya da o da gidin der..
Offf ya awsed varya çok üzgünüm seni için inşalla h yolunda gider herşey

Awsed artık erkek arkadaşıma güvenme lütfen. Annesine söylemekle iyi yapmışsın, gerekirse babasına da yazarsın

Sen ailene söylemeden önce, erkek arkadaşınla nikahınızı kıyın... Ailenin karşısına çıkmaya yüzünüz olsun.. En azından gençler, kendi aralarında evlenmiş derler..
Erkek arkadaşının ailesine ben hiç güvenmiyorum nedense.. Umarım her şey gönlünüzce olur..
Ailen de yanın da durur. Sana destek çıkarlar umarım..

Awsed sen annene deme deme.
Hatanın en buyugunu yapıyorsun vallahi.
Korkunun Ecele faydası yok.
Bu çocuk seninle evlenmeyecek haberin olsun.
Çünkü sen yanlış yapıyorsun hala.

bencede senden kurtulmaya yer arıyo engellemesi falan hiç hoş şeyler değil Allah günah yazmasında bence aldırmalıydın hata yaptın şimdide işin içinden çıkamayacaksın

Wuhuuu sabahtan beri üşenmedim 112 sayfayı da okudum ya ben :ruh: Allah yardımcın olsun ne diyeyim. Seninde aileninde. Zor bir durum. Ama o çocuğa güvenip bi adımlar atma bence.

Sen hala ailene soylemedin mi? Cocugu dogurmayi goze aldiysan bir bedeli olmali bunun. Goze alcaksin her seyi. Cocuk seni ortada birakirsa ne olcak. Ailene soylersen kizar bagirir cagirirlar hakaret ederler ama senin icin en iyisini dusunurler yine de. Aileler konusur. Hatanda israr ediyorsun, insaallah bebeginle tek basina kalmazsin.

Hani erkek arkadaşının annesi bebeği biliyordu ve çaresine bakın demişti şimdi de o söylemeyince ben mesaj attım diyosun Ne alaka?

Ayrıca hesabın yine kapatıldı çünkü 2. Hesaptan yazana kadar eski hesabını açtırabilirdin

Milletle kafa buluyosan bence kendine gel ve böyle şeylere heves etme başına gerçekten kötü birşey gelirse görürsün

Back