• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaçarak evlenen var mı?

Tamam da 13 haftalık olana kadar nerdeydi ki o zaman pekala aldırabilirdi çocuk onla evlensin diye aldırmadı şimdi ortada kalınca altından kalkamadı dusurmeyemi çalışıyor acaba öyleyse çok yazik kendi hayatını tehlikeye atıyor
Pekala aldırmadı aldırmak istemedi,can onun bebek onun öldürmek istemedi,işler sarpa sarınca da daha kötü düşüncelere girdi velev ki düşünceleri bu,sizin burda yargılama kınama hakkınız yok.
Ortada kalmak,evlenmek için yapmak,bir kadını daha ne kadar aşağılayacaksınız?
Kimse onun şu an ne yaşadığını bilmiyor,ben olsam bende cevap vermezdim. 10 kişi iyi yorum yapıyor da aradan 3 kişi çıkıp saydırıyor,böyle hassas konularda herkes kötü fikrini kendine saklasın. Bu tür dertlerin ortasında kimse çıkıp kimseye laf anlatacak dermanı bulamıyor kendinde.

Pekala aldırmadı aldırmak istemedi,can onun bebek onun öldürmek istemedi,işler sarpa sarınca da daha kötü düşüncelere girdi velev ki düşünceleri bu,sizin burda yargılama kınama hakkınız yok.
Kimse onun şu an ne yaşadığını bilmiyor,ben olsam bende cevap vermezdim. 10 kişi iyi yorum yapıyor da aradan 3 kişi çıkıp saydırıyor,böyle hassas konularda herkes kötü fikrini kendine saklasın. Bu tür dertlerin ortasında kimse çıkıp kimseye laf anlatacak dermanı bulamıyor kendinde.
Ben en başından beri destek oldum ve çok üzüldüm ayrıca ben demedim 3 hafta bekledim gitmedim diyende kendisi kayın tarafı için eşşek gibi alacaklar beni diyen kendisi biz burda %90 ona moral verdik akıl verdik git kızım bekleme bebeğe bişey olmasın bu çocuk gelmiyecek git durumunu öğren annene soyle babasını ara diyen biriyim o yüzden yargılamıyorum yadırgamıyorum kınamıyorum sadec e düşündüklerimi söylüyorum evvelsi gün hastaneye giderken gelince cevap yazarım dediği için birsuru insan burda onu bekliyor psikolojisini anlayabilirim zor bir durumda ama burda ona destek olan olmak isteyen insan dolu gelse herkes sinirini unutup yine çare bulmaya ugrasir

Forum gittikçe manyaklasiyor
Kizin ne durumda ne psikolojide olduğunu bilmeden sırf haber alamıyorsunuz diye yok rüyamda evlenirsin yok evlilik için vsvs saydırılmış.
Kız tekme çamaşır suyu konularına bakmış farkında misiniz bilmem ama bu çocuğu düşürmeye çalışıyor anlamında geliyor ve kendi başına bunu yapması ölümüne kadar sonuçlanabilir
Haber alamadigimiz için bencillik yapıp saydiracagimiza iyi olması için dua etmek daha makul.
Kimse onun yerinde değil su an ve kimse onun yasaklarını yaşamıyor.
Bak kaç sayfa insanlar akıl verdi hatta yanına gidip yardımcı olmak isteyenlerde oldu neden bencil olalim ki konu sahibi foruma girip bakıyor ama buraya cevap yazmayınca bir şekilde fikir yürütülüyor. En büyük bencilliği kendi kendisine yaptı aileye aldırdım diyip aldırmamak, 3 ay boyunca sevgilim gelsin diye bekleyip doktora gitmemek gibi. Çamaşır suyu kokusu ile düşük yapılmaz zaten

Eğer siz de olsanız siz de cevap vermeseniz, siz de çok ayıp edersiniz.

Burada 90 sayfa insanlar o kıza yardımcı olmaya çalıştı, fikir verdi, akıl yürüttü. Kaçmamaya ikna etti. Önceki sayfalarda konu sahibini yargılamaya, laf etmeye kalkan bir-iki kişiye karşı konu sahibini korudu. Doktora gidene kadarki süreçte de sağlığından, güvenliğinden endişe etti.

Bu kadar insan en azından bir "iyiyim" diye haber bekleyip sağlığından hatta can güvenliğinden endişe ederken iki gündür foruma girip girip buradakilere bir kelime bile etmemesine kızıyor insanlar. Yaptıklarına değil.

