K.K'dan kopamayan,kafa dağıtmak isteyenler...geyikte buluşalım....

çok sağol canım benimm

ya görürsem nanemm.. benim kocişim başka bi kadınlaa...
amanın bişeyler yedirmesine bilem dayanamadımm..ozaman katil olurummmm...

görmezsin balım görmezsin aklına getirme böyle şeyler sonra bilinaçltına yerleşiyor insanın ve direk rüyanda görüyorsun o yüzden yasak böle seyler düşünmek sana

OLSUN CICIM K.K sağolsun yeter bıze..

dimi canım

kızlar bırazdan cıkabılırım aksam fırsat bulursam gırerım ben bugun yarın dıger gunler...heep burdayım...sizleri de her gun burda gormek ısterım cicilerim...

tamam tatlım

kızz alışan insana çok zor...ede kalmak hele de senın kaynananla ılışkın bellı aynı ben gıbı.gercı ben en cok kayınpederımle alıpveremedıgım ama.o nedenle sen ısı bırakırsan senden beklentılerı artacaktır gel gıt ısterler...

geçmiş olsun hamılelıkte cok zor ben de gecırmıstım malesef berbattı bırsey ıcemezsın ..ay ıyı barı atlatmıssın..

evet canım ya ilaçsız çok zor gerçekten..sağol

kızlar bırazdan cıkabılırım aksam fırsat bulursam gırerım ben bugun yarın dıger gunler...heep burdayım...sizleri de her gun burda gormek ısterım cicilerim...

güle güle canım ben de fırsat buldukça gelmeye çalışırım

eger kullanmıyorsan ve senin için bir anlamı yoksa kapatabilirsin canım

yani pek kullanmıyorum yakında kapatıcam :) istersem sonra yine açarımm

görmezsin balım görmezsin aklına getirme böyle şeyler sonra bilinaçltına yerleşiyor insanın ve direk rüyanda görüyorsun o yüzden yasak böle seyler düşünmek sana

yok hayatım geyik yapıyorum ama etkileniyorum o ayrı konuu..
Aman boşver bu bahaneyle göz dağı veriyorum kocişee.bakmasın o üniversitedeki çıtırlara...

kızlar ya ben eşimin ailesini hiç sevmiyorum hele de kayınpederımı..oof tatılde delı ettı benı gene...pişman oldum gıttıgıme gıdecegıme..evde sıgara ıctı..benım aılemde ıcıyo ama balkonda ıctıler bebek var dıye dona dona bu adam uyarmamıza rıca etmemıze ragmen ust uste ıctı kaldıgımız sure boyunca kaynanamında canı sıkıldı kadın kızıyo ama takan yok..esım baya kızdı babasına ..sunun surasında 4 gun kalcaz gıtcez sabredemedınmı baba dedı.ama tııınnn..adam ev benım benım borum öter dıyo resmen..benımde cok moralım bozuldu..bız zaten tatıllerde gocebe gıbı bı orda bı burda...bole yaparlarsa ben o evde nasıl huzurlu olurum dı mı ama..esımın benım aılemle hıc bole sorunları olmuyo ama o da napsın benım sucum ne dıyo bana ona da kıyamıyorum..öle işte tatıllerde bız hep gergın oluyoz..ne zaman gececek bu anca memlekete yakın yerlere atanınca...nerdeeee

ewet canım beklenti bi tarafa laf sokmalarıda başlar şimdi bişey diyemiyor aldıgım giydiğim şeylere çalışmazsam wuuuuu neler der kimbilir...oğlunun parası için evlendim ya zaten ben neyse açmıcam agzımı :)))
2 hafta uzak kalınca unutmusum onları ama haftasonu onlara gitmek iyi geldi aklımı başıma getirdi

yani pek kullanmıyorum yakında kapatıcam :) istersem sonra yine açarımm

sen bilirsin canım benim nasıl olsa dondurcaksan problem yok

e peki kaynanan öyle gel git diye ısrar edecek birimidirr...burnunu sokarmı işlerinee.laf sokarmıı...
:26:

hakikaten yani 3 gün balkonda içiverse nolurr
yazık değil mi küçücük çocuğa ben de bu konuda çok hassasım
kendim de içiyordum ama çocuk olan evde veya bize gelen
çocuklu misafir oldu mu hemen balkona çıkardım..

lafa gelince seviyorlar torunlarını ama sevgı illaki temasla olmuyo düşünceyle oluyor...ama nerdeeee

şunun şurasında ne kaldı ki ay ..bebiş geliyo bi tane daha..sen nasıl dogum planlıyon sucum

ayyy:18::18: ilk sezeryan diyordum sonra doktorum şimdiden düşünme
bunları duruma göre bakarız demişti..ama şimdi yine sezeryan diyorum
yaklşatıkça heyecan basıyo :18: bakalım doktorum ne diyecekk
bi de rahim genişliyo falan dediler normal doğumda..

sen bilirsin canım benim nasıl olsa dondurcaksan problem yok

valla siz böyle anlatınca ben bizimkileri öpmek istiyorumm...gerçi hep söylerim..nezaman tayinim çıkar oraya taşınırım daha sık görüşürüz ozaman görürüm gerçek yüzlerini ama...yinede şimdiye kadar belli ederlerdi diye düşünüyorumm...
kayınvalidemide severim ama kayınpederim başkadır..kimsenin etlisine sütlüsüne karışmaz..hele bana laf sokacak..ben baba içme sigara diycem..içecekk.asla yapmaz..senin kayınpeder vijdansızlık yapmış..iki kere iki dört..acımadımıki torununaa..günah ..

epidural sezeryanı siddetle tavsiye ederim canım ne orası büyüdü ne de başka sıkıntım oldu...güzeldi yani

ne güzel hepsi böle olcak diye birşey yok..allah bozmasın

yok hayatım geyik yapıyorum ama etkileniyorum o ayrı konuu..
Aman boşver bu bahaneyle göz dağı veriyorum kocişee.bakmasın o üniversitedeki çıtırlara...

iyi o zaman canım...tabi eşinin gözü korksun bakamasın kimselere

ah canım benim ya neden hep eşimizin ailesi problem olur yada oluşturur anlamış değilim valla...kültürler tabiki farklı olucak aynı olmasını bekleyemeyiz ama eşin yada sen kendi ailenle problem yaşamazsın ama nedense eşinin ailesi ikinizede eziyet eder resmen...illa birinden biri kötü olucak iki tarafında iyi oldugunu gördüğüm hiçbir evli tanımıyorum gerçekten...
anlayışlarımı kıt yoksa inadınamı yapıyolar onuda bilmiyorum...Allah ıslah etsin diyorum başkada birşey demiyorum...
yoksa ne dersen de kar etmiyor bunlara

koyarım kızz msn'de var merakta bıraktırmam yanii
tamammm...

aaa... kocanın parası o yaa..o ne karışırmıışş.karı koca arasında para lafı geçermi..karışmasın ama yaa..ne ayıppp...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…