• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaçarak evlenen var mı?

Ya aslında konu sahibini bulmak az bir uğraşla gayet mümkün. Ama bu doğru olmaz. O yüzden en iyisi konunun fake olduğunu düşünüp, kimsenin böyle zor bir durumda olmamasından mutlu olmak olur.
Aynen öyle inşallah dediginiz gibi olmustur

Telofonunu servise vermicekmiydi belki alamamistir..

Ya aslında konu sahibini bulmak az bir uğraşla gayet mümkün. Ama bu doğru olmaz. O yüzden en iyisi konunun fake olduğunu düşünüp, kimsenin böyle zor bir durumda olmamasından mutlu olmak olur.
Fake olsa devam ettirirdi diye düşünüyorum konu da tutmuşken,ama mesajlarındaki çaresizliği de hepimize geçti,bu kadar profosyonel olabilir mi? Orasınıda bilemiyorum,inşallah fake dir diye umut etmek istiyorum,tek kandırılan biz olalım..

Fake olsa devam ettirirdi diye düşünüyorum konu da tutmuşken,ama mesajlarındaki çaresizliği de hepimize geçti,bu kadar profosyonel olabilir mi? Orasınıda bilemiyorum,inşallah fake dir diye umut etmek istiyorum,tek kandırılan biz olalım..
Olabilir neden olmasın. Belki artık devamını getiremeyeceği noktaya geldi.

Yani kendisi açısından umuyorum fake olmasını, hiçbir kadının bu durumda olmasını, önünde bu kadar zor bir yol olmasını istemem.

Telofonunu servise vermicekmiydi belki alamamistir..
Herşey olmuş olabilir, ya hamileliğini aileye söyledi olaylar büyüdü
Yada doktora gitti, sıkıntılı bir durum var, acil müdahale gerekti, çünkü o sancıları bana dış gebelik vs düşündürdü
Yada Başka şeylerle uğraşıyor, belki oğlan da gelmiştir, neyse yazsa keşke, ilk defa bir konuyu takibe aldım, bildirim gelip duruyor

Olabilir neden olmasın. Belki artık devamını getiremeyeceği noktaya geldi.

Yani kendisi açısından umuyorum fake olmasını, hiçbir kadının bu durumda olmasını, önünde bu kadar zor bir yol olmasını istemem.
Bakıyorum bildirim geldimi takip edenler hep burada vallahi meraktan çatlayacağız sonunda bu kız bizi kandırdıysa yalan desin çıksın gitsin bu kadar insanı oyalamasın ama onada inanmak istemiyorum zor durumda olabilir diyorum kısacası çok meraklardayim

Hakikaten fake olsun diye dua ediyorum. Sürekli aklımda acaba ne yaptı diye düşünüp duruyorum. Umarım bir an önce iki kelime de olsa yazar

kızlar sanıyorum hikaye değil ya çünkü fake olsa diyorum ki bizi kekler sürekli bişey yapar ilgi çekmeye çalışırdı konusunu gündeme biz getiriyoruz yoksa arka planda kalıp unutulup gidecekti inşallah ailesi duyup kötü bişey olmamıştır

Bu kiz karnim agriyo demiyormuydu belkide dusuk falan oldu veya hastanede bisi oldu valla bende merakdan patlsdim

Eklentiler

• IMG_0522.PNG
    IMG_0522.PNG
    173,9 KB · Görüntüleme: 127
Back