• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaçarak evlenen var mı?

Bebeğe bişey yapacak olsa yasal sürede aldırırdı bebek sayesinde evlenebileceğini düşünüyorsa ona gözü gibi bakar
Aslında adamın gelmeyeceğini düşünerek yasal olmayan şeylere De başvurmus olabilir sonuçta merdiven altı yer vardır bide Ankara'dayım sanırım umarım buna kalkismaz riskli bence

Aslında adamın gelmeyeceğini düşünerek yasal olmayan şeylere De başvurmus olabilir sonuçta merdiven altı yer vardır bide Ankara'dayım sanırım umarım buna kalkismaz riskli bence
O zaman çoğu üyenin düşündüğü gibi derdi sevgilisiyle evlenmektir bebeğini düşünen insan babasız hatta kimsesiz yine büyütür o canı

O zaman çoğu üyenin düşündüğü gibi derdi sevgilisiyle evlenmektir bebeğini düşünen insan babasız hatta kimsesiz yine büyütür o canı
Bilmiyorum söylemek çok kolay geliyor bize ama onu anlayamayiz tek başına çocuk büyütmek çok zor dur eminim o sevgilisi gelecegim dediği için aldirmamis 8 haftalıkken ama şimdi 11 haftalık normal yoldan olmaz sevgilisi gelmiyor napicak ya doğuracak ya aldircak başka çaresi yok

en son 96. sayfada bırakmıştım. geldim 103 sayfa olmuş bi heyecanla konu sahibi mi yazdı acaba diyerek açtım polemikten kaynaklı kk hatunları yazışmış :63: yöneticiler bizi bi aydınlatsa ne iyi olur.

Ya fake olduğunu sanmıyorum bi keresinde whatsapp'ta ki bi konuşmalarını paylaşmıştı

kızlar bosuna beklemeyin bence. bende arada girip bakıyorum merakımdan ama üye dün öğle saatlerinde siteye giriş yapmış ama açıklama yapma gereği duymamış. sizi salladığını düşünmüyorum

Zor değilde o kadarıyla uğraşmaz heralde ya? Uğraşmamasını temenni ediyorum en azından.Sahte çıkarsa oha derim yani.
bende konunun takibindeyim ve çok üzüldüm yaşadıklarına.. ha sahte olursa da gerçekten iyi yazdı senaryoyu ve hissettirdi çaresizliğini

kızlar hadi birbirimize söz verelim ve bu konuya bakmayalım:) sabahtan beri bile kırk kere girdim ya yok yazmayacak meraktan çatladık ama

Öncelikle kırıcı yorum yapmayın lütfen :KK43: erkek arkadaşımla birlikte olduk ve hamile olduğumu öğrendim. Onun ailesi halledin bu işi dedi ama ben aldırmak istmedim. Erkek arkadaşım da hep destekçim oldu bu konuda. Farklı şehirlerde olduğumuz için çok şükür ki aldıramadık bebeği. Şimdi gitmeye karar verdik. Ama nasıl olcak ne yapcaz beş parasız bilmiyoruz. Akıl verin lütfen :KK43: ve sakın kınamayın.. Allah kimseyi yanlışa düşürmesin..
Konuyu annene açmalısın. Kadın bilsin. Ne kadar kızsada güç alırsın annenden. En azından bir yanlış yaptım, ama daha büyük bir yanlışa düşüp kaçmak istemiyorum. Bu yüzden sana anlatmak istedim dersin. Alttan sinyali vermiş olursun. Nasıl tepki verirse versin annendir. Aileni silmeni kaçmanı asla onaylayamam. Erkek arkadaşının ailesi istemek zorunda. Eğer çocuk seni gerçekten istiyorsa ailesinin ikna olmama gibi bir lüksü yok. Bunu çocuk halledecek. Araya kesinlikle annen baban girmeyecek. Gelip adabıyla seni isteyecekler. Erkek arkadaşınla durumu konuş.

Yine de ailesi istemedi diyelim, ailesine sırtını dönmek zorunda kalacak kişi sen değilsin, erkek arkadaşın. Bebeğiniz olacak. Seni seviyor, istiyor. Alır seni nikahını kıyar. Giyer takım elbisesini çiçek çikolata, yanına kimi alabiliyorsa evinize gelir. Annen ve babanla durumu konuşur senden vazgeçmediğini ve ailesine rağmen istediğini söyler. Ailen bir süre size kızsa bile senin ailendir, kaçmaktan iyidir. Ne yapsan haberleri olsun. Pişman olmayacaksın. Beni dinle sakın kaçma. Korkak olma.

Konuyu annene açmalısın. Kadın bilsin. Ne kadar kızsada güç alırsın annenden. En azından bir yanlış yaptım, ama daha büyük bir yanlışa düşüp kaçmak istemiyorum. Bu yüzden sana anlatmak istedim dersin. Alttan sinyali vermiş olursun. Nasıl tepki verirse versin annendir. Aileni silmeni kaçmanı asla onaylayamam. Erkek arkadaşının ailesi istemek zorunda. Eğer çocuk seni gerçekten istiyorsa ailesinin ikna olmama gibi bir lüksü yok. Bunu çocuk halledecek. Araya kesinlikle annen baban girmeyecek. Gelip adabıyla seni isteyecekler. Erkek arkadaşınla durumu konuş.

Yine de ailesi istemedi diyelim, ailesine sırtını dönmek zorunda kalacak kişi sen değilsin, erkek arkadaşın. Bebeğiniz olacak. Seni seviyor, istiyor. Alır seni nikahını kıyar. Giyer takım elbisesini çiçek çikolata, yanına kimi alabiliyorsa evinize gelir. Annen ve babanla durumu konuşur senden vazgeçmediğini ve ailesine rağmen istediğini söyler. Ailen bir süre size kızsa bile senin ailendir, kaçmaktan iyidir. Ne yapsan haberleri olsun. Pişman olmayacaksın. Beni dinle sakın kaçma. Korkak olma.
Konu çok farklı yerlere geldi :)

Hiç okumadım ben ya direk cevapladım :) inşallah kaçmamıştır ne oldu :KK43:
Oğlan kızı 3 haftadır atlatıyor yanına gitmiyor. En son bu hafta yine atlattı. Arada engelliyor, kız ulaşamıyor. Oğlanın annesi bebek aldırıldı biliyor, teyzesi aldırılacak biliyor.

Bu hafta ilk kez doktora gitti bebek için ama o zamandan beri de haber alamıyoruz.

Kaçmaktan vazgeçmişti ama.

Oğlan kızı 3 haftadır atlatıyor yanına gitmiyor. En son bu hafta yine atlattı. Arada engelliyor, kız ulaşamıyor. Oğlanın annesi bebek aldırıldı biliyor, teyzesi aldırılacak biliyor.

Bu hafta ilk kez doktora gitti bebek için ama o zamandan beri de haber alamıyoruz.

Kaçmaktan vazgeçmişti ama.
Ailesinin haberi oldu mu kızın? Kaçmamasına sevindim. Erkek arkadaşıda niye kıza dönmüyor ya ailesinin lafını mı dinliyor ne yapıyor

Ailesinin haberi oldu mu kızın? Kaçmamasına sevindim. Erkek arkadaşıda niye kıza dönmüyor ya ailesinin lafını mı dinliyor ne yapıyor
Erkek arkadaşı muhtemelen cayıyor fikrinden.
Ailesine henüz haber vermemişti, muayeneden sonra annesiyle konuşmayı düşünüyordu.

Bu masalda burda bitmiş, onlar ermiş muradına biz çıkalım kerevetine.

Back