K.K'dan kopamayan,kafa dağıtmak isteyenler...geyikte buluşalım....

peki peki de gelin şu topiği bizimkiyle birleştirelim yarısı orda yarısı burda yarısı asil kadinda nereye bakacağımı şaşırıyorum ayol gebe gebe:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

vallahi biz geldik eski topiğe ben ara ara hala gelıyom yazıp cıkıyom genelde..ama ya diğerleri ne olcek...bence kara alınmalı tek bır topik olmalı..ama ben k.k dan kopamam..burası daha ıyı gelıyo bana:44:

ay napalım bacım ınternet karubeladan kalma gırıyom ama anlık..ilk zamanları baya guzeldı..daha kalabalıktık..aksamları arada bakıyom kımseler olmuyo ne eskıde ne yenıde cıkıyom ben de..ama aksam muhabbetlerı ayrı oluyo be...
evet canım ya hadi akşamı geçtik gün içinde nasılda kudururduk :KK24::KK24::KK24::KK24:

ayrılık çok zor demi ama insanoğlu öle bı yapıdaki her duruma kendını adapte edebılıyo...bunlarda gecer canım sen sıkma canını
evet canım insanoğlu herşeye katlanıyor. alıştık artık napalım evet bebişim için canımı sıkmamam lazım

vallahi biz geldik eski topiğe ben ara ara hala gelıyom yazıp cıkıyom genelde..ama ya diğerleri ne olcek...bence kara alınmalı tek bır topik olmalı..ama ben k.k dan kopamam..burası daha ıyı gelıyo bana:44:

bencede karar alınmalı tek bir yerde toplanmalı dimi ama

evet canım ya hadi akşamı geçtik gün içinde nasılda kudururduk :KK24::KK24::KK24::KK24:

Aslında bız burayı bırakmıstık uzun surede gelmedık..eskı topiğe gectıgımız gunden buyana hanı bı gece toplu gelmıstık..sonra zaman gectı…oraya gırıyom kımse yok asıl kadına gıdıyom kımse yok elıfle sıkıldık gel hadı at koşturalım bızımkınde dedık …ara ara her yere takılıyoz sımdıde…öle yani..aman biz alıştık bi ora bi bura napalım..eskiden evet cok guzel gecerdı yetısemezdık sohbete:KK23::KK23::KK23:

başlangıçta çok zor geldi bu ayrılık kendimi sahipsiz gibi hissettim oturup ağlıyodum şimdi alıştım gelmesi için gün sayıyoz bi hafta durup gidecek ne anlicaksak
canım iki testi bilmiyorum neden yaptırdım ama bi doktor kesin yaptır önlem alırsınız dedi, yaptırdım ama henüz sonucunu gidip almadım yani boşuna yaptırmış gibi bişi oldu
ikili test için ikinci bi ultrasyon oluyo ya ayrıntılı orda incelerken doktor ağzından kaçırdı hadi koçum oyna dedi. bende erkekmi yoksa dedim içime öyle doğuyo dedi. o günden itibaren oğlana yoğunlaştım gözüm hep mavilerde:KK8::KK8::KK8::KK8::KK8:

dr.un tecrübeli bi dr.sa erkektir...çünkü bende ikili için gittim.kadın ultrasona koyar koymaz cinsiyeti söylemişmiydim dedi..12+4 te.hayır dedimm.bence erkek dedi..ne kadar bi ihtimalle dedimm.yüzde doksan dokuz dedi..üçlüdede memleketimdeki kürtaj yapan dr.a gittimm.oda ayrıntılı incelerken aa erkek bu dedi...öyle işte..ama bişey söyliyimm kendi adıma..cinsiyeti öğrenene kadar çatladım meraktan ama öğrendim,, bende hiç aman oğlum olacak diye bi kıpırtı olmadı...deli gb dualar edip duruyorum.pimpirikliği atamadım yani üstümdennn...sağlıklı versin güzel Allahımmm..tek dileğim bu..eli ayağı düzgün olsunn..sağlıığı tüm organları yerinde olsunn...

