• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaçarak evlenen var mı?

Bekar olduğun için onun gelmesine gerek yok kürtaj olabilirsin ogünde birarkadaşında kalırsın bu 1.seçenek

2. seçenek ise o okulu bıraksın sen bırakma yaza evlenicekmişsiniz mayısta evlenin kaçmak neoluyo ? Bari senin hayatın kurtulsun o artık başka okula mı kayıt aldırır açıktan mı bitirir onun problemi .

Arkanda durucak gibi değil 3 haftadır gelmediyse para bul git kürtaj ol
Yasal kürtaj hakkını kaybetti 11 haftalık gebeliği var

Ben sana 2000 yılında başımdan geçen olayı anlatayım.
Benim bir erkek arkadaşım vardı bir süre çıktık sonra ayrıldık yıllar sonra tekrar karşılaştık. Erkek arkadaşım kız arkadaşından yeni ayrılmıştı ve kız ayrıldıktan sonra hamile olduğunu söylemiş çocuğu istemediğini bir iki gün sonra kız arkadaşı ile aldırmaya gideceğini bu konudan haberi olması için bilgi verdiğini söylemiş ve sonra kürtaj olduktan sonra da haber vermiş kürtaj oldum bebek yok diye. Neyse erkek arkadaşım bunu bana anlattı ve sonrasında tekrar çıkmaya başladık. yaklaşık 5 ay olmuştu tekrar çıkmaya başlayalı, evlilik hazırlıklarına başladık işte kenarı para biriktiriyoruz falan, erkek arkadaşım birden uzaklaşmaya başladı neler oluyor dedim ve kürtaj olduğunu söyleyen eski sevgilisi babası, annesi ve avukat ile birlikte 6 aylık hamile olarak erkek arkadaşımın kapısına dayanmış ve birde tecavüz davası açılmış ki böyle bir durum yok kızı bırakıp gitmişler iki hafta içinde nikah yapıldı şimdi ne durumda bilmiyorum. Ama bu olayı benim ve erkek arkadaşımın kabullenmesi uzun zaman aldı, evlendikten sonra iki defa gördüm yaşayan ölü gibiydi çok mutsuzdu kız herşeyi hesaplanmış yumurtlama günü kürtaj yalanı çünkü erkek arkadaşım kürtaja gitmek istemiş seni istemiyorum gelme demiş kadın.
Eğerki erkek arkadaşın kaçacak olur ise ailenin arkanda olması çok önemli. Nikaha ikna et baktın olmuyor ailenle konuş.
Yok kaçmaz. Ben bikaç sefer şey dedim hayatını karartma bak baban sana iş kurmaya çalışıyo(ailesi oto yıkama açıcak ona) sen gelme ben gidiyim bi kadın sığınma evine falan gibi ağzını aradım. Baya kızdı hakkımı helal etmem sakın gidilcekse beraber dedi ama 3 haftadırda oyalıyo gibi hissediyorum. Bilmiyorum. Ruhsal durumumdan mı ne herşeyi birbirine karştırıyorum. Neye inanıyım ne doğru anlamıyorum

Vay arkadaş bi yorum yazamadım

Deneme 1 2 3
Arabeske bağlamaya gerek yok ben gideyim sen git bilmem ne, mutlaka korunarak olmuştur da siz gene de sonrasu için öğrenin korunma yöntemlerini, nasıl geçinirsiniz nasıl bakarsınız bilmem, zevk kısmı bitti sorumluluk alma kısmına geldiniz en cikcikli kısım burası kolay gelsin