Bakın bayanlar bende dua ediyorum inş birsey olmaz iyi olur diye hatta artık diyorum ki konu sahte olsun ve konu sahibi buna rağmen iyi olsun.

Ama gerçek şu ki awsed işine gelince yardım isteyip sonra burdaki insanları dusunmeyecek kadar bencil birisi.
Telefon elinde başka konuya bakıyor ve sadece tek cümle "iyiyim" yazmıyor.

Bu bencillik değilde ne. Gelin birlik olalım ve yazmayalim üstüne düştük diye böyle yapıyorsa bende ne olayım.

Benden bu kadar valla

Ne halin varsa gör awsed !

Ve onu kesinlikle aşağılamıyorum bende bu durumda olabilirdim hemcinsimi düşünüyorum malesef bizim ülkemizde erkeğe hiç birşey olmuyor kadına oluyor herşey diye ona çok üzgünüm ortada bir bebek var asıl onun için kahroluyorum bir kızın hayalleri gitti ona yikiliyorum duygularımı anlatabilmisimdir umarım size

Eğer siz de olsanız siz de cevap vermeseniz, siz de çok ayıp edersiniz.

Burada 90 sayfa insanlar o kıza yardımcı olmaya çalıştı, fikir verdi, akıl yürüttü. Kaçmamaya ikna etti. Önceki sayfalarda konu sahibini yargılamaya, laf etmeye kalkan bir-iki kişiye karşı konu sahibini korudu. Doktora gidene kadarki süreçte de sağlığından, güvenliğinden endişe etti.

Bu kadar insan en azından bir "iyiyim" diye haber bekleyip sağlığından hatta can güvenliğinden endişe ederken iki gündür foruma girip girip buradakilere bir kelime bile etmemesine kızıyor insanlar. Yaptıklarına değil.
Bu forum her ne kadar stres atıp dert paylaşılacak kafa dağıtılacak bir yer olsa bile,kötü durumlarda yani hassas konularda insanların konu sahiplerinin psikolojisini pektabi olumsuz yönde etkiliyor.
O yüzden ben konu sahibinin girip son 20 sayfada yazılan (son 20 sayfa sadece eleştiri) yorumlara cevap verip birde insanlara laf anlatmak istememesini anlıyorum.

Kendi ogullarinin hiç mi suçu yok .sanki kız ahlaksız da oğulları cok ahlaklı gibi konuşmuşsunuz.o kız artk onların namusu .namus evlilik dışı yapılan çocuğu kabul etmemek olmuyo o kıza da çocuğa da sahip çıkmaktır namus
Arkadaş ailenin genel durumunu yazmış, kendi düşüncesi değil
Forum gittikçe manyaklasiyor
Kizin ne durumda ne psikolojide olduğunu bilmeden sırf haber alamıyorsunuz diye yok rüyamda evlenirsin yok evlilik için vsvs saydırılmış.
Kız tekme çamaşır suyu konularına bakmış farkında misiniz bilmem ama bu çocuğu düşürmeye çalışıyor anlamında geliyor ve kendi başına bunu yapması ölümüne kadar sonuçlanabilir
Haber alamadigimiz için bencillik yapıp saydiracagimiza iyi olması için dua etmek daha makul.
Kimse onun yerinde değil su an ve kimse onun yasaklarını yaşamıyor.
Biz ona değil bizi böyle merakta bırakmasına kızıyoruz, böyle yapınca fake olma ihtimali akla geliyor ki ozaman da bize haksızlık oluyor
bu konuyu takip etmedim ya keşke etseymişim. baya canlıymış.

kimse özet geçemez di mi.
Evlilik dışı ilişkiden hamile kalan 22 yaşında bir kız, oğlan geleceğim dedi gelmedi, karşı taraf aldırsın demişti aldırmadı, kız da hiç dr a gitmemişti bizim zorumuzla dr a gitti, burda herkes destek oldu , yardım etmeye çalıştı, şimdi de forumlarda dolaşmış göründüğü halde cevap yazmıyor

Bu forum her ne kadar stres atıp dert paylaşılacak kafa dağıtılacak bir yer olsa bile,kötü durumlarda yani hassas konularda insanların konu sahiplerinin psikolojisini pektabi olumsuz yönde etkiliyor.
O yüzden ben konu sahibinin girip son 20 sayfada yazılan (son 20 sayfa sadece eleştiri) yorumlara cevap verip birde insanlara laf anlatmak istememesini anlıyorum.
Özel mesajda attım ben ona merak ediyoruz nasılsın diye oradanda yazabilirdi açıklayabilirdi

