Korurum , korursun , koruruz :) Ausencia Kilo Koruma Günlüğü

7 zeytin / 1 incir yemeye başladım bu sabah itibarıyla .

Araştırıp konusunu açtığım bir kürdü .

https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/7-incir-1-zeytin-mucizesi.1029487/

Diyet ve kilo vermene odaklı değil de , çok sağlıklı iki nimet ... Rabbimin üzerine ayetler yazdığı ... Elin Japonları araştırmış , biz burnumuzun dibinde bize gösterilen şeye el uzatmıyoruz .

Her sabah güne bu mucize ikili ile başlıyorum artık nasipse
Ben 7 zeytin yiyodum ama 1 inciri de ekleyim.. ne kdr süre yencek??

Hemen miktarı azalt bence ... sağlıklı yağ içeri ile kuruyemiş yenmeli ama öyle avuç avuç değil işte .

Hippom , yeniyor mu değil aslında yenmesi diyete destek ... dediğim gibi yağsız tuzsuz ... bir avuç kadar .
Araştırdığım , denediğim bir bilgi bu .
Ertesi gün bağırsaklarının çok daha iyi çalıştığını göreceksin .
Tartında etkilenmeyecek olumsuz hatta 100-200 gr hediyesi bile olur sana :halay:
@MiuLego koşş.. yiyelim bugün mısırımızı :))

@MiuLego hippotalamus hippotalamus canlar ben hem sabah hem gece yiyorum .
nasıl bir tok tutma anlatamam size :21:

mesela bu sabah yedim ...yanında da hep 500 cc lik su gömüyorum ... alışkanlık edindim ... böylece günün 1 lt sini bu kürle zaten içmiş oluyorum ..

ahanda daha kahvaltı etmedim ... hala şişim çünkü .

Cumartesi Menüsü (tüm gün maaile dışarda):KK49:

Bu yediklerim bir önce ki günle bu sabaha sabit çıkmama yeterli geldi efenim bilginize ...

08:45
500 cc su
7 zeytin / 1 incir

*Sade kahve

12:30 (dışarda kahvaltı..en serpmelisinden :KK49:)
3 kk beyaz peynir
Domates / salatalık / biber
Kaşarlı omlet
2 ceviz / 3 gün kurusu

*Maden suyu

18:30 (dışarda)
5 ızgara köfte
1 ızgara pirzola
Ayran

Acılı ezme

22:30
1 salkım üzüm
1 avuç fındık

Su 2.5 olmuştur ... spor yok ama yürüme çok .

@MiuLego hippotalamus hippotalamus canlar ben hem sabah hem gece yiyorum .
nasıl bir tok tutma anlatamam size :21:

mesela bu sabah yedim ...yanında da hep 500 cc lik su gömüyorum ... alışkanlık edindim ... böylece günün 1 lt sini bu kürle zaten içmiş oluyorum ..

ahanda daha kahvaltı etmedim ... hala şişim çünkü .
Ben de 750 cc su ve 1 incir 7 zeytin hüplettim aç da değilim daha kahvalto yapmadım:rolleyes:

Gece yemekten artı getirmesinden çok korkuyodum ama gece yedim yattım amaaaaa sabah süper bi eksiyle uyandım (tabi dün hafif beslenip çok spor yapmıştım) sonuçta gece yedim sabaha artı getirmedi. Devammm:KK73:

Cumartesi Menüsü (tüm gün maaile dışarda):KK49:

Bu yediklerim bir önce ki günle bu sabaha sabit çıkmama yeterli geldi efenim bilginize ...

08:45
500 cc su
7 zeytin / 1 incir

*Sade kahve

12:30 (dışarda kahvaltı..en serpmelisinden :KK49:)
3 kk beyaz peynir
Domates / salatalık / biber
Kaşarlı omlet
2 ceviz / 3 gün kurusu

*Maden suyu

18:30 (dışarda)
5 ızgara köfte
1 ızgara pirzola
Ayran

Acılı ezme

22:30
1 salkım üzüm
1 avuç fındık

Su 2.5 olmuştur ... spor yok ama yürüme çok .
Serpme kahvaltı ve cıs cos yok.. bal kaymak görünce dayanamıyorum nasıl yemedin nasılll. Maşallah!

Çiçeği burnunda bir mezun olarak izninizle takip etmek isterim :KK22:
Dengelemeyi öğrenemedim henüz :KK66:uzun bir zamandır diyetteyim ama biraz artı çıkınca moralim bozuluyor :KK70:biliyorum hep dikkat etmeliyim ama nasıl işte :işsiz: hızlı kilo verip hızlı alanlardanım bende

Dengelemeyi öğrenemedim henüz :KK66:uzun bir zamandır diyetteyim ama biraz artı çıkınca moralim bozuluyor :KK70:biliyorum hep dikkat etmeliyim ama nasıl işte :işsiz: hızlı kilo verip hızlı alanlardanım bende
Ben de senle aynı durumdayım

Bir yerde okumuştum özellikle haftasonu kaçamakları için Cuma ve Pazartesi'leri diyet yapın koruma döneminde yazıyordu ..mantıklı geldi aslında ..yeme saatlerini geçirince çok acıkıp kendimi kontrol etmekte zorlanıyorum dışarda ..:kk77:

Serpme kahvaltı ve cıs cos yok.. bal kaymak görünce dayanamıyorum nasıl yemedin nasılll. Maşallah!

bal kaymakla aram yok ki miu :rapci:

hoşgeldinnnn ..tabii ki de ister takipte kal , ister menü yaz ...