Ben burdan okuduklarımla dedim ki ailelere söyleyelim. Bilmiyorum işte seni silerler boşver gidelim falan dedi. 3 haftadır gelcek diye bekliyorum hergün bi bahane gelmiyo. ama yanındayım arkandayım deyip duruyo. İkimizin bebeği diyo. Kaçmak istiyo o. Annene dicem dedim demezsen adam değilsin falan dedi. Konuşmaların Ss ini yüklesem sorun olur mu bilmiyorum da. Acaba şimdilik mi yanımda kafam karıştı. 3 haftada bi insan hergün bahane buluyo iki sefer uçağı kaçırdım dedi sabah 6.30 a almış bileti. Seviyorum acaba kör müyüm. Böyle hiç telaşı yok gibi uzakta tabi göremiyorum ama bazı geceler çok sancım oluyo o geceler bile uyuyakalıyo. Seven insan önemseyen nasıl uyur. Kandırcak mı diyorum ama nasıl. Merhametlide bi insan ama çok anşayışsız. Mesela ben ailemin yanındayım şuan evden çıkamıyorum kimseye derdimi açamıyorum hani sıkılıyorum psikolojim yerlerde herşeye ağlıyorum o ama arkadaşlarıyla geziyo ediyo. Kafeye gidiyo. Ya diyorum evinde otur. Evimde otursam eline ne geçecek ne faydası var diyo. Yok ama istiyorum ben kötüyken oda evde otursun. Para biriktirsin. Bilmiyorum. Allah aşkı için siz bişey söyleyin benim göremediğim bişey mi var. Yada hamilelikten herşeyi kafaya mı takıyorum. Annesine msj atıyım mı. Arayım mı ne yapıyım
Oyyyyy bu olmadi ışte sorumluluk fazla gelmiştir ama yapcak bişey yok sefasını sürerken iyiydi şimdi cefasini çeksin beyefendi bu pazartesiye kasr bekle bakalım gelmezse ara anasını babasını

O gelmiyorsa bile sen kendin doktora gitmelisin madem aldırmak istemedin o bebeğin sağlığı için muayene olmalı vitamin ilaçları vs başlamalısın sevgilini beklersen daha çok beklersin gibi geliyor

Ben burdan okuduklarımla dedim ki ailelere söyleyelim. Bilmiyorum işte seni silerler boşver gidelim falan dedi. 3 haftadır gelcek diye bekliyorum hergün bi bahane gelmiyo. ama yanındayım arkandayım deyip duruyo. İkimizin bebeği diyo. Kaçmak istiyo o. Annene dicem dedim demezsen adam değilsin falan dedi. Konuşmaların Ss ini yüklesem sorun olur mu bilmiyorum da. Acaba şimdilik mi yanımda kafam karıştı. 3 haftada bi insan hergün bahane buluyo iki sefer uçağı kaçırdım dedi sabah 6.30 a almış bileti. Seviyorum acaba kör müyüm. Böyle hiç telaşı yok gibi uzakta tabi göremiyorum ama bazı geceler çok sancım oluyo o geceler bile uyuyakalıyo. Seven insan önemseyen nasıl uyur. Kandırcak mı diyorum ama nasıl. Merhametlide bi insan ama çok anşayışsız. Mesela ben ailemin yanındayım şuan evden çıkamıyorum kimseye derdimi açamıyorum hani sıkılıyorum psikolojim yerlerde herşeye ağlıyorum o ama arkadaşlarıyla geziyo ediyo. Kafeye gidiyo. Ya diyorum evinde otur. Evimde otursam eline ne geçecek ne faydası var diyo. Yok ama istiyorum ben kötüyken oda evde otursun. Para biriktirsin. Bilmiyorum. Allah aşkı için siz bişey söyleyin benim göremediğim bişey mi var. Yada hamilelikten herşeyi kafaya mı takıyorum. Annesine msj atıyım mı. Arayım mı ne yapıyım
Siz çocuksunuz kuzum yaaa
İnsanlar yetişkin gibi davranıp yaptıklarının ne sonuçlar doğuracağını hesaplamalı.
Sevişebilir korunmayı da bilecek.
Şu an bir bireyin geleceği söz konusu
Bunları düzeltiyorum mesela
Ayrıca ne zaman senli benli olduk
Sakın birde şimdi hatalar insanlar için demeyiniz
Kusura bakma büyük insan tamam sorunları çözdün aferin tebrikler

5 parasız neye güvenerek?

keyfii çocuk aldırmaya karşıyım o ayır. Allah bildiği gibi yapsın. akıl fikir versin. girin bi işe çalışın.

