• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaçarak evlenen var mı?

Bi kolay gelsin diyip çıkcam ben.:işsiz:

Inşallah hatalarınızın farkına varır ders alırsınız ne diyim.

Öncelikle kırıcı yorum yapmayın lütfen :KK43: erkek arkadaşımla birlikte olduk ve hamile olduğumu öğrendim. Onun ailesi halledin bu işi dedi ama ben aldırmak istmedim. Erkek arkadaşım da hep destekçim oldu bu konuda. Farklı şehirlerde olduğumuz için çok şükür ki aldıramadık bebeği. Şimdi gitmeye karar verdik. Ama nasıl olcak ne yapcaz beş parasız bilmiyoruz. Akıl verin lütfen :KK43: ve sakın kınamayın.. Allah kimseyi yanlışa düşürmesin..
Bennn varim sakin yapma ailene danis konus orta yolunu bul hayatinin en büyük pişmanlığı olur bebekde varmis eli mahkum kabullenecekler bebebigin ı aldirma sakin allah ol demis ona can vermis kiymayin sevgilinizde ailesine anlatacak anlamiyorlarsa bi sekilde kabullenecekler bunu siz başaracaksınz almiyorlar hf sini gecmis büyümüş desin sevgiliniz kendi ailesini Sizde kendi ailenizi ikna edin ve yuva nizi kurun kaçmak çözüm olmayacak hemde 5 parasiz

Ya benim anlamadığım kaçarsanız aileniz zaten olanı biteni öğrenecek. Kaçmasanız söyleseniz orta yolu bulmak için bi şansınız olabilir. Ama kaçarsanız böyle bir şans hiç yok. Ayrıca kaçan geline erkek tarafının hiç saygısı olmuyor.

Canım o sevgiline de ki hemen geliyorsun gezip tozmaya gelince iyi sana gelince beyefendi ortalıkta yok

İlk iş doktor gidin doktor muayene etsin kaç haftalık baksın sağlıklı ise hastaneden direkt evlendirme müdürlüğüne gidin 3 4 günde nikah kıyiliyor

Kalp atışı yoksa zaten kürtaj olursun

Nikahtan sonra annenle dışarı çık anne ben evlendim de durumu anlattım af dile yalvar yakar annen bir yol yordam bulur

Yılbaşı diyorsun 11 hafta geçmiş 2 hafta da gebelik öncesi hesaplanıyor diye biliyorum yani bebek 13 haftalık aslında sanki epey büyük yakında karnın da belli olur lütfen sevgilini ikna et

Bebek küçük olsaydı aldir derdim çünkü sevgilini ve ailesini pek sağlam ayakkabı bulmadım 3 hafta ertelemek nedir ya çocuk kandırıyor sanki inşallah seni yarıyolda bırakmaz

Genç kızlara not

Maddi özgürlüğünüz ya da evlilik cuzdaniniz olmadan lütfen korunmasız ilişkiye girmeyiniz. Kıstıniz olsa da olmasa da hamile kalma ihtimaliniz bi hayli yüksek

Allah yar ve yardımcınız olsun biz evlat diye çırpınırken Rabbim dilediğine veriyor işte hepimizin imtihanı farklı bu dünyada..

Öncelikle kırıcı yorum yapmayın lütfen :KK43: erkek arkadaşımla birlikte olduk ve hamile olduğumu öğrendim. Onun ailesi halledin bu işi dedi ama ben aldırmak istmedim. Erkek arkadaşım da hep destekçim oldu bu konuda. Farklı şehirlerde olduğumuz için çok şükür ki aldıramadık bebeği. Şimdi gitmeye karar verdik. Ama nasıl olcak ne yapcaz beş parasız bilmiyoruz. Akıl verin lütfen :KK43: ve sakın kınamayın.. Allah kimseyi yanlışa düşürmesin..
Canım bence o bebeği aldır ilerde evlenirseniz tekrar yaparsınız bu şekilde zamansız olucak herşeyiniz ailen onun ailesi herkes üstünüze gelecek beş parasız çocuk nasıl bakılacak ?kaçalım diyorsun kolay mı bu işler sen anne olmaya hazır mısın ? Evlenmeye hazır mısın ? Bütün düzenini bozucaksın o bebeği aldır en doğru olan bu ilerde daha zamanlı planlı bir bebek dünyaya getirirsin bana sorarsan yada ailelerden onay alıp evlenin öyle doğur çocuğunu Allah yardımcınız olsun

