• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaçamaksız Diyet Günlüğü (Hedef: 1 Eylül)

Siz bekarsiniz galiba bende iki cocuk olunca kostrmaca oluyo yazamadim aynen devam bende bozmk yok basaricaz

Selam kızlar nasılsınız :)
Ben bugün çok dikkat ettim yediklerime, önümde neler neler yediler ama ben kendime verdiğim sözü tuttum ve kendimi tekrar adapte ettim. İnşallah 1 ay sonra 5 kilo daha vermiş olurum.

Sabah 2 yumurta biraz peynir domates salatalık yedim
Öğlen işyerinde mercimek çorbası ıspanak ve yoğurt vardı :KK54: tam benlik bir menü tabii afiyetle yedim akşam eve geldiğimde iki kase lahana çorbası içtim. Gün içerisinde iki elma yemiştim ara yaptım yani, ha bir de akşam portakal yedim. 45 dk leslie walk yaptım :) siz neler yaptınız bakalım.

Öğlen işyerinde mercimek çorbası ıspanak ve yoğurt vardı :KK54: tam benlik bir menü tabii afiyetle yedim akşam eve geldiğimde iki kase lahana çorbası içtim. Gün içerisinde iki elma yemiştim ara yaptım yani, ha bir de akşam portakal yedim. 45 dk leslie walk yaptım :) siz neler yaptınız bakalım.
Massallh azminin devam etmesi dilegiyle

Bende sabah hafif bir kahvalti ara ogunler falan falan aksam balik salata ve tokum insan az yiyincede doyuyormus:KK62: kiziyorum kendime

Siz bekarsiniz galiba bende iki cocuk olunca kostrmaca oluyo yazamadim aynen devam bende bozmk yok basaricaz
Ay kolay gelsin canım benim aynen bekarlık sultanlık hehe
Selam kızlar nasılsınız :)
Ben bugün çok dikkat ettim yediklerime, önümde neler neler yediler ama ben kendime verdiğim sözü tuttum ve kendimi tekrar adapte ettim. İnşallah 1 ay sonra 5 kilo daha vermiş olurum.
Maşallah canım benim 1 ayda 5 kilo vereceksin normal bir hedef zaten uçuk değil
Beni hiç sorma canım şimdi anlatacağım :( afiyet olsun bu arada senin programın süper olmuş
Bende sabah hafif bir kahvalti ara ogunler falan falan aksam balik salata ve tokum insan az yiyincede doyuyormus:KK62: kiziyorum kendime
Aynen öyle ya psikolojik işte insan alışınca beynini kandırıyor doymadım diye
Benimde hedefim 1 eylul INŞALLAH basaririz :KK66:
Umarım canım benim sen neler yapıyorsun

Kızlar ben diyeti bozdum tabiki yarın koştura koştura devam edeceğim. Erkek arkadaşımla aramız biraz kötü kendimi çok kötü hissediyorum

Ay kolay gelsin canım benim aynen bekarlık sultanlık hehe

Maşallah canım benim 1 ayda 5 kilo vereceksin normal bir hedef zaten uçuk değil

Beni hiç sorma canım şimdi anlatacağım :KK43: afiyet olsun bu arada senin programın süper olmuş

Aynen öyle ya psikolojik işte insan alışınca beynini kandırıyor doymadım diye

Umarım canım benim sen neler yapıyorsun
Canım ben motivasyonumu kaybetmistim ama yendien kendimi toparladim şimdi 81.7 kg INŞALLAH hedefim 60 6 ayda gitse su kilolar :(

Günaydın bugün bende başladım 91 kiloyla suan ilk hedefim 79 ayrıca kpss ye çalışıyorum kaçamak yapmamaya özen gosterecem ve günde 45 dakika yürüyüş yapacağım. Diyet kelimesini kullanmak istemiyorum akşam ne Y apmissam ekmeksiz ve az miktar yiyeceğim hadi allah yardım etsin

Günaydın bugün bende başladım 91 kiloyla suan ilk hedefim 79 ayrıca kpss ye çalışıyorum kaçamak yapmamaya özen gosterecem ve günde 45 dakika yürüyüş yapacağım. Diyet kelimesini kullanmak istemiyorum akşam ne Y apmissam ekmeksiz ve az miktar yiyeceğim hadi allah yardım etsin
Aynı kilodayız canım benim de ilk görmek istediğim 7'li rakamlar ben de üniversite sınavına hazırlanıyorum aynı Zamanda çalışıyorum yoğunken kaçamaksız diyet yapmak çok daha zor ama başaracağız ya artık yeter
Bende stresliyken yemeklere kosuyorum neyazikki :KK43: neyin var canım
Ya erkek arkadaşım biraz keyifsiz normalde çok harika bir ilişkimiz olduğu için birimizin modu düşünce çok etkileniyoruz

Aynı kilodayız canım benim de ilk görmek istediğim 7'li rakamlar ben de üniversite sınavına hazırlanıyorum aynı Zamanda çalışıyorum yoğunken kaçamaksız diyet yapmak çok daha zor ama başaracağız ya artık yeter

Ya erkek arkadaşım biraz keyifsiz normalde çok harika bir ilişkimiz olduğu için birimizin modu düşünce çok etkileniyoruz

Olur oyle şeyler tatlim iliskilerde INŞALLAH hemen duzelir

Back