Aslında bız burayı bırakmıstık uzun surede gelmedık..eskı topiğe gectıgımız gunden buyana hanı bı gece toplu gelmıstık..sonra zaman gectı…oraya gırıyom kımse yok asıl kadına gıdıyom kımse yok elıfle sıkıldık gel hadı at koşturalım bızımkınde dedık …ara ara her yere takılıyoz sımdıde…öle yani..aman biz alıştık bi ora bi bura napalım..eskiden evet cok guzel gecerdı yetısemezdık sohbete:KK23::KK23::KK23:
iyi yapmışınız canım bak bende tesadüfen gördüm konuştuk ne iyi oldu

dr.un tecrübeli bi dr.sa erkektir...çünkü bende ikili için gittim.kadın ultrasona koyar koymaz cinsiyeti söylemişmiydim dedi..12+4 te.hayır dedimm.bence erkek dedi..ne kadar bi ihtimalle dedimm.yüzde doksan dokuz dedi..üçlüdede memleketimdeki kürtaj yapan dr.a gittimm.oda ayrıntılı incelerken aa erkek bu dedi...öyle işte..ama bişey söyliyimm kendi adıma..cinsiyeti öğrenene kadar çatladım meraktan ama öğrendim,, bende hiç aman oğlum olacak diye bi kıpırtı olmadı...deli gb dualar edip duruyorum.pimpirikliği atamadım yani üstümdennn...sağlıklı versin güzel Allahımmm..tek dileğim bu..eli ayağı düzgün olsunn..sağlıığı tüm organları yerinde olsunn...
evet canım bende pimpirikli olduğumu o kahverengi lekeyi görünce anladım ödüm koptu halada öleyim
evet canım eli ayağı düzgün olsunda ilk bebiişmiz şeker gibi olcak zaten :KK48::KK48::KK48::KK48:

pembe hoşgeldinn.msn de yazdım ama çıkmak zorunda kaldımm.sonuçlar nezaman çıkacak...daha var biliyorum ama 10 güne iyi kötü bişeyler öğreniriz demiştinn... :26:

selam arkadaşlar, keyifler nasıl? Kar yağacak dendi ama henüz bişey yok..Bugünlerde biraz depresyondayım galiba,uyuşmuş gibi evdeyim sürekli..canım sıkılıyoooo:KK19:

hiç kıyafet aldınmı bebişe ben çöp bile almadım
bide karnın büyümeye başladımı benimki çok değil ama büyüyo artk

canım kıyafetliyken belli olmuyor ama çıplakken belli oluyor karnım.accık çıktı..bişey almadım bende..görümcem penye battaniye almış..7.aya kadar almam hepsini bir alırım diyorum ama dayanabilirsem tabi... :21:

canım kıyafetliyken belli olmuyor ama çıplakken belli oluyor karnım.accık çıktı..bişey almadım bende..görümcem penye battaniye almış..7.aya kadar almam hepsini bir alırım diyorum ama dayanabilirsem tabi... :21:

bende toplu alma taraftarıyım annem sürekli ceket yelek yapıyo onları saymazsak tabi

selam arkadaşlar, keyifler nasıl? Kar yağacak dendi ama henüz bişey yok..Bugünlerde biraz depresyondayım galiba,uyuşmuş gibi evdeyim sürekli..canım sıkılıyoooo:KK19:

aleyküm selam..hoşgeldinn...burasıda fecii soğukk..yağacak sanırım kar bekliyoss...
depresyona hepimiz giriyoruz zaman zaman..geçer canımmm... :KK34:

ewt, çalışmak ne büyük nimetmiş ya..yıllık izindeyim walla iş olsun sıkıntı olsun , ama boşluktan depresyon oluyo bende :KK1:

X