Ya aldir ya da annene soyle bi an once gelip istesinler hemen evlen.
Kacip nasil gecineceksiniz hersey ates pahasi kime el acacaksiniz.
Hersey toz pembe biz asigiz cok guzel ciftiz masali cabucak yerini sevince samanlik seyran olura birakmaz.
Size ailelerin destegi sart.dogacak bebege guzel ortam sart allah yardimciniz olsun

Yok kaçmaz. Ben bikaç sefer şey dedim hayatını karartma bak baban sana iş kurmaya çalışıyo(ailesi oto yıkama açıcak ona) sen gelme ben gidiyim bi kadın sığınma evine falan gibi ağzını aradım. Baya kızdı hakkımı helal etmem sakın gidilcekse beraber dedi ama 3 haftadırda oyalıyo gibi hissediyorum. Bilmiyorum. Ruhsal durumumdan mı ne herşeyi birbirine karştırıyorum. Neye inanıyım ne doğru anlamıyorum[/QUO
Sen erkek arkadaşïna söyle ben ailemle kokuşucam kaçmak çözüm degil sende ailenle konuş bu işi hemen nikah yaparak çözelim . Nikah yapıp ailemin karşısïna çıkalım diye ikna et .

Ya aldir ya da annene soyle bi an once gelip istesinler hemen evlen.
Kacip nasil gecineceksiniz hersey ates pahasi kime el acacaksiniz.
Hersey toz pembe biz asigiz cok guzel ciftiz masali cabucak yerini sevince samanlik seyran olura birakmaz.
Size ailelerin destegi sart.dogacak bebege guzel ortam sart allah yardimciniz olsun
Enteresan olan da şu gelip istesinler olayı yahu kız hamile ne istemedi hemen nikah işlemlerini yapmaları gerekiyor merasim niye anlamıyorum.

şimdi sevişmeyi bilip korunmayı bilmiyorsun. bir de hamile kalıp yasal süreyi geçiriyosun aldıramıyorsun sonra da gelip burda kaçayım mı diye konu açıyosun. yapacak tek bişe var nikah yapıp ailelere biz evlendik demek ve tepkileri göğüslemek.

Enteresan olan da şu gelip istesinler olayı yahu kız hamile ne istemedi hemen nikah işlemlerini yapmaları gerekiyor merasim niye anlamıyorum.
Nikahida aileden gizli yapmasi olayi kacmaya getiriyor zaten.
Bu aileninde kendince dostu dusmani var .isteyip bir ay icindede evlenebilirler.

Asla bebeği aldir diyemem minicik kalbi atmaya başladı coktan ama derhâl folik asit alıp içmen lazım artık bebeğin sağlığını düşünme lisin cokdan Dr kontrolüne gitmen lazım di ailene durumu anlat yalnızlık seni yer bitirir kaçmak çözüm değil artık erkek arkadaşın seni oyaliyor dürüst olup yanında olmayacağını söyleseydi keşke umarım seni yalnız bırakıp yok olmaz

Ayrica olan olmuş umutsuz olma erkek arkadaşının arkanda olmasi da bir şans her sey yoluna girer dua et bol bol

Nikahida aileden gizli yapmasi olayi kacmaya getiriyor zaten.
Bu aileninde kendince dostu dusmani var .isteyip bir ay icindede evlenebilirler.
Olayı ögrenince aile dostu düşmanı düşünecek durumda olmazlar ama nikah hemen olur ise herşey biraz daha kolay olur . Büyük ihtimalle kız tarafı nikah kıyılır kıyılmaz kızı erkek ailesinin yanına gönderir gözlerden uzak olması için herkes durumu zamanla kabul eder ve zaten bebek doğunca herkes herşeyi tamamen kapatır .

Ertesi gün hapı diye bir şey var. Bence size en büyük yardım korunma yöntemlerini anlatmak! Başarılar.

Back