- 30 Ocak 2017
- 13.306
- 197.014
- 598
Kızı bu şekilde bırakırsa ağır şerefsizmiş. Çok ağır hemde.Erkek arkadaşı muhtemelen cayıyor fikrinden.
Ailesine henüz haber vermemişti, muayeneden sonra annesiyle konuşmayı düşünüyordu.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızı bu şekilde bırakırsa ağır şerefsizmiş. Çok ağır hemde.Erkek arkadaşı muhtemelen cayıyor fikrinden.
Ailesine henüz haber vermemişti, muayeneden sonra annesiyle konuşmayı düşünüyordu.
Kız kayıp, cevap yazmıyor bize , başka forumları okudu görünüyor bize yazmıyor, fake olma ihtimali yüksek, bir kısmımız da bebekten kurtulmak için uğraştığını ondan bize yazmadığını düşünüyor, bilmiyorum kendimiz çalıp kendimiz oynuyoruz burdaAilesinin haberi oldu mu kızın? Kaçmamasına sevindim. Erkek arkadaşıda niye kıza dönmüyor ya ailesinin lafını mı dinliyor ne yapıyor
Zannetmem çocuk kızdan kurtulmaya çalışıyorKaçtı mı çocukla acaba
En son hamilelikte karına tekme, hamileyken çamaşır suyu vb konuları okuyordu, ya gerçekten bebekten kurtulmayı düşünüyor yada bizim öyle düşünmemizi istiyorKaçtı mı çocukla acaba
kızlar hadi birbirimize söz verelim ve bu konuya bakmayalım:) sabahtan beri bile kırk kere girdim ya yok yazmayacak meraktan çatladık ama
Valla ben veremiyorum : -)tamam ben soz veriyorum:)
Valla ben veremiyorum : -)
Su kız bi gelse profilime yazacam valla bide su hamilelikteki ablaya yaptığımiz gibi cemkircem Bu insanlar giriyor cevap vermiyor çözemedim vallasen bize yine de ozelden haber ver
Ya eğer fake ise bu konu çok acırım onun adına ve aferin derim sadece şahsın kendisine.Noldu yani bunca insanı kandırdında noldu?Günlük troll dozunu bizim sayemizde doldurunca mutlu oldun mu?
He yok eğer konu gerçek ise yine çok sinir olurum.Madem buraya konu açıp yardım istedin,akıl istedin buradaki insanlardan o zamanda şimdi cevap vermek zorundasın çünkü yaptığın saygısızlık.
Yada ailesine söyledi dayak yedi karnına tekme aldi.çamaşır suyu içerek intahari düşünüyor.En son hamilelikte karına tekme, hamileyken çamaşır suyu vb konuları okuyordu, ya gerçekten bebekten kurtulmayı düşünüyor yada bizim öyle düşünmemizi istiyor
Hic bir yere baglanmadi hastaneye gitti ve kayboldu.Noldu bu konunun sonu nereye baglandi?
Peki hamilemiymis gercekten hastanede dediklerini soyledi miHic bir yere baglanmadi hastaneye gitti ve kayboldu.
Soylemedi canim gidiş o gidiş telefonu tamire vercekti ama dün siteye girip yazmadı.Peki hamilemiymis gercekten hastanede dediklerini soyledi mi
Bende aklimdan ne senaryolar üretiyorum tesekkur ederim cevapladigin icinSoylemedi canim gidiş o gidiş telefonu tamire vercekti ama dün siteye girip yazmadı.