- 14 Temmuz 2015
- 1.012
- 568
- 123
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sonunda.. Hesabima ulaşamıyorum. Yeni hesap actim. E postama ileti gelmis hesabim gecici olarak kapatilmis. DogrulamamDogrDogrulam yapmam gerekiyomus. Telefonum serviste . Eski bir telefon kullaniyorum. Giremedim nete hic. Merak eden herkesten ozur diliyorum. Dr a gittik. Pazar gunu sogutozunde acik bi klinik bulduk. Tepe prime da. Ultrason fotolarida var. Kardesimin teli ona atmaya cekiniyorum. Ama gece aticam fotolari. Omega 3 folik asit yazdi. 11 hafta 5 gunlukmus. Saglikli bir bebegin var Dedi. Ama haftasi geri dedim gec dollenme mi yumurtlama mi ne bisey dedi. Erkek arkadasim da bugün annesine soyliycek iste. Bikac olay vardi. Ben istemedim soylemesini ters bi tepki almamak icin. Bugun soylicek iste . Dusurmedim kotu bisey yapmadim. Yapmam da. Yapcak olsam aldirirdim. telefonum cikinca oteki hesabimdan yazcam . Insallah hersey guzel olcak. Bu hesabimin fake oldugunu dusunen olursa 3 arkadasla ozelden konusmustum bi tanesine msj attim zaten. Simdilik bunlar. 2 li test icin cukurambarda bi yeri onerdi dr oraya gidicem muhtemelen yarin yada oteki gun.
Sana ne yazmış :)Evet bana mesaj atmış biraz önce geldi ama diğer hesabı açması lazım önce herkesin emin olması için sen akşam gelince görüş yönetimle canım
Sanırım çocuk o zaman gelmemiş o yüzden yeni gitmiş anladığım kadarıyla benim uyeligim kapanmış neden kapandı bana fake diyorlar ultrason resimlerini atarım inanmazlarsa doktora gittim falan ışteSana ne yazmış :)
Daha heyecanlı bişiler yaz awsed bu olmamış:)
Şimdi de senin ve erkek arkadaşının ailelelere söylemesini mi bekliycez
Çocuk doğana kadar söyleyemezsiniz bence uzayan diziler gibi:)
Not:tepe prime felan da pek bi afilli olmuş
Peki çamaşır sulu falan bir şeyler okumuşsun. 2 ayrı defa girip çıkmış bir şey yazmamışsın.Sonunda.. Hesabima ulaşamıyorum. Yeni hesap actim. E postama ileti gelmis hesabim gecici olarak kapatilmis. DogrulamamDogrDogrulam yapmam gerekiyomus. Telefonum serviste . Eski bir telefon kullaniyorum. Giremedim nete hic. Merak eden herkesten ozur diliyorum. Dr a gittik. Pazar gunu sogutozunde acik bi klinik bulduk. Tepe prime da. Ultrason fotolarida var. Kardesimin teli ona atmaya cekiniyorum. Ama gece aticam fotolari. Omega 3 folik asit yazdi. 11 hafta 5 gunlukmus. Saglikli bir bebegin var Dedi. Ama haftasi geri dedim gec dollenme mi yumurtlama mi ne bisey dedi. Erkek arkadasim da bugün annesine soyliycek iste. Bikac olay vardi. Ben istemedim soylemesini ters bi tepki almamak icin. Bugun soylicek iste . Dusurmedim kotu bisey yapmadim. Yapmam da. Yapcak olsam aldirirdim. telefonum cikinca oteki hesabimdan yazcam . Insallah hersey guzel olcak. Bu hesabimin fake oldugunu dusunen olursa 3 arkadasla ozelden konusmustum bi tanesine msj attim zaten. Simdilik bunlar. 2 li test icin cukurambarda bi yeri onerdi dr oraya gidicem muhtemelen yarin yada oteki gun.
Bugün anlatacakmış galiba sevgilisi de ailesine çok zor bakalım nolcakYahu niye inanmiyorusnuz hic olmayan biseymi anlattigi konu sahibinin.
Allah yardimcin olsun umarim aileleriniz destekler
Oğlan kaçmadı yanı, ailene söyledin mi, niye gebelikte çamaşır suyu, karına tekme filan gibi konulara baktın da bir iki bişey yazmadın burayaSonunda.. Hesabima ulaşamıyorum. Yeni hesap actim. E postama ileti gelmis hesabim gecici olarak kapatilmis. DogrulamamDogrDogrulam yapmam gerekiyomus. Telefonum serviste . Eski bir telefon kullaniyorum. Giremedim nete hic. Merak eden herkesten ozur diliyorum. Dr a gittik. Pazar gunu sogutozunde acik bi klinik bulduk. Tepe prime da. Ultrason fotolarida var. Kardesimin teli ona atmaya cekiniyorum. Ama gece aticam fotolari. Omega 3 folik asit yazdi. 11 hafta 5 gunlukmus. Saglikli bir bebegin var Dedi. Ama haftasi geri dedim gec dollenme mi yumurtlama mi ne bisey dedi. Erkek arkadasim da bugün annesine soyliycek iste. Bikac olay vardi. Ben istemedim soylemesini ters bi tepki almamak icin. Bugun soylicek iste . Dusurmedim kotu bisey yapmadim. Yapmam da. Yapcak olsam aldirirdim. telefonum cikinca oteki hesabimdan yazcam . Insallah hersey guzel olcak. Bu hesabimin fake oldugunu dusunen olursa 3 arkadasla ozelden konusmustum bi tanesine msj attim zaten. Simdilik bunlar. 2 li test icin cukurambarda bi yeri onerdi dr oraya gidicem muhtemelen yarin yada oteki gun.
Gecen gün Müge anlı da vardı, 46 yıl önce olmuş buna benzer bi olay, nişanlı çift apar topar evlenmiş, ama kız Doğum yapmış evlenmeden , ve kıza öldü deyip bebeği başkasına vermişler, o Bebek ailesini aramaya gelmiş , annesi de şok oldu öldü biliyormuş , yani 46 yıl önce de o kadar toplum baskısı filan olmasına rağmen oluyormus böyle şeylerYahu niye inanmiyorusnuz hic olmayan biseymi anlattigi konu sahibinin.
Rahmetli babaannem anlatirdi koyde bir kiz gauri mesru hamile kalmis koyde herkes dislamis.sanirim hamile kaldogi kiside sahip cikmamis.Gecen gün Müge anlı da vardı, 46 yıl önce olmuş buna benzer bi olay, nişanlı çift apar topar evlenmiş, ama kız Doğum yapmış evlenmeden , ve kıza öldü deyip bebeği başkasına vermişler, o Bebek ailesini aramaya gelmiş , annesi de şok oldu öldü biliyormuş , yani 46 yıl önce de o kadar toplum baskısı filan olmasına rağmen oluyormus böyle şeyler
İnandırıcı olmayan hikaye değil ki hanımefendi.Yahu niye inanmiyorusnuz hic olmayan biseymi anlattigi konu sahibinin.