• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaçarak evlenen var mı?

Beyfendi bi gelsin bi konuşalım direk gün aldırcam. Annene teyzene bişey deme diycem. Gerekirse uçak biletinide alcam getirtcem. Nikahtan sonrada git annene söyle evlendik de dicem. O doldurma akıllı yer bu dediğimi yapar. Annene söyleme kızar diycem. Nikahlı olursak daha kolay hem babanda kızmaz dicem. O kıt beyinliye dinletcem kendimi. O kadarda yaparım. Nikahtan sonrada annesi ne derse der. Benim koç gibi annem var. Atmaz ya beni
Aynen böyle:) şu imzayı bi attır gerisi kolay:)

Beyfendi bi gelsin bi konuşalım direk gün aldırcam. Annene teyzene bişey deme diycem. Gerekirse uçak biletinide alcam getirtcem. Nikahtan sonrada git annene söyle evlendik de dicem. O doldurma akıllı yer bu dediğimi yapar. Annene söyleme kızar diycem. Nikahlı olursak daha kolay hem babanda kızmaz dicem. O kıt beyinliye dinletcem kendimi. O kadarda yaparım. Nikahtan sonrada annesi ne derse der. Benim koç gibi annem var. Atmaz ya beni
Konunuzu okudum,çok bıçak sırtı bir durum ne desem bilemedim. Bana kalırsa sen onun ailesiyle uğraşmayı bırak ne demişler,ne yapmışlar,düşünceleri ne? Bir çıkar yol gösterecek olsalar çoktan yaparlardı,3 hafta böyle bir durumda çok uzun ve sanırım senide sevgilinide ciddiye almıyorlar.
Aileni en iyi sen tanırsın,bana kalırsa önce onların haberi olsun işin içine ailen girsin karşı tarafla onlar görüşsünler. Sana kıyamayan halden anlayacak bir büyüğün varsa ona git anlat durumu aracı olsun ailenle aranda hala olur,teyze,babanne,anane vs. Yalnız kalma karşılarında. Gerçi şuan için zoraki yapılacak bir evlilik bebeğin ve senin için ne kadar sağlıklı olacak onuda bilemiyorum
Allah yardımcın olsun canım,bebeğininde seninde yoluna ışık tutsun,feraha çıkın inşallah
Aynısı başıma gelmiş senin gibi cesur olamamıştım ama kendim için konuşursam o şartlar altında olması,yapılması gereken buydu bizim için. Sonradan evlendik rabbim bağışlarsa bir kızım var,seni onun yerine koydumda dağ gibi dururdum kızımın arkasında inşallah sende sırtını yaslayacak birini bulursun

Nikah bastıktan sonra söylersem zaten hamilesin bide nikah yapmışsın ee bizdwn ne istiyosun düğün mü der annem. Önce ona söyleyip sonra nikah daha mantıklı geliyo bana ama şuan bana mantıklı gelen herşey sankide yanlışmış gibi bilmiyorum küçük çocuk gibi kaldı beynim. Sizce önce nikah sonra mı söyleyelim
ya siz öldürür falan demişsiniz bi hata yaptım evlendim dersiniz ama açıklayın yani bi şekilde

Sırf senin için üye oldum lütfen aldırma aynı durumu yaşadım evlendigimde 6 aylık hamileydim kimseye söylemedik ama biz evlendik suanda cocugum 2 aylık daha akrabalar bilmiyor sadece aileler bence erkek arkadaşınızın ailesine aldırdık diyin ve evlilik işini hizlandirin böylece ev eşyası falan halolur sonra bir sekilde izah edersiniz ama onu kucağına aldığında dünyan değişecek ben cocuk bakmanın b sinden anlamazdim simdi gözümden sakiniyorum o bir tebessüm ediyor ya hersey tamam çok zor zamanlar geçirdim ama güçlü oldum çünkü bir halt yedim deeim kendime güçlü olmak zorundasin dedim sende böyle yap benim esimde bana destekti hep yapabilirsiniz o melege kıymayin lütfen bu zor günler geçecek ve iyi ki iyi ki dogurmudum diyeceksin evlenirken gelinlikciye hamile oldugumu soylemistim ona göre bir gelinlik ayarlayalım diye ama yerin dibindeydim ama çok iyi biriydi bana sadece bebegini düşün strese girme seni hisseder onu kucağına aldiginda herseyi unutucaksin demisti öyle de oldu lütfen sende sıkma canini çözüm bul bebeğini düşün üzme kendini melegini ama ona asla kıyma ALLAHIM YARDIMCIN OLSUN.

o adam bence seni hiç sevmemiş cnm allahın dan bulsun şimdi ne yapacaksin inan hep aklımdasın

Başka şehirde okuyorum yazmıştın galiba. Okuduğun şehir sevgilinin ailesinin olduğu yer mi? Neden şuan ailenin yanındasın okul devam etmiyor mu dönem ortası değil mi?

