• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaçarak evlenen var mı?

A Awsed giriyorsun neden cevap vermiyorsun meraktan öldük burda senin için telâşlandık biseymi oldu diye başka konuya bakıp buraya niye cevap vermiyorsun

Çocuğu kızdan almak için nikaha gerek yok ki ben de bunu diyorum. Gidip noterde bile tanıyabilir çocuğu, sonra da bi velayet davası açar, alır.

Ben sadece mühendislik fakültesinde okuduğunu kızın da iibf de uls okuduğunu ve çocuğun soyadını biliyorum.
Evet kız uluslararası ilişkiler 3. sınıf öğrencisiymiş.

Size ailenin ismini bile verdiyse fake olmayabilir. Sonuçta soyadından çocuğu bulmak hiç zor olmaz.

Son düzenleme:
Ben aileyi tanımıyorum, herkes kadar duymuşluğum var sadece.
Anladım yanı baya baya bılındık maddı durumları yerınde olan bır aılenın cocugu .
Aslında anlıyorumda bıraz bu kadar dıretmesının sebebını yoksa baska turlu kac tane bu kadar genc bır kız ayakları yere basmıyorken cocuk dogurmakta ısrarcı olmasının sebebını baska bısey acıklayamazdı

Anladım yanı baya baya bılındık maddı durumları yerınde olan bır aılenın cocugu .
Aslında anlıyorumda bıraz bu kadar dıretmesının sebebını yoksa baska turlu kac tane bu kadar genc bır kız ayakları yere basmıyorken cocuk dogurtmakta ısrarcı olmasının sebebını baska bısey acıklayamazdı
Tamamda bu şimdi niye girip bakıp çıkıyor da cevap yazmıyor man yak etti bizi burda

Şöyle ki kızın ahlak yapısını beğenmedikleri için gelin olarak kabul etmezler; ama çocuğu nüfusuna aldırabilir, onu sahiplenebilir. Bu ikisi ayrı şeyler, ben gelin olarak alacaklarını açıkçası düşünmüyorum ki çocuğun soyadını versem sadece Trabzon'da değil, hemen hemen herkesin duymuş olduğu bir soyadı, öyle bir aile kabul etmez bu evliliği.
Kendi ogullarinin hiç mi suçu yok .sanki kız ahlaksız da oğulları cok ahlaklı gibi konuşmuşsunuz.o kız artk onların namusu .namus evlilik dışı yapılan çocuğu kabul etmemek olmuyo o kıza da çocuğa da sahip çıkmaktır namus

Kendi ogullarinin hiç mi suçu yok .sanki kız ahlaksız da oğulları cok ahlaklı gibi konuşmuşsunuz.o kız artk onların namusu .namus evlilik dışı yapılan çocuğu kabul etmemek olmuyo o kıza da çocuğa da sahip çıkmaktır namus
Oğulları sütten çıkmış ak kaşık

Acıkcası ben boyle dusunmuyorum herkesın namusu kendıne , herkes kendı namusuna ıstedıgı ve ınandıgı sekılde sahıp cıkabılır. Aılede ıster kabul eder ıster kabul etmez en nıhayetınde ama buarada konularda bazı garıplıkler var mesela neden ılla bu yaz evleneceklerdı ıkısınınde okulu bıtmeden nıye ne gerek vardı, ne olmuyordu da bu acaba hamılelıklemı oldurulmaya calısıldı.

Ayrıca bende aılenın suanda bu durumdan hıc haberdar olmadıklarını dusunuyorum

Evet kıs uluslararası ilişkiler 3. sınıf öğrencisiymiş.

Size ailenin ismini bile verdiyse fake olmayabilir. Sonuçta soyadından çocuğu bulmak hiç zor olmaz.
Ben fake olduğunu düşünmedim hiç açıkçası, bana sadece hamileliği bu çocukla evlenebilmek adına kullandığını düşündürdü.
Tamam gidip bunları aynen o aileye diyin, bana değil.
Nikah yok bir şey yok, niye kız onların namusu olsun? Herkes kendi namusundan kendi mesuldur, koskoca kız aklı var fikri var, kendi namusunu kendi korayabilir. Çocuğu tanır, velayetinide alırlar eğer çocuğa sahip çıkmak isterlerse de. Kızla nikah yapmak zorunda değil çocuğa sahip çıkmak için.

