Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben 7 zeytin yiyodum ama 1 inciri de ekleyim.. ne kdr süre yencek??7 zeytin / 1 incir yemeye başladım bu sabah itibarıyla .
Araştırıp konusunu açtığım bir kürdü .
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/7-incir-1-zeytin-mucizesi.1029487/
Diyet ve kilo vermene odaklı değil de , çok sağlıklı iki nimet ... Rabbimin üzerine ayetler yazdığı ... Elin Japonları araştırmış , biz burnumuzun dibinde bize gösterilen şeye el uzatmıyoruz .
Her sabah güne bu mucize ikili ile başlıyorum artık nasipse
@MiuLego koşş.. yiyelim bugün mısırımızı :))Hemen miktarı azalt bence ... sağlıklı yağ içeri ile kuruyemiş yenmeli ama öyle avuç avuç değil işte .
Hippom , yeniyor mu değil aslında yenmesi diyete destek ... dediğim gibi yağsız tuzsuz ... bir avuç kadar .
Araştırdığım , denediğim bir bilgi bu .
Ertesi gün bağırsaklarının çok daha iyi çalıştığını göreceksin .
Tartında etkilenmeyecek olumsuz hatta 100-200 gr hediyesi bile olur sana
Ben de 750 cc su ve 1 incir 7 zeytin hüplettim aç da değilim daha kahvalto yapmadım@MiuLego hippotalamus canlar ben hem sabah hem gece yiyorum .
nasıl bir tok tutma anlatamam size
mesela bu sabah yedim ...yanında da hep 500 cc lik su gömüyorum ... alışkanlık edindim ... böylece günün 1 lt sini bu kürle zaten içmiş oluyorum ..
ahanda daha kahvaltı etmedim ... hala şişim çünkü .
Serpme kahvaltı ve cıs cos yok.. bal kaymak görünce dayanamıyorum nasıl yemedin nasılll. Maşallah!Cumartesi Menüsü (tüm gün maaile dışarda)
Bu yediklerim bir önce ki günle bu sabaha sabit çıkmama yeterli geldi efenim bilginize ...
08:45
500 cc su
7 zeytin / 1 incir
*Sade kahve
12:30 (dışarda kahvaltı..en serpmelisinden )
3 kk beyaz peynir
Domates / salatalık / biber
Kaşarlı omlet
2 ceviz / 3 gün kurusu
*Maden suyu
18:30 (dışarda)
5 ızgara köfte
1 ızgara pirzola
Ayran
Acılı ezme
22:30
1 salkım üzüm
1 avuç fındık
Su 2.5 olmuştur ... spor yok ama yürüme çok .
Ben de senle aynı durumdayımÇiçeği burnunda bir mezun olarak izninizle takip etmek isterim
Dengelemeyi öğrenemedim henüz uzun bir zamandır diyetteyim ama biraz artı çıkınca moralim bozuluyor biliyorum hep dikkat etmeliyim ama nasıl işte hızlı kilo verip hızlı alanlardanım bende
Serpme kahvaltı ve cıs cos yok.. bal kaymak görünce dayanamıyorum nasıl yemedin nasılll. Maşallah!
Çiçeği burnunda bir mezun olarak izninizle takip etmek isterim
Dengelemeyi öğrenemedim henüz uzun bir zamandır diyetteyim ama biraz artı çıkınca moralim bozuluyor biliyorum hep dikkat etmeliyim ama nasıl işte hızlı kilo verip hızlı alanlardanım bende
Doğru hedef kilomun az altına inmek iyi olacak gerçekten bende grubu toparlamaya çalışıyorum herkes kışlık hazırlıyor galiba pek yazan yok
Cuma günü yeni bir tartıyla bende yazacağım menülerimi buraya inşallah
Bende çene çok ta bayram seyran toplayamadık
Motivasyon düştü biraz
Neler yapabilirim bilemiyorum elimden geleni yapıyorum inşallah iyi olur
Evet yemeye korkuyorum gerçekten kendimi suçlu hissediyorum bir kaçamak olduğunda
Senden örnek alacağımız çok şey var gerçekten
Emeğin ilgin için teşekkürler