Korurum , korursun , koruruz :) Ausencia Kilo Koruma Günlüğü

Hatta gelmişken günün saçma sapan menüsünü de yazayım ;

Sabah 07:00
7 zeytin / 1 incir

Kahve

Öğle 13:45
Dondurma
Çilek

Akşam 18:00
Yoğurt
1 biber dolma

Kahve

Böyle saçma bir menü işte ...su 2 lt ye yakındır .

Bu ara tuhaf bir haldeyim .
yani hem iştah var ... hem cız coz yok ... bu iyi tabii de .. ne bileyim işte git gel git gel yeme halleri ..
tartım 55 lerde ...

Neler yiyiyorum mesela ;

Karbon ve ekmek aramızdan sabahları 1-2 dlm kepekli etimek oluyor hemen her gün ...
makarna ya da dolma benzeri bir yemk varsa gün içinde bir porsiyon yeniyor evveAllah .
Tatlı ve benzeri ihtiyaç dondurma ve meyve ile gideriliyor .
ha ara ara fındık ezmesi de :KK49:

spor hiç yok , bacağımın durumundan dolayı ... spor olsa yine sabitlerdim eminim ..

neyse ... yola devam tabii ki de .:halay:

90 kilolardan 55'e kadar düştünüz. Sarkma oldu mu?

düzenli spor yaptığım zaman hayır , ama bu işler biraz nankör .. spora devam etme olayı vücut yeni kilosuna alışmadan bırakılırsa .... evet .
iç bacak ve kollarda göze batmayan hafif sarkma demeyeyim de yumuşama var

düzenli spor yaptığım zaman hayır , ama bu işler biraz nankör .. spora devam etme olayı vücut yeni kilosuna alışmadan bırakılırsa .... evet .
iç bacak ve kollarda göze batmayan hafif sarkma demeyeyim de yumuşama var
İlk andan itibaren spor yapmaya başladınız mı? Yani doksanlı kilolalarda... Benim daha önce gittiğim diyetisyen çok spor yapmamı istemiyordu. en fazla yarım saat yürüyüş dedi. Şimdi spor salonuna gitmek istiyorum. Yağları kasa çevirir miyim diye korkuyorum.

İlk andan itibaren spor yapmaya başladınız mı? Yani doksanlı kilolalarda... Benim daha önce gittiğim diyetisyen çok spor yapmamı istemiyordu. en fazla yarım saat yürüyüş dedi. Şimdi spor salonuna gitmek istiyorum. Yağları kasa çevirir miyim diye korkuyorum.

yok yapmadım canıım .
Yanılmıyorsam 70 lerin altında düzenli ve sıkı spor programına başladım .
kas yapmak sanıldığı kadar da kolay değil zaten .
şekiillenme için spor şart .

Bu hafta iyi gitmiyor işler .... o yüzden pek yazmıyorum .
Ha bundan kimse kilo işte veriliyor ama alınıyor da umutsuzluğuna kapılmasın .
Sağlıkla ilgili ekstrem durumlarım var , spora alışmış vücut ... evden dışarı dahi çıkmadı ...gün içinde o odadan o odaya atabildiğim adım 1000 dir heralde :confused:
artılarda oturduğun yerde geliyor tabii ...
formül neydi?
yediğinden fazlasını yak , eksilirsin ... yediğin kadarını yak ..korursun ... ye ye :ıslık: ama yakma alırsın :KK51:

Sanırım 3-5 güne toparlanmış olacağm tamamen ... o zaman bir artı temizleme vakti:temizlik:

Hadi takvim ekle.. yada şöle yap gebelikte beslenme ye çevir konuyu aus :KK66:

ikisi de aklımda canım , hele bir cuma olsun kesemizle tanışalım :)) takvimde koyacağım ...

gebelik beslenmesi ile ilgili günlükte açacağım ... Rabbim utandırmasın tabii :) şu an epeeeeey iştahlıyım

ikisi de aklımda canım , hele bir cuma olsun kesemizle tanışalım :)) takvimde koyacağım ...

gebelik beslenmesi ile ilgili günlükte açacağım ... Rabbim utandırmasın tabii :) şu an epeeeeey iştahlıyım
Ayyya cnm ipin ucunu kaçırma aman.. verene kdr neler çektin :KK66:

ausencia oncelikle iraden icin seni cani gonulden tebrik ederim sonrada bebegin icin rabbim saglikla sihhatle kucagina almayi nasip etsin insallah...Keske bende sizin gibi iradeli olabilsem vermek istedigim 15 -20 kg ama bi turlu adapte olamiyorum dikkat etmeye basliyorum spor yapiyorum sonra araya bisey giriyo kaliyo oyle tam bi duzen tutturamiyorum napicam bilmiyorum etrafimda dikkat eden biriisi varsa ben inadina yiyo gibiyim sanki ..Sorsan diyetisyen kadar bilgim var aslinda ama bu bilgileri uygulayamiyorum 82 kgyum evliyim bi cocugum var bi turlu 7 li rakamlara inemedim ...Abur cubur ve dengesiz beslenme sorunum var keske bende verebilsem uzerimdeki fazlalik olan kglalari...oyle biseyki hem cok rahatsizim hemde hala duzenimi degistirmiyorum!!:kızgın:

Ayyya cnm ipin ucunu kaçırma aman.. verene kdr neler çektin :KK66:

Bakalım hippom ... şu an biraz bocalama yaşıyorum da toparlarım diye düşünüyorum .:KK66:

teşekkür ederimmm :KK68:

ausencia oncelikle iraden icin seni cani gonulden tebrik ederim sonrada bebegin icin rabbim saglikla sihhatle kucagina almayi nasip etsin insallah...Keske bende sizin gibi iradeli olabilsem vermek istedigim 15 -20 kg ama bi turlu adapte olamiyorum dikkat etmeye basliyorum spor yapiyorum sonra araya bisey giriyo kaliyo oyle tam bi duzen tutturamiyorum napicam bilmiyorum etrafimda dikkat eden biriisi varsa ben inadina yiyo gibiyim sanki ..Sorsan diyetisyen kadar bilgim var aslinda ama bu bilgileri uygulayamiyorum 82 kgyum evliyim bi cocugum var bi turlu 7 li rakamlara inemedim ...Abur cubur ve dengesiz beslenme sorunum var keske bende verebilsem uzerimdeki fazlalik olan kglalari...oyle biseyki hem cok rahatsizim hemde hala duzenimi degistirmiyorum!!:kızgın:

Teşekkürler ve aminnnnn diyeyim önce :KK68:

Bende anamın karnından bu kadar iradei doğsa idim hiç 100 kilolara çıkmazdım emin ol :) yani o iradesizlik dediğin şeyi bende çok yaşadım .
Bu sonuncu bir dönüm noktası idi ve geri dönmedim çıktığım yoldan .
Senin de mutlaka böyle bir günün olacak ...kim bilir belki de bugün ....

Okumadıysan ... https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/hoscakal-30-kilo.1007330/ bakarsan sevinirim ... sadece inan kendine ve başla .

X