Konu sahibi bencilin teki bence. Şu saatten sonra ne dese anlatsa boş! Bebeği de çocukla evlenmek için kullanıyor anlaşılan. Konu sahibine insanlar yardım etmeye çalışıyor, merak ediyorlar durumunu. Ama hanımefendi tenezzül edip birşey yazmıyor.
Daha çok bekler konu sahibi evlenmeyi!

Acıkcası ben boyle dusunmuyorum herkesın namusu kendıne , herkes kendı namusuna ıstedıgı ve ınandıgı sekılde sahıp cıkabılır. Aılede ıster kabul eder ıster kabul etmez en nıhayetınde ama buarada konularda bazı garıplıkler var mesela neden ılla bu yaz evleneceklerdı ıkısınınde okulu bıtmeden nıye ne gerek vardı, ne olmuyordu da bu acaba hamılelıklemı oldurulmaya calısıldı.

Ayrıca bende aılenın suanda bu durumdan hıc haberdar olmadıklarını dusunuyorum
+1
Bu yaz evleneceklerdi kısmıda ilginç. O yollardan geçtik yani.
Aileler birbirini gayet iyi tanıyor, konu sahibinin kv kp ile görüşüyor olması gerekir.
Ortada bir ev, birikim olması gerekmez mi?
Konu sahibi şimdi nişanlım işe girse asgari ücret ancak alır demişti. Yazın lord mu olacaktı?

Forum gittikçe manyaklasiyor
Kizin ne durumda ne psikolojide olduğunu bilmeden sırf haber alamıyorsunuz diye yok rüyamda evlenirsin yok evlilik için vsvs saydırılmış.
Kız tekme çamaşır suyu konularına bakmış farkında misiniz bilmem ama bu çocuğu düşürmeye çalışıyor anlamında geliyor ve kendi başına bunu yapması ölümüne kadar sonuçlanabilir
Haber alamadigimiz için bencillik yapıp saydiracagimiza iyi olması için dua etmek daha makul.
Kimse onun yerinde değil su an ve kimse onun yasaklarını yaşamıyor.

Ben fake olduğunu düşünmedim hiç açıkçası, bana sadece hamileliği bu çocukla evlenebilmek adına kullandığını düşündürdü.
Evet muhtemelen 3 hafta sessizce bekleyip, kürtaj süresi geçtikten sonra harekete geçmeye karar vermesi o yüzden.

Açıkçası neyi ne amaçla yaptığı beni ilgilendirmez, ama burada kaç gün yanında olmaya çalışan, fikir veren, onun için üzülen insanları bu derece hiçe sayması yapılacak iş değil.

Doktora gidene kadar ablalarım ablalarım, doktordan sonra fıss.

Ortada bir şuç yokki suçlu olsun bir ihmal var o da korunmasız ilişkiye girmek

Kizin ne durumda ne psikolojide olduğunu bilmeden sırf haber alamıyorsunuz diye yok rüyamda evlenirsin yok evlilik için vsvs saydırılmış.
Kız tekme çamaşır suyu konularına bakmış farkında misiniz bilmem ama bu çocuğu düşürmeye çalışıyor anlamında geliyor ve kendi başına bunu yapması ölümüne kadar sonuçlanabilir
Haber alamadigimiz için bencillik yapıp saydiracagimiza iyi olması için dua etmek daha makul.
Bana mı dediniz bunu?

Tamam da 13 haftalık olana kadar nerdeydi ki o zaman pekala aldırabilirdi çocuk onla evlensin diye aldırmadı şimdi ortada kalınca altından kalkamadı dusurmeyemi çalışıyor acaba öyleyse çok yazik kendi hayatını tehlikeye atıyor

Back