K.K'dan kopamayan,kafa dağıtmak isteyenler...geyikte buluşalım....

aayy SUcumm aklımdan geçiyordnn...msn e de gelmiyor diye geçirdim içimdenn.hoşgeldinn..

slmmmm bende geldimm
ayy sizleri burda görmek ne kadar güzel valla özledim sizlerle sohbet etmeyi

yavyummm kuzummm maşallah yaa hergün biraz daha büyüyor sıpa... cinsiyetinide ögrenmeye az kaldı dimii ayy ne heyecanlı

dün,sevgililer gününde karısını çiçeksiz ve hediyesiz bırakmamak için hasta haliyle koşuşturan aşkım...gece serum kolundayken birkez daha anladımki bana en güzel hediye senin varlığın....

nerdesiniz bacularrr....nesli net gitti dimi yineee...

selam kızlar hayırlı olsun topiğiniz :):)

bu arada hayırlı olsun demeyi unuttum ya:)
hayırlı olsun tinkerimmmm inşallah dolar taşarız burdada

kızlarrrrrhoşgeldiniz...eğitim öğretim nedenıyle ara verdım ama burdayım.....inşallah kızlar en güzel sohbetler bizlerin olsun...

:)) hoşbulduk canımcım..msn'e baktım ama kimse yoktu
denk gelemedik sanırım naberrrrr

iyiym..burda olduğum içinn çokdaha iyiyimm..özledim sizleri be yafuu...

senide görmek çook güzell..hoşgeldiinnn....
teyzesi 12. haftada erkek gb dedi ama üçlü testte kesin belli olurr....

dün,sevgililer gününde karısını çiçeksiz ve hediyesiz bırakmamak için hasta haliyle koşuşturan aşkım...gece serum kolundayken birkez daha anladımki bana en güzel hediye senin varlığın....

ayyyy....çok gzüell yaaa..aşkitomdan ayrı olduğumdanmıdır nedirr..duygusala bağlıyom hemen...

AH AHH BU DA SON MODA MI AYOL EŞİN OKUYOR MU YOKSA YAZDIKLARINI...

ALLAH BOZMASIN

nanemm ben de sizleri özledim..sen faceden çıktın mı fıstık...

kızlar anlatsanaza dün neler yaptığınızı ...benim eşim azcık özürlüdür o konularda ama dün beni şaşırttı..biz ilk tanıştığımızda daha ben onu reddederken dısarda konusurken bana beyaz bır gul vermıstı ceketınden cıkarıp..dun de aynı şekilde süpriz yaptı kucağında ege cebınden cıkartıp egenın elıne tutturmus ...bana uzattı ...duygulandım baya..arada başına taş düşüyo herhalde eşimin..

kızlarrrrrhoşgeldiniz...eğitim öğretim nedenıyle ara verdım ama burdayım.....inşallah kızlar en güzel sohbetler bizlerin olsun...

hoşbulduk canım sende hoşgeldin tekrardan buraya

senide görmek çook güzell..hoşgeldiinnn....
teyzesi 12. haftada erkek gb dedi ama üçlü testte kesin belli olurr....

saol canım benim
bi paşamız daha olucak o zaman hıııı yerim ben onu

nanemm ben de sizleri özledim..sen faceden çıktın mı fıstık...

canımsınnnn
ewet maalesef çıktım faceden eşim artık izin vermiyor face'e kendi hesabınıda sildi...ama iyi oldu evde netin başında kimse vakit geçirmiyor iyi oluyor

evet şeromu bekliyorum ben ....
asıl geyik o gelince başlayacak...

wuuuuuuuuuuuuuuuuuuu diyorum o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…