• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaçarak evlenen var mı?

Daha heyecanlı bişiler yaz awsed bu olmamış:)
Şimdi de senin ve erkek arkadaşının ailelelere söylemesini mi bekliycez
Çocuk doğana kadar söyleyemezsiniz bence uzayan diziler gibi:)

Not:tepe prime felan da pek bi afilli olmuş

Sonunda.. Hesabima ulaşamıyorum. Yeni hesap actim. E postama ileti gelmis hesabim gecici olarak kapatilmis. DogrulamamDogrDogrulam yapmam gerekiyomus. Telefonum serviste . Eski bir telefon kullaniyorum. Giremedim nete hic. Merak eden herkesten ozur diliyorum. Dr a gittik. Pazar gunu sogutozunde acik bi klinik bulduk. Tepe prime da. Ultrason fotolarida var. Kardesimin teli ona atmaya cekiniyorum. Ama gece aticam fotolari. Omega 3 folik asit yazdi. 11 hafta 5 gunlukmus. Saglikli bir bebegin var Dedi. Ama haftasi geri dedim gec dollenme mi yumurtlama mi ne bisey dedi. Erkek arkadasim da bugün annesine soyliycek iste. Bikac olay vardi. Ben istemedim soylemesini ters bi tepki almamak icin. Bugun soylicek iste . Dusurmedim kotu bisey yapmadim. Yapmam da. Yapcak olsam aldirirdim. telefonum cikinca oteki hesabimdan yazcam . Insallah hersey guzel olcak. Bu hesabimin fake oldugunu dusunen olursa 3 arkadasla ozelden konusmustum bi tanesine msj attim zaten. Simdilik bunlar. 2 li test icin cukurambarda bi yeri onerdi dr oraya gidicem muhtemelen yarin yada oteki gun.

Vallahi şaşırdım yazdığına. Ne zamandır yorum yazmasam da ara ara girip okurdum ne oldu bitti diye..

Bebeğin için her şeyin hayırlısı olur umarım, çünkü bu yaşananlarda en masum şey o.

Ailene bahsettin mi? Erkek arkadaşının fikri ne şu anda?

Evet bana mesaj atmış biraz önce geldi ama diğer hesabı açması lazım önce herkesin emin olması için sen akşam gelince görüş yönetimle canım

Daha heyecanlı bişiler yaz awsed bu olmamış:)
Şimdi de senin ve erkek arkadaşının ailelelere söylemesini mi bekliycez
Çocuk doğana kadar söyleyemezsiniz bence uzayan diziler gibi:)

Not:tepe prime felan da pek bi afilli olmuş

aslında heyecan falan değil olay..
Yanlışta olsa bir şekilde bu durumda awsed...
hepimizin aklı da kaldı üzüldükte...
Ruhi anlamda ne yaşıyor bilemiyoruz, yardımcı olmamız mümkün mü onu da bilemiyoruz.
şurada teselli yada akıl vermeye çalışıyoruz.

Sonunda.. Hesabima ulaşamıyorum. Yeni hesap actim. E postama ileti gelmis hesabim gecici olarak kapatilmis. DogrulamamDogrDogrulam yapmam gerekiyomus. Telefonum serviste . Eski bir telefon kullaniyorum. Giremedim nete hic. Merak eden herkesten ozur diliyorum. Dr a gittik. Pazar gunu sogutozunde acik bi klinik bulduk. Tepe prime da. Ultrason fotolarida var. Kardesimin teli ona atmaya cekiniyorum. Ama gece aticam fotolari. Omega 3 folik asit yazdi. 11 hafta 5 gunlukmus. Saglikli bir bebegin var Dedi. Ama haftasi geri dedim gec dollenme mi yumurtlama mi ne bisey dedi. Erkek arkadasim da bugün annesine soyliycek iste. Bikac olay vardi. Ben istemedim soylemesini ters bi tepki almamak icin. Bugun soylicek iste . Dusurmedim kotu bisey yapmadim. Yapmam da. Yapcak olsam aldirirdim. telefonum cikinca oteki hesabimdan yazcam . Insallah hersey guzel olcak. Bu hesabimin fake oldugunu dusunen olursa 3 arkadasla ozelden konusmustum bi tanesine msj attim zaten. Simdilik bunlar. 2 li test icin cukurambarda bi yeri onerdi dr oraya gidicem muhtemelen yarin yada oteki gun.
Peki çamaşır sulu falan bir şeyler okumuşsun. 2 ayrı defa girip çıkmış bir şey yazmamışsın.

