Korurum , korursun , koruruz :) Ausencia Kilo Koruma Günlüğü

Bende şuracığa bir menü koyayım ...

Nedir bu menünün meali ... ausun canı bugün domatesli soslu makarna istedi menüsü ...

O zaman ne yapıyoruz gün içinde sabah ve akşam ekmek / karbon türevi almıyoruz .... ve en doğru öğün olarak öğleni seçiyoruz .

08:00
Sade kahve
2 gün kurusu

08:30
Beyaz çay
2 kk süzme beyaz peynir
6 zeytin
2 çeri domates / 3-4 sivri acı biber

12:45
1 porsiyon domates soslu makarna
1 kase yeşil salata limonlu isotlu

15:00
Sade kahve
Bitter çikolata
2 gün kurusu

16:30
1 kase keten tohumlu yoğurt
1 kapya biber (çiğ)
1 dlm kavun
1 kk süzme peynir

Bu saatten sonra çok geçe kalmadan 8-9 gibi bir kahvem ve ekşi yeşil elmam olur ...

Canım makarna istedi ... makarnamı yedim .
Canım tatlı bir şeyler istedi ... gün kurusu ve çikolatamı yedim ...

Canımızın istediklerine yer ayırırken diğer öğünleri gözeteceğiz ...
Canımız ekstra bir şey istemediğinde normal yemek yeme düzenimizi uygulayacağız .

Bende ki korumanın mantığı bu .. Akmaz kokmaz ... 200 artı ... 100 eksi derken ... bu sularda yüzüyorum bu şekilde ...

BU arada bugün sporum da var tabii

15:00 öğününden sonra

50 dk pilates

gün içinde de 1 saatlik yürüyüşüm vardı ....

Su içmeyi ihmal etmiyorum hiç ... 2 lt mutlaka ...

Bende şuracığa bir menü koyayım ...

Nedir bu menünün meali ... ausun canı bugün domatesli soslu makarna istedi menüsü ...

O zaman ne yapıyoruz gün içinde sabah ve akşam ekmek / karbon türevi almıyoruz .... ve en doğru öğün olarak öğleni seçiyoruz .

08:00
Sade kahve
2 gün kurusu

08:30
Beyaz çay
2 kk süzme beyaz peynir
6 zeytin
2 çeri domates / 3-4 sivri acı biber

12:45
1 porsiyon domates soslu makarna
1 kase yeşil salata limonlu isotlu

15:00
Sade kahve
Bitter çikolata
2 gün kurusu

16:30
1 kase keten tohumlu yoğurt
1 kapya biber (çiğ)
1 dlm kavun
1 kk süzme peynir

Bu saatten sonra çok geçe kalmadan 8-9 gibi bir kahvem ve ekşi yeşil elmam olur ...

Canım makarna istedi ... makarnamı yedim .
Canım tatlı bir şeyler istedi ... gün kurusu ve çikolatamı yedim ...

Canımızın istediklerine yer ayırırken diğer öğünleri gözeteceğiz ...
Canımız ekstra bir şey istemediğinde normal yemek yeme düzenimizi uygulayacağız .

Bende ki korumanın mantığı bu .. Akmaz kokmaz ... 200 artı ... 100 eksi derken ... bu sularda yüzüyorum bu şekilde ...

BU arada bugün sporum da var tabii

15:00 öğününden sonra

50 dk pilates

gün içinde de 1 saatlik yürüyüşüm vardı ....

Su içmeyi ihmal etmiyorum hiç ... 2 lt mutlaka ...
Akşam öğünüyle bu kadar güzel dengelenir.. makarna hastası biri olarak ideal kiloma gelince bu öğünün aynılarını bi denicem bakalım..

