- 29 Ekim 2014
- 1.102
- 1.348
- 83
- Konu Sahibi diet killer
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Massallh azminin devam etmesi dilegiyleSabah 2 yumurta biraz peynir domates salatalık yedim
Öğlen işyerinde mercimek çorbası ıspanak ve yoğurt vardı tam benlik bir menü tabii afiyetle yedim akşam eve geldiğimde iki kase lahana çorbası içtim. Gün içerisinde iki elma yemiştim ara yaptım yani, ha bir de akşam portakal yedim. 45 dk leslie walk yaptım :) siz neler yaptınız bakalım.
Massallh azminin devam etmesi dilegiyle
Bende sabah hafif bir kahvalti ara ogunler falan falan aksam balik salata ve tokum insan az yiyincede doyuyormus kiziyorum kendime
Ay kolay gelsin canım benim aynen bekarlık sultanlık heheSiz bekarsiniz galiba bende iki cocuk olunca kostrmaca oluyo yazamadim aynen devam bende bozmk yok basaricaz
Maşallah canım benim 1 ayda 5 kilo vereceksin normal bir hedef zaten uçuk değilSelam kızlar nasılsınız :)
Ben bugün çok dikkat ettim yediklerime, önümde neler neler yediler ama ben kendime verdiğim sözü tuttum ve kendimi tekrar adapte ettim. İnşallah 1 ay sonra 5 kilo daha vermiş olurum.
Beni hiç sorma canım şimdi anlatacağım afiyet olsun bu arada senin programın süper olmuşSabah 2 yumurta biraz peynir domates salatalık yedim
Öğlen işyerinde mercimek çorbası ıspanak ve yoğurt vardı tam benlik bir menü tabii afiyetle yedim akşam eve geldiğimde iki kase lahana çorbası içtim. Gün içerisinde iki elma yemiştim ara yaptım yani, ha bir de akşam portakal yedim. 45 dk leslie walk yaptım :) siz neler yaptınız bakalım.
Aynen öyle ya psikolojik işte insan alışınca beynini kandırıyor doymadım diyeBende sabah hafif bir kahvalti ara ogunler falan falan aksam balik salata ve tokum insan az yiyincede doyuyormus kiziyorum kendime
Umarım canım benim sen neler yapıyorsunBenimde hedefim 1 eylul INŞALLAH basaririz
Canım ben motivasyonumu kaybetmistim ama yendien kendimi toparladim şimdi 81.7 kg INŞALLAH hedefim 60 6 ayda gitse su kilolarAy kolay gelsin canım benim aynen bekarlık sultanlık hehe
Maşallah canım benim 1 ayda 5 kilo vereceksin normal bir hedef zaten uçuk değil
Beni hiç sorma canım şimdi anlatacağım afiyet olsun bu arada senin programın süper olmuş
Aynen öyle ya psikolojik işte insan alışınca beynini kandırıyor doymadım diye
Umarım canım benim sen neler yapıyorsun
Canım benim halledeceksin vazgeçme yeter en kötü anında bile kaç yemeklerden benim gibi mutsuz olunca yemeklere koşmaCanım ben motivasyonumu kaybetmistim ama yendien kendimi toparladim şimdi 81.7 kg INŞALLAH hedefim 60 6 ayda gitse su kilolar
Bende stresliyken yemeklere kosuyorum neyazikki neyin var canımCanım benim halledeceksin vazgeçme yeter en kötü anında bile kaç yemeklerden benim gibi mutsuz olunca yemeklere koşma
Aynı kilodayız canım benim de ilk görmek istediğim 7'li rakamlar ben de üniversite sınavına hazırlanıyorum aynı Zamanda çalışıyorum yoğunken kaçamaksız diyet yapmak çok daha zor ama başaracağız ya artık yeterGünaydın bugün bende başladım 91 kiloyla suan ilk hedefim 79 ayrıca kpss ye çalışıyorum kaçamak yapmamaya özen gosterecem ve günde 45 dakika yürüyüş yapacağım. Diyet kelimesini kullanmak istemiyorum akşam ne Y apmissam ekmeksiz ve az miktar yiyeceğim hadi allah yardım etsin
Ya erkek arkadaşım biraz keyifsiz normalde çok harika bir ilişkimiz olduğu için birimizin modu düşünce çok etkileniyoruzBende stresliyken yemeklere kosuyorum neyazikki neyin var canım
Aynı kilodayız canım benim de ilk görmek istediğim 7'li rakamlar ben de üniversite sınavına hazırlanıyorum aynı Zamanda çalışıyorum yoğunken kaçamaksız diyet yapmak çok daha zor ama başaracağız ya artık yeter
Ya erkek arkadaşım biraz keyifsiz normalde çok harika bir ilişkimiz olduğu için birimizin modu düşünce çok etkileniyoruz