K.K'dan kopamayan,kafa dağıtmak isteyenler...geyikte buluşalım....

çok yakın bize orası :)) bornovadayız biz izmirde...forumda yakın herşey elimizin altında... hele kemeraltı...
içim çok rahat ama bi yandanda içim içimi kemiriyor yalan değil... risk büyük engeller çok... ama korkmuyorum, eninde sonunda kucağıma alacağım bebişimi...

Son düzenleme:
slm.................................................

hoşgeldin candann....

okey canım..artık sabah akşam ...ne zaman gelirsen gel....ama yine de gel emi...

gelmemmi yavrukuş..işyerinde sıkılıyorum zaten biliyosunn...bırak geyiği iki kelime edecek kimse yokk..özledim buranın muhabbetini..bırakmam artıkınn...

zaman çabuk geçiyor yaa..sağlıkla alırız inşallah kucaklarımızaa..bizde 15 hafta oldukk...

aay bi an önce karnım şişsede şööyylee tombik tombik dolansam ortalıkta.çok merak ediyorum o halimi..

bende hevesleniyorum alışveriş için ama 7 aydan önce yapamıycam sanırımm... :97:

canocum ben okuyorum sizi ama oturup yazmaya mecalim olmuyordu ilaçlardan... şimdide ara ara giriyorum kk ya... mide bulantılarım hat safada az kaldı 1-2 haftaya artık bol bol yazışırız...

bebişlerin nasıllar sağlıklı değilmi hepsi bu arada bende hamileyim mide bulantılarım erken başladı anlıyorum seni

ah bacııı dedim pembedana ne yapıyo diye sayfasına gittim yazdıgı mesajdan buldum valla
bu kadar basit di mi balki güzel bir başlangıç olur bu tesadiüff....
canocum ben okuyorum sizi ama oturup yazmaya mecalim olmuyordu ilaçlardan... şimdide ara ara giriyorum kk ya... mide bulantılarım hat safada az kaldı 1-2 haftaya artık bol bol yazışırız...
limon iyi gelir ben sınıfta bile limon yiyordum öğrencilerim nasıl gülüyordu ya...kesin kız demişlerdi ye ekşiyi çıkar ayseyı mantıgıyla ama ...oğlan oldu...egede bır lımon yıyorkı gormelısın hıc mı ınsan eksıtmez yuzunu şapppur şupppuuurr

ne güzel ya..ben şimdi öle bir yer bulsam var ya...o şüphe illahi olucak canım ...sen neleri atlatmışsın ..mükafatı mutlaka olacaktır

bebişlerin nasıllar sağlıklı değilmi hepsi bu arada bende hamileyim mide bulantılarım erken başladı anlıyorum seni

hamilemisinnnnnnnnnnnnnnnnn???????çok tebrik ederim canım benimmmmmmmm
bizde bebişler teke düştü en son, en sağlıklısı bu olacaktı sanırım..
ekim annesi mi oluyosun?

görürürm ben seni 7 ay kim dayanır kız ben 7. ayda odasını bilem almıştım..hep içimde korku vardı ama korkulara yenik düşmemek lazım olacaksa o enınde sonunda olur zaten bırakte gecırdıgın her dakıkanın tadını cıkarmalı ınsan...

kızlar ya zamanla çoğalırız inşallah ben k.k yı seviyorum kopamıyorum burdan ...sizce normal mi bu...yoksa takıntı mı oldu burası

kesinlikle öyle...herşeyin tadı çıkarmak lazım...

tamamen alışkanlık canım, vakit geçiriyoruz, hayatımızda yeri oldukça fazla, kopamama nedenimiz bu...
kadınlar alışkanlıkları seviyor hayatlarında...o nedenle bu tarz siteler çok fazla amaaan ıyıkı de var burası nasıl oldu kesfettım hatırlamıyorum ama...o dakıkan buyana buralardayım ben
takıntıııı kesinlikle sabah gözümü açar açmaz kkya geliyorum
ben deeeee
kesinlikle öyle...herşeyin tadı çıkarmak lazım...

hayat çok kısa en son şu defne joy olayından sonra buna daha da çok inandım hergunu yarın ölecek gibi doya doya yaşamalı insan bee...

evet bende sanmıyorum bekleyeceğimi...şu üçlü test güzel çıksınn inşallahh..bide cinsiyet kesinleşsinn..bu gidişimde alırım heralde memleketten bir iki zıbın neyimmm...

sağolun teşekkür ederim

canımm hoşgeldinn.hayırlı olsun bebek..Rabbim kucağına nasip etsin emanetini..sağlıkla inşallahh.ben eliff..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…