• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaçamaksız Diyet Günlüğü (Hedef: 1 Eylül)

Yok yok baslayaliyim iyi bir motive olalim artik bu kilolar ya gidecek ya gidek her yönden bize zarar ayaga güçlü bir şekilde kalkmaliyiz ya allah bismillah diyerek başlayalım haydi kızlar. .. kandilimiz mübarek olsun
Başladım sonunda kızlar asla vazgeçmeyeceğim 55 olana kadar bırakmayacağım ve AĞUSTOS'A kadar kaçamak yapmayacağım YEMİN ETTİM

Slm kizlar bende adamakilli bi düzen oturtamadim. Ama yarin itibariyle diyete basliyorm ve bu kez kararliyim. Bi plan cizip öyle devam edelim derim ben. Belli tarti günümüz olsun mesela haftalik yada aylik hedefler belirleyelim ulasirsak ödül verip istedigimiz biseyi yiyelim. Ne bilim iste cesitlendirin sizde.:KK49:

Ben bir 70 lileri gorsem dunyalar benim olur kizlar ben eylule kadar cabalicam kilo vermek cok istiyorum ama metobolizmamda bi sorun var öyle yada boyle bu kilolar gidecek yavasta gitse raziym tek sagliklica veriyimde.cuma gunleri tarti günümüz olsun olmazmi haftasonu sabahlari tartilamam tarla bahçe isleri oluyor sabah namazinda yola dusuyok. Haftada bir küçük kare bitter çikolata siyah kokolu olacak kaloriside düşük yenebilir, baska kek ne olmasin kacamak ne kizlar önce böyle bi hafta deniyelim sonuc gorelim ona göre fikirkerimizi paylaşalım. Bol yesillik yemeyi protein beslenmeyi et yada tavuk olmasa muhakkak peynir yada haslanmis yumurta yiyiniz kizlar sagliklica verelim inşallah çünkü kaslardan gitmesin yagdan gitsin bu kilocuklar

Ben bir 70 lileri gorsem dunyalar benim olur kizlar ben eylule kadar cabalicam kilo vermek cok istiyorum ama metobolizmamda bi sorun var öyle yada boyle bu kilolar gidecek yavasta gitse raziym tek sagliklica veriyimde.cuma gunleri tarti günümüz olsun olmazmi haftasonu sabahlari tartilamam tarla bahçe isleri oluyor sabah namazinda yola dusuyok. Haftada bir küçük kare bitter çikolata siyah kokolu olacak kaloriside düşük yenebilir, baska kek ne olmasin kacamak ne kizlar önce böyle bi hafta deniyelim sonuc gorelim ona göre fikirkerimizi paylaşalım. Bol yesillik yemeyi protein beslenmeyi et yada tavuk olmasa muhakkak peynir yada haslanmis yumurta yiyiniz kizlar sagliklica verelim inşallah çünkü kaslardan gitmesin yagdan gitsin bu kilocuklar
Cnm nerelisin mrk ettim. Konusman bizim o taraflara benziyor.

Naptiniz kızlar nasil gidiyor rejim valla ben iki gündür tam uygulayamadim iki gündür tarlada çalışıyorum ekme dikme işleri öldüm her yerim ağrıyor:) valla spor yapmak istiyenleri kayseri kampa bekleriz :). Yarinda gidecgim tarlaya inş tam uygularim, uygulayamadim derken bahçede ac kaldim galeta çubuğu yedim akşam da 20:30 yemek yedik iki gündür ama asiriya kacmadan..bari kilo versem bakalim yarayacakmi tarlada çalışmak cumayi bekliyorum sabirsizlikla

Kizlar naptiniz hic kimse yazmamis cumaya az kaldı ben kendimden umutlu degilim bu hafta bakalım
Iki gündür hastayim yatıyorum usutmusum spor neym yapamadım suyumu içiyorum 3 lt tarcinli suyumu muhakkak sizler naptiniz burayi unutmayin