Bu bile burdakilerin sana inanmaması için çok güzel bir sebep değil mi?

Yahu niye inanmiyorusnuz hic olmayan biseymi anlattigi konu sahibinin.
Allah yardimcin olsun umarim aileleriniz destekler

Oğlan kaçmadı yanı, ailene söyledin mi, niye gebelikte çamaşır suyu, karına tekme filan gibi konulara baktın da bir iki bişey yazmadın buraya

Gecen gün Müge anlı da vardı, 46 yıl önce olmuş buna benzer bi olay, nişanlı çift apar topar evlenmiş, ama kız Doğum yapmış evlenmeden , ve kıza öldü deyip bebeği başkasına vermişler, o Bebek ailesini aramaya gelmiş , annesi de şok oldu öldü biliyormuş , yani 46 yıl önce de o kadar toplum baskısı filan olmasına rağmen oluyormus böyle şeyler

Gecen gün Müge anlı da vardı, 46 yıl önce olmuş buna benzer bi olay, nişanlı çift apar topar evlenmiş, ama kız Doğum yapmış evlenmeden , ve kıza öldü deyip bebeği başkasına vermişler, o Bebek ailesini aramaya gelmiş , annesi de şok oldu öldü biliyormuş , yani 46 yıl önce de o kadar toplum baskısı filan olmasına rağmen oluyormus böyle şeyler
Rahmetli babaannem anlatirdi koyde bir kiz gauri mesru hamile kalmis koyde herkes dislamis.sanirim hamile kaldogi kiside sahip cikmamis.
Dedem de abanneme yasaklamis o kadinla gorusmesini.
Dedem evde yokken o kizin dogum sancisi tutmus babannem dayanamayip gidip dogumuna yardim etmis.bebek olu dogmus.sonra olay jandarmalik olmus bebegin olu dogmasindan galiba.
Dedem nerdeyse babannemi bosayacakmis ben selam bile verme diyorum sen ebesi oluyosun diye.
Yani bu olan belki 50 yil once olmus sonucta olabilrn bir durum keske olmasa ama var yani

Çok fazla yazı yorum yapılmış belki vardır ama yaşın kaçtı ve sevgilinin yaşı kaçtı?

İnandırıcı olmayan hikaye değil ki hanımefendi.
Konu yeterli reytingi almış zaten sıkıntı yok.
Konuyu geç gördüm.
Ama ilk sayfalardan beri destek olan, neredeyse elini tutup hastaneye götürecek insanlar çıkmış.
Konu sahibi hastaneye gidiyorum diye çıkmış. 2 defa girmiş, ve gezinip çıkmış cevap vermemiş.
İnsanlar bayağı yazmış etmiş.
Hatta tepkilerden banlanmış.
Sonra gelmiş bayağı sonra cik etmiş.
İnandırıcı olmayan konu değil yani, konu sahibinin tavrı. Olayın işlenişi doğal hayatın akışına ters.

Çözüm çok basit gidin nikah dairesine kıydırın nikahınızı sorana da bekleyemedik okulda sıkıntı oluyordu v.s evlendik diyin artık kimse karışmaz isterse 10 çocuk yapın
Karnınızdakinin de nikahtan sonra olup olmadığını kim bilecek geç kalmayın gidip gün alın evlenin bir iki surat asarlar belki kızarlar ama saygı duyarlar bundan emin olun

Nasıl bu kadar rahat olabilirsiniz hala aklım almıyor. Şu anda korkmayı yada endişelenmeyi bir kenara bırakıp bir adım atmanız gerekiyor. Acilen nikah kıymalısınız ve ailenize söylemelisiniz eğer aileniz muhafazakar bir aileyse öncesinde imam nikahı kıydık falan diyip yumuşatmayı deneyin derim. Zaten aileniz kabul etmezse de erkek tarafının ailesi kabul eder diye düşünüyorum oğullarına bu kadar düşkün bir aile ondan vazgeçemezmiş gibi geldi bana (yani sizin söylediklerinizden) ama önce bebeğin babasını ikna edip nikah kıydırmalısınız. Allah yardımcınız olsun bebeği doğurmaya karar vermeniz bile büyük bir cesaret bu konuda tebrik ederim ama şuan daha da cesur olmanız gerekiyo Allah kolaylıklar versin.

Back