K.K'dan kopamayan,kafa dağıtmak isteyenler...geyikte buluşalım....

................
sildim yazdıklarımı okuyan felan olur şimdi Allah korusun başıma bela almıyım:))

Son düzenleme:
kıslaaar madem epidural oluyo neden normal olmasın ki dimmiiiiii ?
epidural sezeryanda ameliyat sonuçta..
ben kısmet olursa epidural normal doğum taraftarıyım..

kıslaaar madem epidural oluyo neden normal olmasın ki dimmiiiiii ?
Epidural sezeryanda ameliyat sonuçta..
Ben kısmet olursa epidural normal doğum taraftarıyım..

valla bende düşünüyorum bazen ne olur diye.epidural sezeryan iyi gb geliyorr.eşimde normal olsa daha iyi diyorr...bakalım zaman ne gösterir...belki normale uygun bi durum olmıycak..direk sezeryan olacak..hayırlsıı olsunn...

epiduralin sezeryanı bana mantıklı gelmiyor.belki tam bilemiyorum ondandır.
benim bildiğim bilincin açık halde sezeryan ameliyatının olduğu ki ben buunu hiç istemem..
normal doğumdan korkuyorum aslında hemde çoğu kadına göre saçma bi sebebi var..
o sancılara flan tahammül edebilirmişim gibi geliyor sonuçta doğal bir olay bu ama
şu kesik atma(epizyo) olayları yüzünden normal doğumdan korkuyorum..kesik atılmayacağını bilsem doğururum valla nolucak:)

bende cıkıyorum kendinize çok iyi bakın görüşürz çok öpüyorum sizi...
elimdeki işleri bitireyimde yarına iş kalmasın seminere gidicez yarın büyük ihtimalle öğleden sonra olmucam...
kalbim sizinle gözüm burda olucak inş

merhaba kızlar nooolur biri bana yardım etsin deli gibi yeni bir konu açmayı arıyorum hırs yaptım nerden açıcaz bi söyleyiverin lütfeeen

canım ikisininde iyi tarafları vardır muhakkak..zaman ne gösterir bilemeyizz.benim annem altı çocuğunu normal doğurdu...hemen ertesi gün kalkıp evine gelmiş..sezeryanın sancısı falan çok oluyormuş..hayırlısı neyse onu nasip etsin rabbim...

tamam gülümm..benimde iş çok..müdür anlıyo bi yerlerle yazıştığımı amanapim.huylu huyundan vazgeçermii...
Kolay gelsinn..

kızlar nihayet evdeyim.kuzumu emzirdim şimdi uyuyo bı bakayım dedim..nidesiniz..aksam saati gercı herkes evlere dagılmaya basladı..akşam fırsatını buluırsanız gelin..inşallah ben de gelicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…