Slm kizlar bende adamakilli bi düzen oturtamadim. Ama yarin itibariyle diyete basliyorm ve bu kez kararliyim. Bi plan cizip öyle devam edelim derim ben. Belli tarti günümüz olsun mesela haftalik yada aylik hedefler belirleyelim ulasirsak ödül verip istedigimiz biseyi yiyelim. Ne bilim iste cesitlendirin sizde.:KK49:
Canım benim aramıza hoşgeldin aynen öyle bu iş dsiplin istiyor
Çok haklısın tatlım ayrıca bol da su iki gündür süper diyet yapıyorum bu bile büyük başarı benim için
Kizlar bugun 79 u gordum:KK54:
Ay maşallah darısı başımaaaa
Bende kisa süre önce 77ye kdr düsmüstm ama suan tekrar 87ye ciktim. Ama 2 gündür dikkat ediyorm bir hafta sonra tartilicm bakalim nasil sonuc alicm.
Benim de hep başıma geliyor ya ben de iki gündür başladım süper diyet yapıyorum hayırlısı hepimizi için canım ya
Naptiniz kızlar nasil gidiyor rejim valla ben iki gündür tam uygulayamadim iki gündür tarlada çalışıyorum ekme dikme işleri öldüm her yerim ağrıyor:) valla spor yapmak istiyenleri kayseri kampa bekleriz :). Yarinda gidecgim tarlaya inş tam uygularim, uygulayamadim derken bahçede ac kaldim galeta çubuğu yedim akşam da 20:30 yemek yedik iki gündür ama asiriya kacmadan..bari kilo versem bakalim yarayacakmi tarlada çalışmak cumayi bekliyorum sabirsizlikla

Kizlar naptiniz hic kimse yazmamis cumaya az kaldı ben kendimden umutlu degilim bu hafta bakalım
Iki gündür hastayim yatıyorum usutmusum spor neym yapamadım suyumu içiyorum 3 lt tarcinli suyumu muhakkak sizler naptiniz burayi unutmayin

Nerelerdesiniz merak ettim nasil gidiyor diyet
Geldiiiim ben artık her gün buradayım size söz kızlar

TE="diet killer, post: 46071217, member: 634144"] BitmeyenUmidim BitmeyenUmidim H hannn fantastikaaa fantastikaaa kızlar ben en son 93 kiloyu görmüştüm bugün tartıldım 91.7. Hedefim bayram tatilinde 77 olmak[/QUOTE]
Ayyy tebrik ederim canim ben bu hafta veremedim 84 .600 dum sindi 85 kiloyum dikkat edecegim su hormon ilaclarin etkisi bi gitsin bende verecegim eminim artik sinir oldum kendime metobolizmaya :(((

TE="diet killer, post: 46071217, member: 634144"] BitmeyenUmidim BitmeyenUmidim H hannn fantastikaaa fantastikaaa kızlar ben en son 93 kiloyu görmüştüm bugün tartıldım 91.7. Hedefim bayram tatilinde 77 olmak
Ayyy tebrik ederim canim ben bu hafta veremedim 84 .600 dum sindi 85 kiloyum dikkat edecegim su hormon ilaclarin etkisi bi gitsin bende verecegim eminim artik sinir oldum kendime metobolizmaya :KK43:(([/QUOTE]
Canım dayan dayanabildiğin kadar hormon ilaçları zor bir savaş ama düzelecek düzeldiğinde de her şey yoluna girecek sabret

OTE="diet killer, post: 46075801, member: 634144"]Ayyy tebrik ederim canim ben bu hafta veremedim 84 .600 dum sindi 85 kiloyum dikkat edecegim su hormon ilaclarin etkisi bi gitsin bende verecegim eminim artik sinir oldum kendime metobolizmaya :KK43:(([/QUOTE]
Canım dayan dayanabildiğin kadar hormon ilaçları zor bir savaş ama düzelecek düzeldiğinde de her şey yoluna girecek sabret[/QUOTE]
İnşallah canim inş canimm inş herkes istedigi kiloya hedefe ulasirrr.

OTE="diet killer, post: 46075801, member: 634144"]Ayyy tebrik ederim canim ben bu hafta veremedim 84 .600 dum sindi 85 kiloyum dikkat edecegim su hormon ilaclarin etkisi bi gitsin bende verecegim eminim artik sinir oldum kendime metobolizmaya :KK43:((
Canım dayan dayanabildiğin kadar hormon ilaçları zor bir savaş ama düzelecek düzeldiğinde de her şey yoluna girecek sabret[/QUOTE]
İnşallah canim inş canimm inş herkes istedigi kiloya hedefe ulasirrr.[/QUOTE]
Yaz geliyor valla kızlar kendimize gelelim

Hayirli geceler nasıl gitsin evde olupta uygulayamadim bozmadim ama ac kaldigimdan metobolizmam duruyor durdugu gibi kabizlik sorunu cekiyorum bir aydır bu hafta evdeyim de beni bana bi biraksalar tarla tabi bahçe işleri ekim dikim yapiyoruz ondan uygulayamadim ama devam ediyorum Diiet Killer senin nasil gidiyor diyetin.

Back