sevgili konu sahibi,

anladigim kadariyla bebegi aldirmayi dusunmuyorsunuz. bu durumda yasal haklarinizi bilerek dik durun. yasa evlilik akdi olsun yahut olmasin kadini korur hamile ise. hickimse de tekbir laf edemez.
es namzetinizin ailesi muhtemelen cocugu aldirmaniz icin "gidin-destek olmayiz" tarzi yaklasimlarda bulunuyorlar. bebegi dunyaya getirecekseniz, namzet bey de yaninizdaysa Allah yolunuzu acik etsin.

Hala neyi bekliyorsun ya valla onca insan yorum yapmış.
Bır an once söyle annene . Korkunun Ecele faydası yok.
İçinde her gün büyüyen bır canlı var.
Doktora gidemiyomusun tek başına . Doktor hasta mahremiyeti var korkma birsey olmaz en azından sağlığın nasıl bi öğren yaa yazık günah o bebeğe karnında kim bilir ne sıkıntısı var .
Ailenin Arkan al ben son yazdiklarindan sonra oglana da guvenmiyorum açıkçası her an fikri değişebilir.
Annene söyle yoksa çok pişman olabilirsin.

kaçmayın tamam vururlar demişsinizde nikahı basın torununuz olucak deyin kaçarsanız daha beter silme ihtimalleri var sevdiğinin aileside sahip çıkmıyor zaten nasıl dediler temizleyin diye can bu can tamam belki bebeğiniz çok zorluklarla karşılaşak kolay bi hayatı olmucak ama verilmiş bi can Rabbimden başkası alamazki siz iyisiyle kötüsüyle ailenize söyleyin ama nikah bastıktan sonra

kaçmayın tamam vururlar demişsinizde nikahı basın torununuz olucak deyin kaçarsanız daha beter silme ihtimalleri var sevdiğinin aileside sahip çıkmıyor zaten nasıl dediler temizleyin diye can bu can tamam belki bebeğiniz çok zorluklarla karşılaşak kolay bi hayatı olmucak ama verilmiş bi can Rabbimden başkası alamazki siz iyisiyle kötüsüyle ailenize söyleyin ama nikah bastıktan sonra
Nikah bastıktan sonra söylersem zaten hamilesin bide nikah yapmışsın ee bizdwn ne istiyosun düğün mü der annem. Önce ona söyleyip sonra nikah daha mantıklı geliyo bana ama şuan bana mantıklı gelen herşey sankide yanlışmış gibi bilmiyorum küçük çocuk gibi kaldı beynim. Sizce önce nikah sonra mı söyleyelim

Hala neyi bekliyorsun ya valla onca insan yorum yapmış.
Bır an once söyle annene . Korkunun Ecele faydası yok.
İçinde her gün büyüyen bır canlı var.
Doktora gidemiyomusun tek başına . Doktor hasta mahremiyeti var korkma birsey olmaz en azından sağlığın nasıl bi öğren yaa yazık günah o bebeğe karnında kim bilir ne sıkıntısı var .
Ailenin Arkan al ben son yazdiklarindan sonra oglana da guvenmiyorum açıkçası her an fikri değişebilir.
Annene söyle yoksa çok pişman olabilirsin.
Yarın doktora gidicem işte sağlıklıysa önce o söyliycek kabul ettircek sonra ben

Canım o sevgiline de ki hemen geliyorsun gezip tozmaya gelince iyi sana gelince beyefendi ortalıkta yok

İlk iş doktor gidin doktor muayene etsin kaç haftalık baksın sağlıklı ise hastaneden direkt evlendirme müdürlüğüne gidin 3 4 günde nikah kıyiliyor

Kalp atışı yoksa zaten kürtaj olursun

Nikahtan sonra annenle dışarı çık anne ben evlendim de durumu anlattım af dile yalvar yakar annen bir yol yordam bulur

