- 7 Temmuz 2009
- 1.442
- 2.214
Sizi sayfadan dobra ve samimi yazılarınızla tanıyorum .Konuyu taa ocak2020de acmamis olsan üzerine konuscak cok sey olurdu muazzam yazmissin ama su an muhtemelen konuşasin gecmistir. Adam seni yazar yapmış bilmem farkinda misin yani biraz daha evli kalsan şair olur çıkarmışsın. Çünkü kronik mutsuzluk güzel yazmaya neden olur, güzel şiir yazmak icin ise tam bir delirmeye ihtiyaç vardır :) neyseki orda durmussun.
İşte tam da böyle hissedilen aşklar asıl bitmesi gerekenlerdir. Tabi bu donk edene kadar 30 a geliosun..
Icini huzursuz eden seyi aslinda kendin de cok net biliyosun. Adama ayriligin acisini ve zorluklarini yaşaması icin firsat vermemissin. Adam evli olmaktan bekar olmaya smooth bi gecis yapmış sayende. Yani hem evli olmamanin nimetlerinden faydalaniyor baskalariyla oluyor kendi ortami oluyor hem de minimum zararla bunlara sahip; seni görüyor cocuklari goruyor . İçini rahatsiz eden sey çocukların icin bu duruma katlanıo olmak.
Her hissettigini cok guzel yansıtarak yazmissin ya senin gibi derdini anlatabilen kadinlar icin duruyorum su sitede resmen teşekkür ederim :) insani farkli farkli hayatlara surukleyebiliosunuz çünkü.
Bir arkadas erkek arkadasin oldugunu hissettir yazmis yani boyle biseyi cocuksu bulmuşsun bana kizmazsan eger senin tum sorunlarinin bu noktada basladigini soylemek istiyorum.
İçinde hiç mi hiç artistlik yok senin =) aklina bile gelmiyor düşün
Ve boyle bi insan ozguveni uzerinden yerlebir edilip cok rahat bastirilabilir somurulebilir. Yani sen maalesef narsist adamlara aşık olmak üzere yaratilmissin. 35ten sonra insan mantığıyla yol almaya baslar. İleriki hayatin içinde bu konuda kendini değiştirirsen daha rahat edersin. Yani senin dis görünüşte makyajda suste puste kendinde aramis oldugun onca seyin cevabi aslinda cok basitti. O adama hakaret edip sinirlendirmeden köpek muamelesi yapacaktin senden iyisi olmazdi. Ha oyle biriyle olma zaten bi daha hic ama kendini degistirmedikce o tarz adamlari çekmen de muhtemel.
Yazdıklarınız kendim ile konuşmalarıma çok yakın geldiği için dönüp bir kaç kez daha okudum .
Çok teşekkür ederim.