- 10 Eylül 2009
- 7.621
- 23
- 40
-
- Konu Sahibi tinkerbell09
pembedana nasılsın canım hiç ugramıyosun eski topiğe bebeklerin nasıllar sen iyimisin valla merakta bıraktın bizi
pembedana nasılsın canım hiç ugramıyosun eski topiğe bebeklerin nasıllar sen iyimisin valla merakta bıraktın bizi
aklına kötü birşey getirme en güzeli olacak inşallah canım...alışverişin kıralını yaparsın artık..izmirdeysin demi ben egenın tüm alışverişini orda büyük bi mağza var ...hello baby orayı tavsıye ederım...kıyafet pahallı ama ıstedıgın tum urunler mevcut...dıger urunlerde...
paylaşılamayan kadın pembeeeeeeeeee
bu arada merhaba pembe gelmiyorsa sen gel topiğimize olmaz mı
slm.................................................
okey canım..artık sabah akşam ...ne zaman gelirsen gel....ama yine de gel emi...
10. haftamı bitirdim bende. progestanı bıraktık artık normak bir hamişim... ama mide bulantılarım devam ediyor... aslında hamilelik bu işte diyorum ama insan normal hayattan kopunca biraz canı sıkılıyor... hep güzel sonu düşünüorum napiiim...
senin şu pozitif yönüne bayılıyorum evet hamilelik bu işte..allahım isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu...tadını çıkarın size verebılecegım tek tavsıye bu..çünkü insan hayatında özellikle kadınlar hayatlarında en önemli en özel dönemi hamileliğinde geçiriyor...resmen taçsız kraliçelik yaşıyor insan..ama sonra attan inip eşşeğe binmişe benziyor o ayrı...o nedenle tadını çıkarın ..ben acayip özledimmmm
arkadaşlar kafa buuyor benle zaten ... senin iç yüzünü gördük hamilelikte diye... yemek yerken bile çok dikkat ediyorum herşeye, herkese garip geliyor...
ee eşimde şımartıyor, yalan değil yani...dediğin gibi çok özel bir duygu...
tek sıkıntım 1 martta yapılacak olan cvs ... genetikten sonuçlarım bir çıksın, hemen alışwerişşşş
canocum ben okuyorum sizi ama oturup yazmaya mecalim olmuyordu ilaçlardan... şimdide ara ara giriyorum kk ya... mide bulantılarım hat safadaaz kaldı 1-2 haftaya artık bol bol yazışırız...
ah bacııı dedim pembedana ne yapıyo diye sayfasına gittim yazdıgı mesajdan buldum valla
limon iyi gelir ben sınıfta bile limon yiyordum öğrencilerim nasıl gülüyordu ya...kesin kız demişlerdi ye ekşiyi çıkar ayseyı mantıgıyla ama ...oğlan oldu...egede bır lımon yıyorkı gormelısın hıc mı ınsan eksıtmez yuzunu şapppur şupppuuurrcanocum ben okuyorum sizi ama oturup yazmaya mecalim olmuyordu ilaçlardan... şimdide ara ara giriyorum kk ya... mide bulantılarım hat safadaaz kaldı 1-2 haftaya artık bol bol yazışırız...
çok yakın bize orası :)) bornovadayız biz izmirde...forumda yakın herşey elimizin altında... hele kemeraltı...
içim çok rahat ama bi yandanda içim içimi kemiriyor yalan değil... risk büyük engeller çok... ama korkmuyorum, eninde sonunda kucağıma alacağım bebişimi...
bebişlerin nasıllar sağlıklı değilmi hepsi bu arada bende hamileyim mide bulantılarım erken başladı anlıyorum seni
hoşgeldin candann....
gelmemmi yavrukuş..işyerinde sıkılıyorum zaten biliyosunn...bırak geyiği iki kelime edecek kimse yokk..özledim buranın muhabbetini..bırakmam artıkınn...
zaman çabuk geçiyor yaa..sağlıkla alırız inşallah kucaklarımızaa..bizde 15 hafta oldukk...
aay bi an önce karnım şişsede şööyylee tombik tombik dolansam ortalıkta.çok merak ediyorum o halimi..
bende hevesleniyorum alışveriş için ama 7 aydan önce yapamıycam sanırımm... :97:
hamilemisinnnnnnnnnnnnnnnnn???????çok tebrik ederim canım benimmmmmmmm
bizde bebişler teke düştü en son, en sağlıklısı bu olacaktı sanırım..
ekim annesi mi oluyosun?
bebişlerin nasıllar sağlıklı değilmi hepsi bu arada bende hamileyim mide bulantılarım erken başladı anlıyorum seni
tebrik ederiz seni canom....sağlıklı bır hamılelık yasarsın inşallah...ne güzell
görürürm ben seni 7 ay kim dayanır kız ben 7. ayda odasını bilem almıştım..hep içimde korku vardı ama korkulara yenik düşmemek lazım olacaksa o enınde sonunda olur zaten bırakte gecırdıgın her dakıkanın tadını cıkarmalı ınsan...
kızlar ya zamanla çoğalırız inşallah ben k.k yı seviyorum kopamıyorum burdan ...sizce normal mi bu...yoksa takıntı mı oldu burası
kızlar ya zamanla çoğalırız inşallah ben k.k yı seviyorum kopamıyorum burdan ...sizce normal mi bu...yoksa takıntı mı oldu burası
kadınlar alışkanlıkları seviyor hayatlarında...o nedenle bu tarz siteler çok fazla amaaan ıyıkı de var burası nasıl oldu kesfettım hatırlamıyorum ama...o dakıkan buyana buralardayım bentamamen alışkanlık canım, vakit geçiriyoruz, hayatımızda yeri oldukça fazla, kopamama nedenimiz bu...
ben deeeeetakıntıııı kesinlikle sabah gözümü açar açmaz kkya geliyorum
kesinlikle öyle...herşeyin tadı çıkarmak lazım...
görürürm ben seni 7 ay kim dayanır kız ben 7. ayda odasını bilem almıştım..hep içimde korku vardı ama korkulara yenik düşmemek lazım olacaksa o enınde sonunda olur zaten bırakte gecırdıgın her dakıkanın tadını cıkarmalı ınsan...
sağolun teşekkür ederim