Bende fake olduğunu düşünmüyorum Bi sakin olalım arkadaşlar. O durumda girememesi yazamaması gayet normal

Ve onu kesinlikle aşağılamıyorum bende bu durumda olabilirdim hemcinsimi düşünüyorum malesef bizim ülkemizde erkeğe hiç birşey olmuyor kadına oluyor herşey diye ona çok üzgünüm ortada bir bebek var asıl onun için kahroluyorum bir kızın hayalleri gitti ona yikiliyorum duygularımı anlatabilmisimdir umarım size
Ben sizi anlıyorum,meraklanmalara da hak veriyorum insanlar üzüldü dertlendi.
Ama dediğim gibi araya serpiştirilen olumsuz yönde yorumlar "bkz. yukarda yazılan ne halin varsa gör " konu sahibini daha kötü etkilemiş,giremeyecek cevap verip kafasını veremeyecek konuma getirmiş olabilir.

Bende fake olduğunu düşünmüyorum Bi sakin olalım arkadaşlar. O durumda girememesi yazamaması gayet normal

bu konuyu takip etmedim ya keşke etseymişim. baya canlıymış.

kimse özet geçemez di mi.

ya aynen özet olmazsa sanırım meraktan bütün sayfaları okuyacağım :KK43:

Konu sahibi üniversite 3. sınıf, sevgilisi 4. sınıf öğrencisi. Sevgilisi, okudukları şehrin önemli ailelerinden birinin oğlu. Yılbaşında konu sahibi hamile kalıyor, yarı yıl tatilinde ailesinin yanına geliyor. Sevgilisinin ailesi normalde mayıs gibi gelip kızı isteyeceklermiş.
Kızın dersleri kötüymüş, ayrıca evlenmek de istiyor olduğu için ailesi bu dönem okuduğu şehre dönmemesini, kendileriyle kalmasını ve evlilik fikrinden uzaklaşmasını istemiş.
Kız bu arada hamile olduğunu öğrenmiş.

Sevgilisine haber vermiş, oğlan "teyzem bize sahip çıkar" diye teyzesine söylemiş, teyzesi aldırın demiş. Annesine söylemiş, anne de başınızın çaresine bakın demiş. Şu an anne, bebeği aldırdılar, teyzesi de aldıracaklar diye biliyor. Kızın ailesinin haberi yok. Babası ve erkek kardeşlerinin affetmeyeceğini hatta kendisini döveceğini söylüyor.

Oğlanla kız kaçalım diye düşünüyor. Burada kızı kaçmaması, annesine söylemesi konusunda ikna ettiler. Ama oğlan 3 haftadır kızın yanına gelmiyor, nikahla ilgili de pek bir şey söylemiyor. Devamlı kızı yanına gitme, beraber doktora gitme konusunda atlatıyor. Bu arada kürtaj süresi geçiyor, kız şu an 11-12 haftalık hamile.

Oğlanın ailesi sahip çıkmıyor, oğlan ilgisiz. Kız en son doktora gidip muayene olduktan sonra annesine söylemeyi düşünüyordu. Doktora gittiğini yazdı ama ondan beri ses yok.

Arkadaş ailenin genel durumunu yazmış, kendi düşüncesi değil

Biz ona değil bizi böyle merakta bırakmasına kızıyoruz, böyle yapınca fake olma ihtimali akla geliyor ki ozaman da bize haksızlık oluyor

Evlilik dışı ilişkiden hamile kalan 22 yaşında bir kız, oğlan geleceğim dedi gelmedi, kız da hiç dr a gitmemişti bizim zorumuzla dr a gitti, burda herkes destek oldu , yardım etmeye çalıştı, şimdi de forumlarda dolaşmış göründüğü halde cevap yazmıyor

bebek 11 haftalık filan galiba yasal süreyi aşmış. e o zamana kadar gitmemiş mi? e ya kendinde bişey varsa ya bebekte bişey varsa? bu nasıl cesaret.

fake ihtimali?

ya aynen özet olmazsa sanırım meraktan bütün sayfaları okuyacağım :KK43:
Okurken sevgilisinden hamile kalmış çocuk oyalamış kaç hafta gelmemiş yanına oğlanın aileside istemiyor aldırın diyor köklü bir aileymis bizde açtık gözünü git doktora diye gidiyorum dedi ama gelip birşey yazmadı forumda gezip çıkıyor birşey yazmiyor

Back