Yılbaşı diyorsun 11 hafta geçmiş 2 hafta da gebelik öncesi hesaplanıyor diye biliyorum yani bebek 13 haftalık aslında sanki epey büyük yakında karnın da belli olur lütfen sevgilini ikna et

Bebek küçük olsaydı aldir derdim çünkü sevgilini ve ailesini pek sağlam ayakkabı bulmadım 3 hafta ertelemek nedir ya çocuk kandırıyor sanki inşallah seni yarıyolda bırakmaz

Genç kızlara not

Maddi özgürlüğünüz ya da evlilik cuzdaniniz olmadan lütfen korunmasız ilişkiye girmeyiniz. Kıstıniz olsa da olmasa da hamile kalma ihtimaliniz bi hayli yüksek

Allah yar ve yardımcınız olsun biz evlat diye çırpınırken Rabbim dilediğine veriyor işte hepimizin imtihanı farklı bu dünyada..
P.tesi geliyorum falan dedi ama bakalım. Gelmezsede tek başıma gidicem zaten.. Ben birde hepinize son bir akıl danışmak istiyorum. O ailesine söyliycek ya kabul etcekler sizce annesiyle gelsin benim anneme onlar burdayken mi söyleyelim yoksa onlar gelmeden mi? Kesin iyi bi dayak yiyecem 2 türlüde ama sizce hangisi mantıklı? Bide nikahı demeden mi kıyalım dedikten sonra mı?

seni üzmek istemem ama benim arkadaşımda öyle bir hata yaptı.. hamile değildi ama kaçtılar.
oğlanın ailesi bir süre sonra başına kakmaya başladı, kızı kendi ailesi kabul etmedi felann. düğün yapmadılar. gecekondunun birine oturttular.. zor ve sıkıntılı bir süreç olabilir senin için. Hakkında hayırlısı olsun.. :(

P.tesi geliyorum falan dedi ama bakalım. Gelmezsede tek başıma gidicem zaten.. Ben birde hepinize son bir akıl danışmak istiyorum. O ailesine söyliycek ya kabul etcekler sizce annesiyle gelsin benim anneme onlar burdayken mi söyleyelim yoksa onlar gelmeden mi? Kesin iyi bi dayak yiyecem 2 türlüde ama sizce hangisi mantıklı? Bide nikahı demeden mi kıyalım dedikten sonra mı?
Sen annenle başbaşa konuş. Başkasının yanında utanma duygusunu şoku aynı anda yaşarsa hayal kırıklığı daha beter olur daha kötü yüklenirler.

Başbaşayken tokat ta atsa suratına da tükürse içindeki öfkeyi atar kaynananla konuşurken senin haklarını savunmaya geçer.

Bide söyle düşün; kaynanan sana vurulduğuna suratına tükürülmeye şahit olacak..
yıllar içinde evire çevire kullanır sana sürekli bunu..

Nikahıda annene danış. Babana söylemeden önce kıyın derse o arada kıyarsınız. Yok babana söylemeden nikah yapmayın dicek belkide, belli olmaz o

Ailen ogrenmeden sevgilinin ailesi seni istemeye gelsin dugun yapin evlenin yada kacin ailenizle sraniz duzelir bebege kiymayin

Bence demeden önce kıyın işinizi garantiye almış olun ve öncede yazdım şimdi ne olacak paniği ile daha çok saldırırlar önce derseniz

cok erken aile kuramazsınız yıllar sonra bile sonu hüsran olur dilerim olmasın yolun acık olsun.

Nikah bastıktan sonra söylersem zaten hamilesin bide nikah yapmışsın ee bizdwn ne istiyosun düğün mü der annem. Önce ona söyleyip sonra nikah daha mantıklı geliyo bana ama şuan bana mantıklı gelen herşey sankide yanlışmış gibi bilmiyorum küçük çocuk gibi kaldı beynim. Sizce önce nikah sonra mı söyleyelim
Nikahtan sonra deyin annenize tepkisi daha yumuşak olacaktır

Canım erkek arkadaşına söyle ikinize ailelerinizle konuşup düğünu erken yapin

Back