• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaçamaksız Diyet Günlüğü (Hedef: 1 Eylül)

Ama artik tak dedi yani 30 kilo vermem gerekiyo ve artik kendimden cok rahatsizim birqn once gitsin istiyorum
Bana da tak etti bıktım ya yarın başlıyorum alışverişimi de yaptım, KK'da topic de açtım. Kendimi telkin edip, sevgilimden yardım alıp bu işi Eylül'e kadar çö-ze-ce-ğim !!!

Bi on gundur dikkat etmeye calisiyorum bir kilo anca oldu biraz sqldim birkac gundur ama yarin tekrar sıkı bi sekilde basliyorum insallh

Insallh canim hepberaber veririz bosuna hamalligimizdan kurtuluruzz incecikk oluruz:KK49:

Bi on gundur dikkat etmeye calisiyorum bir kilo anca oldu biraz sqldim birkac gundur ama yarin tekrar sıkı bi sekilde basliyorum insallh
Günaydın canıııım diyete başlamadan önce başladıktan sonra her gün insanın kendini telkin etmesi neden diyet yaptığını neden bozmaması gerektiğini hayallerini kavuşacağını içinden tekrar etmesi lazım yoksa her başlangıcın bir sonu oluyor

Az önce kahvaltımı yaptım, sabah uyanınca da tartıya çıktım 91.8 kiloyum. Bekle beni 60 kilo ben geliyorum :KK55:

Ben maydanoz limon kurumu ictim on bes dk sonra kahvalti tempolu bi gune basliyorumm sabah tartildim 84 ciktim hadi hayirlisi diyelim :KK9:

Ben maydanoz limon kurumu ictim on bes dk sonra kahvalti tempolu bi gune basliyorumm sabah tartildim 84 ciktim hadi hayirlisi diyelim :KK9:
Oh oh afiyet olsun gün boyu diyetine hakim ol canım tartıda da az çıkmışsın süper başlangıç

Sagol tatlimmm spor olarakta ip atlicam yuruyuse ckamiyrm malesef bebis var
Ben de evde yürüyüş programı var onu yapıyorum. Youtube'a Walk at home yazınca çıkıyor. 2 mil yağ yakıcı yürüyüş yapacağım aşkım şimdilik spor salonu ağır gelir zaten evde b şeyler yapmak en iyisi

Selam canım topiciğin hayırlı olsun :)
Bende 92,4 ile başladım ve 70'e kadar indim ama ondan sonra ipin ucunu kaçırdım kaç kiloyum bilemiyorum hiç dikkat etmedim kaç haftadır. İnşallah fazla kilo almamışımdır .. Buraya yazmamda bir sakınca var mı? Kendi topiğimde artık motive olamıyorum, belki biraz farklılık gerekiyor bilemiyorum..

Selam canım topiciğin hayırlı olsun :)
Bende 92,4 ile başladım ve 70'e kadar indim ama ondan sonra ipin ucunu kaçırdım kaç kiloyum bilemiyorum hiç dikkat etmedim kaç haftadır. İnşallah fazla kilo almamışımdır .. Buraya yazmamda bir sakınca var mı? Kendi topiğimde artık motive olamıyorum, belki biraz farklılık gerekiyor bilemiyorum..
Canım benim bilirim bu durumu bin defa başıma geldi ama sakın bırakma peşini sakın asıl tam bu zamanda diyete daha da asılmAk gerekiyor ancak o zaman hedefe ulaşıyor insanlar. İstediğin Zaman istediğin gibi yazabilirsin diyet sürecinde sana iyi gelsin yeter

Bugün tekrardan başlıyorum canım diyetime. Kahvaltımı yaptım 2 yumurta avuç içi kadar peynir domates salatalık. İnşallah akşam eve geldiğimde sporumuda yapacağım :) sizler neler yapıyorsunuz? Ve çok teşekkür ederim canım beni de kabul ettiğin için

Bugün tekrardan başlıyorum canım diyetime. Kahvaltımı yaptım 2 yumurta avuç içi kadar peynir domates salatalık. İnşallah akşam eve geldiğimde sporumuda yapacağım :) sizler neler yapıyorsunuz? Ve çok teşekkür ederim canım beni de kabul ettiğin için
Estağfirullah bu gibi konuları hep beraber zayıflamak için açıyoruz. Hayırlı olsun Canım. Ben de kahvaltımı yaptım, akşam kursa gidicem eve gelip ders çalışacağım. Yatmadan önce de yağ yakıcı walk at home yapacağım.
İlk hafta kahvaltı ve öğle yemeğinde 2 dilim kepek ekmek yiyorum, akşam yemeğinde ekmek yok. Günde 2.5 lt su, 2 bardak yeşil çay. Ara öğün mümkün olduğunca yok.

Back