Akşam öğünüyle bu kadar güzel dengelenir.. makarna hastası biri olarak ideal kiloma gelince bu öğünün aynılarını bi denicem bakalım..

dene canım ...şaşmaz bunlar :) aylardır denenmiş hepsi ... ödem sorunum yok bu ara ... muhtemelen sporla beraber -100,200 bile getirir sabaha ... spor olmasa sabit :21::21::21:

Ausencia Ausencia canım bir de şu çerez çerez aşıklarına iki çift laf etsene :KK66: çerez görünce taze ben de devreler yanıyor ... tartıda pis artı oluyor sonra

Ausencia Ausencia canım bir de şu çerez çerez aşıklarına iki çift laf etsene :KK66: çerez görünce taze ben de devreler yanıyor ... tartıda pis artı oluyor sonra

Miktar önemli tabii ...:)

yer fıstığı ..ceviz ...fındık...çiğ badem ... bak ne güzel çerezlerimiz var ... alırsın 3-5 TANE :) yanına da bir iki kuru kayısı ...ohhh missss :21:

elin çok çereze alışıksa .... yağsız tutsuz mısır patlat haftada bir iki ... bir avuç kadar ... diyette özellikle de bağırsak tembelliğinde önemli yeri vardır .

Günün Menüsü (koruma 300 - 500 bakmazsızın)

07:00
Kahve
2 gün kurusu

10:00
1 yumurta beyazı ile yeşil salata
5 zeytin
2 çeri domatesle bol acı sivri biber
2 kk süzme peynir
1 tatlı kaşığı fıstık ezmesi

13:00
1 dlm karpuz
1 kk süzme peynir

15:00(spor öncesi)
Kahve
Yeşil elma

50 dk pilates

16:30(spor sonrası)
Kahve

7-8 yer fıstığı

19:00
Tavuk fileto ızgara 3 parça
Izgara Kırmızı biber
Salata

21:00

Beyaz çay / 3 gün kurusu

su 2.2 lt

Miktar önemli tabii ...:)

yer fıstığı ..ceviz ...fındık...çiğ badem ... bak ne güzel çerezlerimiz var ... alırsın 3-5 TANE :) yanına da bir iki kuru kayısı ...ohhh missss :21:

elin çok çereze alışıksa .... yağsız tutsuz mısır patlat haftada bir iki ... bir avuç kadar ... diyette özellikle de bağırsak tembelliğinde önemli yeri vardır .
3-5 TANE mi dedin. :KK66: ben canavarım sanırım avuç avuç bende :KK66:

3-5 TANE mi dedin. :KK66: ben canavarım sanırım avuç avuç bende :KK66:

Hemen miktarı azalt bence ... sağlıklı yağ içeri ile kuruyemiş yenmeli ama öyle avuç avuç değil işte .

Diyette patlamış mısır yeniyor mu?? Aylardır hasretim.. normalde aramam ama canım çekiyor bazen..

Hippom , yeniyor mu değil aslında yenmesi diyete destek ... dediğim gibi yağsız tuzsuz ... bir avuç kadar .
Araştırdığım , denediğim bir bilgi bu .
Ertesi gün bağırsaklarının çok daha iyi çalıştığını göreceksin .
Tartında etkilenmeyecek olumsuz hatta 100-200 gr hediyesi bile olur sana :halay:

7 zeytin / 1 incir yemeye başladım bu sabah itibarıyla .

Araştırıp konusunu açtığım bir kürdü .

https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/7-incir-1-zeytin-mucizesi.1029487/

Diyet ve kilo vermene odaklı değil de , çok sağlıklı iki nimet ... Rabbimin üzerine ayetler yazdığı ... Elin Japonları araştırmış , biz burnumuzun dibinde bize gösterilen şeye el uzatmıyoruz .

Her sabah güne bu mucize ikili ile başlıyorum artık nasipse

7 zeytin / 1 incir yemeye başladım bu sabah itibarıyla .

Araştırıp konusunu açtığım bir kürdü .

https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/7-incir-1-zeytin-mucizesi.1029487/

Diyet ve kilo vermene odaklı değil de , çok sağlıklı iki nimet ... Rabbimin üzerine ayetler yazdığı ... Elin Japonları araştırmış , biz burnumuzun dibinde bize gösterilen şeye el uzatmıyoruz .

Her sabah güne bu mucize ikili ile başlıyorum artık nasipse
Kuru incir mi? Dur hemen bi konuya bakayım

X