• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaçarak evlenen var mı?

Ne güzel Rabbimin yerine karar vermişsiniz ya,vahiy nerden geldi?
Ne alaka o tip seyler benim haddim degil olayi farkli boyuta dondermeyelim yokmu boyle ornekler olan bi aldirip bidaha cocugu olmuyan var brnim cevremde veya diver verdigim ornekler bunlar uydurmacami ? Ben sadece gorusumh soyledim

Arkadasım senin ne demek istedigini bi türlü anlayamadım kız kö

arkadasım sizin ne yapmak istediginizi bi türlü anlamış değilim arkadasımız kötü bişey söylememiş fakat sizin söylediginiz söz hic hoş degil biz burda konu hakkında yorum yaparken siz durmuş insanların yazdıklarını bekleyip onlara yorum yapıyorsunuz cok ilginç.
Gorusun icin tesekkur ediyorum hsklisin olayi fsrkli yone cevirmeye calisanlar var galiba

Konuyu ben de takip ediyorum. Benim aklıma farklı bir şey geldi 'gebelikte karina atılan tekme' dendiğinde. Belki konu sahibi tekmeye kendisi maruz kaldı. Bir anlık korku ile girdi, baktı ve çıktı.Belki cevap yazacak durumda değil.
Bilemedim yani konu fake ise yeni senaryo için de girmiş olabilir.
Bilmiyorum ama şaibeli gerçekten. Ama kaynanası için öldü deyip Fatiha okutan, sonra fake çıkan bir konu vardı, ondan şaşırmam artık
Kime vereceğini Allah bilir be canım her adetim yaklaştığında kendimi dinlemekten biktim artık inan hamileysem diye hap içmiyorum ağır kaldırmıyorum neler yapıyorum bir görsen ama Allah vermeyince olmuyor malesef imtihan dünyası
Allah yardımcınız olsun, inşallah hayırlısı ile evlat sahibi yapsın sizide

Bebegi aldirmama kararinizi destekliyorum. Eliniz ayahiniz tutuyorsa, calisip cocuga bakma zamani..

Bilmiyorum ama şaibeli gerçekten. Ama kaynanası için öldü deyip Fatiha okutan, sonra fake çıkan bir konu vardı, ondan şaşırmam artık

Allah yardımcınız olsun, inşallah hayırlısı ile evlat sahibi yapsın sizide
Aminn Allah razı olsun vallahi onu bir yorumda okudum bende çok güldüm resmen kadın kullanmış ordaki arkadaslari yaaa

Bu kadar büyük bir yalan söylemek riskli, iftira davasına kadar gider iş. Çünkü ailenin adını söylediği kişi oraları bilen bir üye. Bu şekilde bir yalan uydurduysa ve buna alakasız bir ailenin adını karıştırıyorsa iş farklı boyutlara kayar. Fake olsa bu şekilde ipin ucunun kendisine dokunmasını istemezdi diye düşünüyorum.
Evet iftiraya girer ama sen gidip sorabilir misin o aileye oğlunuzun böyle bir durumu var biliyormusunuz internetten okuduk sizin adınızı verdi diye ben soramazdım şahsen

Çocuğun soyadını birkaç üyeye söylemiş, yaşadıkları yerin çok iyi bilinen ailelerindenmiş. Fake olduğunu sanmıyorum. Oğlana muhtemelen daha üniversiteyi bile bitirmeden evlenip baba olma fikri zor geldi, şimdi yan çiziyor. Olan kıza oldu, 3 hafta oyalamasaydı belki yasal süresinde aldırmaya karar verirdi.

hadi ya.
iyi cesaret.
çocuk sahip çıkmazsa kaydı hayatı resmen. sahip çıksa bile kayabilir ya. bu tip hiakeyelerde mutlu son olmaz genelde. ne diyelim kumar oynamış.

Çok üzgünüm valla oturup ağlarım o kız bebeğe bişey yaparsa zaten en hassas olduğum şey bebek konusu offf Allah'ım yaaa
Bebeğe bişey yapacak olsa yasal sürede aldırırdı bebek sayesinde evlenebileceğini düşünüyorsa ona gözü gibi bakar

Of bu ne ya her sabah işe gitmeden bakıyorum işte bakıyorum neden haber yok ins kötü şeyler olmamıştır

Bebeğe bişey yapacak olsa yasal sürede aldırırdı bebek sayesinde evlenebileceğini düşünüyorsa ona gözü gibi bakar
Bence işin ciddiyetini anladı çocuk da gelmeyince olabilir düşünebilir

Back