Konuyu annene açmalısın. Kadın bilsin. Ne kadar kızsada güç alırsın annenden. En azından bir yanlış yaptım, ama daha büyük bir yanlışa düşüp kaçmak istemiyorum. Bu yüzden sana anlatmak istedim dersin. Alttan sinyali vermiş olursun. Nasıl tepki verirse versin annendir. Aileni silmeni kaçmanı asla onaylayamam. Erkek arkadaşının ailesi istemek zorunda. Eğer çocuk seni gerçekten istiyorsa ailesinin ikna olmama gibi bir lüksü yok. Bunu çocuk halledecek. Araya kesinlikle annen baban girmeyecek. Gelip adabıyla seni isteyecekler. Erkek arkadaşınla durumu konuş.
Yine de ailesi istemedi diyelim, ailesine sırtını dönmek zorunda kalacak kişi sen değilsin, erkek arkadaşın. Bebeğiniz olacak. Seni seviyor, istiyor. Alır seni nikahını kıyar. Giyer takım elbisesini çiçek çikolata, yanına kimi alabiliyorsa evinize gelir. Annen ve babanla durumu konuşur senden vazgeçmediğini ve ailesine rağmen istediğini söyler. Ailen bir süre size kızsa bile senin ailendir, kaçmaktan iyidir. Ne yapsan haberleri olsun. Pişman olmayacaksın. Beni dinle sakın kaçma. Korkak olma.