İnşallah yarın gelirde bunlara hiç gerek kalmaz..
Benim aklıma birde yurtdışına falan gönderecekleri geliyor,varlıklı bir aile diyosun,3 haftadır bunun için oyalıyor olabilirmi,yaparmı böyle birşey?
Gelmiyo.. Uçağı kaçırmış yine. Annesi ben bırakırım okula demiş. Öyle annesi yüzünden kaçırmış.

Bende esımle evlenmeden once hamıle kaldım. Henuzde ılıskımız cok yenıyken ustelık. Ustune ustluk ılk esımden bosanmıstım bır cocugum vardı ve ıddet surem dolmamıstı. Isler cok karısacaktı ve aldırdık. 1 sene sonrada evlendık.

Sızın erkek arkadasınız sıze sahıp cıkmayacak bellı kı sızınde karnınızda 13 haftalık bebek var neredeyse. Bu forumda boyle bı kadın vardı ,sevgılısı sahıp cıkmadı bebegı dogurmaya karar verdı hamıleyken dogumuna az kalmısken bır kazada vefat ettı bebegı kurtarıldı. Bebege kım bakıyor suanda hıc bır fıkrımız yok gazeteye fılanda cıkmıstı epey gosterdıler.

Ben senın yerınde olsam bebegı aldırırdım , cunku aılesıde aldırılması taraftarı cocukta gelmıyor , bıcak zoruyla evlenemezsın basına ıs alırsın gıbıme gelıyor.

Gelmiyo.. Uçağı kaçırmış yine. Annesi ben bırakırım okula demiş. Öyle annesi yüzünden kaçırmış.
Annesinin arabadayken falan fotosunu attı işte annemleyim falan diye. Sonra da uçak kaçtı dedi. Şimdide bana haklısın diyo ne desen yeridir ama ben napim diyo..

Annesinin arabadayken falan fotosunu attı işte annemleyim falan diye. Sonra da uçak kaçtı dedi. Şimdide bana haklısın diyo ne desen yeridir ama ben napim diyo..
Bu cocuk senı sevıyor mu , ve bebegı aldırmamak sadece senın kararınmıydı yanı acaba sen cok aldırmaya karsı cıktında cocukta sana kendını ızah edemeyen bır salak mı dıye dusunuyorum

Bu cocuk senı sevıyor mu , ve bebegı aldırmamak sadece senın kararınmıydı yanı acaba sen cok aldırmaya karsı cıktında cocukta sana kendını ızah edemeyen bır salak mı dıye dusunuyorum
Salak olsa sabah sabah ağlatamazdı beni. Salak bi insan bunları yapamaz. Kürtaj için bile gelmedi. Kandırdım onu kürtaj olcam gel dedim onada gelmedi.. Sevgisi batsın.

Gelemedi mi? Nasıl ya ah be yavrum.sen bugün bi doktora gitmelisin.bu çocuk ailesinden korkuyor sanırım.

Salak olsa sabah sabah ağlatamazdı beni. Salak bi insan bunları yapamaz. Kürtaj için bile gelmedi. Kandırdım onu kürtaj olcam gel dedim onada gelmedi.. Sevgisi batsın.
Aman Allahım .
Bende sımdı gecmıste yazdıgın tum mesajları okuyordum . Ne kadar suredır berabersınız , yenı bır ılıskımı ?

Ben de kaç gündür bu konuyu takip ediyorum
Sevgilin bu gidişle hiç gelmeyecek canın
Sen onun yanına mı gitsen acaba?
Ben de kaç gündür bu konuyu takip ediyorum
Sevgilin bu gidişle hiç gelmeyecek canın
Sen onun yanına mı gitsen acaba?
Gidemiyorum işte annem bu dönem evde dur kendini topla dedi. Derslerim kötüye gidiyo diye. Kesin yasak o tarafa gitmem. Kıyafetlerimi bile ev arkadaşım yolladı

a
Allah aşkına şuna inanmayı bırak bu iğrenç insanla da evlenmeyi düşünme o bebeği mecbur aldircaksin başka çare yok gibi bu adam ve ailesi beş para etmiyor ki bence seni düşünen bir adam olsa şimdiye halletmistiniz meseleyi şu kızlara çok üzülüyorum ya inanmayın böyle pezevenklere of içim sisti

Öncelikle kırıcı yorum yapmayın lütfen :KK43: erkek arkadaşımla birlikte olduk ve hamile olduğumu öğrendim. Onun ailesi halledin bu işi dedi ama ben aldırmak istmedim. Erkek arkadaşım da hep destekçim oldu bu konuda. Farklı şehirlerde olduğumuz için çok şükür ki aldıramadık bebeği. Şimdi gitmeye karar verdik. Ama nasıl olcak ne yapcaz beş parasız bilmiyoruz. Akıl verin lütfen :KK43: ve sakın kınamayın.. Allah kimseyi yanlışa düşürmesin..
aldırmak ya da kaçmak yolu doğru değil ki evinden gelinliğinle çıkmak varken kaçmak ne ya annene anlatmam lazım canım

Back