Şİmdi ilk şunu söyleyeyim kendi tecrübe dayanarak ... diyet mantığı bitip hedefe vardığınızda iş bitmiyor .. asıl iş o zaman başlıyor ... hatta hep yazıyorum , mümkünse verebiliyorsanız hedeften 2-3 kilo altını görün ... ben öyle yaptım . 51.8 gördüm ama benim hedefim 55 lerde takılmak .

ve şu var ki listeye yavaş yavaş ekleyin ne eklenecekse .... mesela bakliyat bana çok yaramaz ... diyette yemezdim .
haftada bbir bakliyat ekledim bir öğün ... bir hafta 10 gün başka bir şey eklemedim gibi ...
sonra ki hafta atıyorum sütlü tatlı ... hafta da bir ... gibi

Dünkü menüm -600 gösterdi sabah ki tartıda ve hal böyle olunca bugün şımarma günüm oldu :deli:

Dün ;

09:30
500 cc su
1 incir / 7 zeytin

12:30
3 kk süzme peynir
lorlu dereotlu omlet
Domates/salatalık/biber
3 gün kurusu

16:15
yeşil ekşi elma
kahve

18:00
5 adet z.y sarma

21:00
7 zeytin/1 incir

tüm gün dışardayım hemen hemen , 3 ayrı davet düğün doğum günü vardı .
sabah -600 gördüm :halay:

Gelelim bugüne :KK53:

07:00
500 cc su
7 zeytin / 1 incir

09:00
Limonlu yeşil çay
Peynirli salata (çörek otu ve isotlu)
3/1 dlm kepek ekmek

12:00
Kahve
1 ekşi yeşil elma

14:00
Kıymalı kabak yemeği
1 kase yoğurt

16:00
Çikolatalı browni :ıslık:
kahve

bu saatten sonra 1 beyaz içerim ... yatmadan önce de 1 incir / 7 zeytimi ... bakalım brownilerin akıbeti sabaha ne ola ...yazarım :KK15:

Doğru hedef kilomun az altına inmek iyi olacak gerçekten :KK66: bende grubu toparlamaya çalışıyorum herkes kışlık hazırlıyor galiba :KK70:pek yazan yok :KK70:
Cuma günü yeni bir tartıyla bende yazacağım menülerimi buraya inşallah :KK66:

Doğru hedef kilomun az altına inmek iyi olacak gerçekten :KK66: bende grubu toparlamaya çalışıyorum herkes kışlık hazırlıyor galiba :KK70:pek yazan yok :KK70:
Cuma günü yeni bir tartıyla bende yazacağım menülerimi buraya inşallah :KK66:

kalabalık sizin takım yahu .. 5 i kaybolsa 15 i yeter :)))

Bekliyorum canım ... zaten ilk zamanlar aman kilo geri gelmesin diye elini korkak alıştırıyorsun ve gitmeye gr gr da olsa devam ediyor .

ben yazarken ertesi gün ne yedim eksi geldi , ne yedim artı gördüm iliştiriyorum ... çünkü kendimi tutmam mümkün değil her gün tartılıyorum :confused:

Bende çene çok ta bayram seyran toplayamadık :KK70:
Motivasyon düştü biraz:KK66:
Neler yapabilirim bilemiyorum elimden geleni yapıyorum inşallah iyi olur
Evet yemeye korkuyorum gerçekten kendimi suçlu hissediyorum bir kaçamak olduğunda
Senden örnek alacağımız çok şey var gerçekten :KK66:
Emeğin ilgin için teşekkürler :KK200:

Bende çene çok ta bayram seyran toplayamadık :KK70:
Motivasyon düştü biraz:KK66:
Neler yapabilirim bilemiyorum elimden geleni yapıyorum inşallah iyi olur
Evet yemeye korkuyorum gerçekten kendimi suçlu hissediyorum bir kaçamak olduğunda
Senden örnek alacağımız çok şey var gerçekten :KK66:
Emeğin ilgin için teşekkürler :KK200:

İnşallah faydası olur :KK200:

Takım içinde hep söylerim bu toparlanma sürecinde olan kaptanlara ... nerdesin vs yazmayın :) nerdesinize girip kimse burdayım yazmaz ... ya da burdayım yazar çıkar .

Bi şekilde sohbetin ilerlemesini sanki herkes ordaymış gibi devam ettirin ...boşluğu çaktırmayın ki özellikle yeni üye motivasyonu çok narindir :) düşmesin :KK66:

Salı Menüsü Koruma :)

08:15
7 zeytin / 1 incir
500 cc su

*Türk Kahvesi

10:30
1 kk süzme peynir
Acı sivri biber / çeri domates
2 gün kurusu
1 dlm kepekli etimek

14:30
Tarçınlı keten tohumlu elma rendesi ile bir kase yoğurt

17:00
Taze fasulye
1 kk süzme peynir
Salata
Yoğurt
2 kaşık makarna
1 dlm kavun

22:00
Kahve
4 gün kurusu

sporum da yürüyüşte dahil 2 saati aşkındı derken bu sabah bu menü ile -400 gördüm ...

demek biraz daha yemem lazım :deli:

X