Ben sana 2000 yılında başımdan geçen olayı anlatayım.
Benim bir erkek arkadaşım vardı bir süre çıktık sonra ayrıldık yıllar sonra tekrar karşılaştık. Erkek arkadaşım kız arkadaşından yeni ayrılmıştı ve kız ayrıldıktan sonra hamile olduğunu söylemiş çocuğu istemediğini bir iki gün sonra kız arkadaşı ile aldırmaya gideceğini bu konudan haberi olması için bilgi verdiğini söylemiş ve sonra kürtaj olduktan sonra da haber vermiş kürtaj oldum bebek yok diye. Neyse erkek arkadaşım bunu bana anlattı ve sonrasında tekrar çıkmaya başladık. yaklaşık 5 ay olmuştu tekrar çıkmaya başlayalı, evlilik hazırlıklarına başladık işte kenarı para biriktiriyoruz falan, erkek arkadaşım birden uzaklaşmaya başladı neler oluyor dedim ve kürtaj olduğunu söyleyen eski sevgilisi babası, annesi ve avukat ile birlikte 6 aylık hamile olarak erkek arkadaşımın kapısına dayanmış ve birde tecavüz davası açılmış ki böyle bir durum yok kızı bırakıp gitmişler iki hafta içinde nikah yapıldı şimdi ne durumda bilmiyorum. Ama bu olayı benim ve erkek arkadaşımın kabullenmesi uzun zaman aldı, evlendikten sonra iki defa gördüm yaşayan ölü gibiydi çok mutsuzdu kız herşeyi hesaplanmış yumurtlama günü kürtaj yalanı çünkü erkek arkadaşım kürtaja gitmek istemiş seni istemiyorum gelme demiş kadın.
Eğerki erkek arkadaşın kaçacak olur ise ailenin arkanda olması çok önemli. Nikaha ikna et baktın olmuyor ailenle konuş.