• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaçamaksız Diyet Günlüğü (Hedef: 1 Eylül)

Merhaba bende araniza katilabilir miyim yarin diyete basliyorum 76.8 kiloyum hedefim ilk olarak 60 a dusmek daha sonra 55
Canım hoşgeldin ok geç dönüş yapıyorum kusura bakma taşınma işleri vardı da benim de ilk hedef 65 sonra 60
Hosgeldinn insallh hedefine en yakin surede ulasirsin bizde ole :KK49:

Kizlar nerelerdesinizzzz
Geldim geldiiim
Tarti günü pazartesi kızçeler? Bende varim 87 kilo civariydim pazartesi tartilip net kilomu yazarim.
merhaba hoşgeldin canım kusura bakma geç dönüş yapabildim ya
Bende 55 kilo olmak istiyorm. Gectigimiz aylarda 77ye kadar düsmüstüm. Bu kdr kisa sürede 10kiloyu nasil geri aldim anlayabilmis degilim valla.
Ay benim de çok başıma geldi sonuna kadar sabretmek çok zor

Günaydın hayırlı olsun benimde hedefim 1 ekim inşallah istediğin kilolara sağlıklı bir şekilde ulaşırsın
Çok teşekkür ederim canım benim umarım sen de 1 Ekim'de bitirirsin artık bu işi. Kaç kilosun şuan, 1 Ekim'e kadar kaç olmayı hedefliyorsun?

Tatlım ben 96 kg dan 80 kg düştüm 4 aydır sabit kaldım hedefim zor ama 48 kg olmak boyum 1.62 cm
Hey maşallah sana 16 kilo vermişsin. Boşver sen hedefini yüksek tut çıkabildiğini kadar çıkarsın hedefine doğru. Darısı başıma ya :)

Ayyyyyy benide alirmisini o kadar topik gezdim sonunda 1 eylül topigi acilmis bende 20 25 kilo vermek istiyorum hayal gibi geliyor basarabilirmiyim acep kızlar cok istiyorum Zayıflamak. Başka topigede yazıyorum ama aklim burda burdada yaabilirmiyim surekli kendimi motive edecek bir topik arıyorum o da burasi

Ayyyyyy benide alirmisini o kadar topik gezdim sonunda 1 eylül topigi acilmis bende 20 25 kilo vermek istiyorum hayal gibi geliyor basarabilirmiyim acep kızlar cok istiyorum Zayıflamak. Başka topigede yazıyorum ama aklim burda burdada yaabilirmiyim surekli kendimi motive edecek bir topik arıyorum o da burasi
Canım benim hoş geldin yaz tabi gel sen de birlikte motive olalım kaç kilosun boyun kaç

Merhaba kizlar aramiza katilan arkadaslar hos geldiniz bende bu ara katilamadim size ama dondum veee donusum muhtesem oldu diyebilirim 80 i gordum cok sukur tartida :KK54:

Boyum 1.51 kilom 85 nasil gidecek se bilmiyorum bir aydır ayni sayiyorum ama pes etmicegim yilmak yok hayırlısı.sen verdinmi kilo
Ben tartılmıyorum henüz düzgün diyet yapamadığım için tatlım :(
Merhaba kizlar aramiza katilan arkadaslar hos geldiniz bende bu ara katilamadim size ama dondum veee donusum muhtesem oldu diyebilirim 80 i gordum cok sukur tartida :KK54:

Oniki gunde 5 kilo 100 gram :)
Canım benim maşallah ya bu haberin beni de çok motive etti şuan kendime çok kızıyorum hoşgeldin tekrar

Hosbuldum firsat buldukca yazmaya calisiyorum bende fazlasiyla motivr olmus durumdayim verdikce dahada hirslaniyorum basaricaz allahin izniylee sunun surasinda 55 e ne kaldi:KK55:

haan post: 45917523 .!.:
Ayy senin adina sevindim tebrik ederim. Nasil verdin bu kilolari tüyo ver bize tatlim.ben de cabaladikca vucudum bana zitlasti verecegime aliyorum neye kafayi taksam ters etki yapıyor

Hosbuldum firsat buldukca yazmaya calisiyorum bende fazlasiyla motivr olmus durumdayim verdikce dahada hirslaniyorum basaricaz allahin izniylee sunun surasinda 55 e ne kaldi:KK55:
Ay canım benim harikasın sen ben bir türlü başlayamıyorum sinirden ağlayacağım nefsim beni alt üst etti

Ayy senin adina sevindim tebrik ederim. Nasil verdin bu kilolari tüyo ver bize tatlim.ben de cabaladikca vucudum bana zitlasti verecegime aliyorum neye kafayi taksam ters etki yapıyor
Ben de ne kadar istersem o kadar odaklanamıyorum yapamıyorum diyete başlayamadım bile çok kötü ya

Ben de ne kadar istersem o kadar odaklanamıyorum yapamıyorum diyete başlayamadım bile çok kötü ya
Yok yok baslayaliyim iyi bir motive olalim artik bu kilolar ya gidecek ya gidek her yönden bize zarar ayaga güçlü bir şekilde kalkmaliyiz ya allah bismillah diyerek başlayalım haydi kızlar. .. kandilimiz mübarek olsun

Back