- 10 Eylül 2009
- 7.621
- 23
- 40
-
- Konu Sahibi tinkerbell09
hoşbulduk canım sende hoşgeldin tekrardan buraya
saol canım benim
bi paşamız daha olucak o zaman hııııyerim ben onu
canımsınnnn
ewet maalesef çıktım faceden eşim artık izin vermiyor face'e kendi hesabınıda sildi...ama iyi oldu evde netin başında kimse vakit geçirmiyor iyi oluyor
wuuuuuuuuuuuuuuuuuuu diyorum o zaman
kızlar anlatsanaza dün neler yaptığınızı ...benim eşim azcık özürlüdür o konularda ama dün beni şaşırttı..biz ilk tanıştığımızda daha ben onu reddederken dısarda konusurken bana beyaz bır gul vermıstı ceketınden cıkarıp..dun de aynı şekilde süpriz yaptı kucağında ege cebınden cıkartıp egenın elıne tutturmus ...bana uzattı ...duygulandım baya..arada başına taş düşüyo herhalde eşimin..
kızlar anlatsanaza dün neler yaptığınızı ...benim eşim azcık özürlüdür o konularda ama dün beni şaşırttı..biz ilk tanıştığımızda daha ben onu reddederken dısarda konusurken bana beyaz bır gul vermıstı ceketınden cıkarıp..dun de aynı şekilde süpriz yaptı kucağında ege cebınden cıkartıp egenın elıne tutturmus ...bana uzattı ...duygulandım baya..arada başına taş düşüyo herhalde eşimin..
saol canım benim
bi paşamız daha olucak o zaman hııııyerim ben onu
ayyy ne romantikkkk
benim dogum günümle sevgililer günü arasında 10 gün olunca ikisini bir aradan cıkarıyor benim tatlı kocişimo yüzden hediyesini erken alıyor her seferinde...
o yüzden dün için özellikle bişey almadı(aslında çok bekledim bi tane gül alır diye ama cıx:))
ama sevgililer günümü kutlayıp sarıldı öptü öylece uyumuş kalmışız dün akşam
canım ben memur olarak ayrı bi şehirde çalışıyorumm.o memlekettee...tayini bekliyoruzz inşallahh...
sen nerdensinn.çocuk varmıı.anlatsana biraz... :97:
ayy süper yaaa....benim eşimde telefondan kutladı tabiki.başka alternatif yokk...
hoş biz bi aradaykende birbirimize hediye neyim almayız 14 şubatta...ama böyle duyunca çook hoşuma gidiyorr.egede kucağındaymışş.tam aile oldunuz yaa..darısı hepmiizin başına inşalalaahhh...
ayy ben tamda dün o özle günde rüya gördüm.eşim çok güzel bi kıza elleriyle bişey yediriyodu..ben tabi yakalıyorumm falann.etkisindeyim hala...
anacım kızda bi güzeldikii....kör olasıı...
inşallah teyzesiii..senin oğluna abi olacak nşallahhh...
kıskanç eşler ne olucakbenimki de isstemiyor ama ben kandırdım bi şekilde kendimi gizledim herkes görmüyor ...ole olunca tamam dedı..ama kendısı çok karşı ..ama bana kim ne yorum yapmış demektende alamıyor kendını
nasıl oldun canım hastaydın en son yoktun kaç gündür
ben n zamandır yokum ya bilmiyordum sucum geçmiş olsun...neyin var??bebiş iyidir inşallah
kıskanç eşler ne olucakbenimki de isstemiyor ama ben kandırdım bi şekilde kendimi gizledim herkes görmüyor ...ole olunca tamam dedı..ama kendısı çok karşı ..ama bana kim ne yorum yapmış demektende alamıyor kendını
ayyy ne romantikkkk
benim dogum günümle sevgililer günü arasında 10 gün olunca ikisini bir aradan cıkarıyor benim tatlı kocişimo yüzden hediyesini erken alıyor her seferinde...
o yüzden dün için özellikle bişey almadı(aslında çok bekledim bi tane gül alır diye ama cıx:))
ama sevgililer günümü kutlayıp sarıldı öptü öylece uyumuş kalmışız dün akşam
yaaa..umarım en kısa sürede tayininiz çıkarda kavuşursun eşine..
kısmen ortak noktalarımız var..benim eşimde gebze tarafında yeni işe girdi..evimiz istanbulda..yol problem olduğu için eşimin ordan ev tutma durumu var..şimdilik tren-metrobüs şeklinde idare ediyor.
benimde gebzede iş bulmam zor gibi..
çocuğumuz henüz yok ama çok istiyoruz.
hamilelik rüyaları başlamış...
ayy süper yaaa....benim eşimde telefondan kutladı tabiki.başka alternatif yokk...
hoş biz bi aradaykende birbirimize hediye neyim almayız 14 şubatta...ama böyle duyunca çook hoşuma gidiyorr.egede kucağındaymışş.tam aile oldunuz yaa..darısı hepmiizin başına inşalalaahhh...
ayy ben tamda dün o özle günde rüya gördüm.eşim çok güzel bi kıza elleriyle bişey yediriyodu..ben tabi yakalıyorumm falann.etkisindeyim hala...
anacım kızda bi güzeldikii....kör olasıı...
inşallah teyzesiii..senin oğluna abi olacak nşallahhh...
kız hediye önemli değil..küçücük bir bakış bile insanı çözüverir...benimde 11 şubat dogumgunu 14 subat sevgılıler gunu..hedıye ısını aştık zaten...esımde 27 subatbız hedıyelerı bırlıkte alıyoz...ooof komık oluyo ama olsun hesap aynı hesap en aından ıstedıklerımız oluyo
ah canım sorma çok kötüydümama şimdi iyiyim çok şükür
geçti,sadece öksürük kaldı o da geçerse rahatlıcam valla :)
benimkide ilk üyee olduğumu görünce ne dedi dersinizz???
__ELİF NE BU FACE BOKU....
AY BİZDE EVLİ İNSANLAR GB YAŞAMAYA BAŞLAYALIMM.OZAMAN GÖRÜCEM BİZİM HERİFİN BU KONULARDAKİ ASIL HAREKETLERİNİİ...
canım Allah sizinde yardımcınız olsunn..sağolll...
bebişinizde en hayırlı zamanda gelsin inşallahhh...
ayy ilerleyen zamanlarda bum bum yaparkende görürmüyümkiiii... :26:
ay ozaman hiç dayanamammmm...
oyyy kıyamam sanaa bende arada sırada öyle rüyalar görünce uyandıgımda eşim eger sarılıyorsa bana atarım kolunu üzerimden uzaklaşırım bi tonda sayarım eşime eşimde noluyo der böyle böyle rüya gördüm deyince kahkahayı basıyo tabi benim suçum ne sen rüyanda öyle görmüşsen diyor:))
bazen komik oluyo beraber gülüşüyoruz...
böyle şeyleri takma kafana canım benimmm
inşallah canım benim inşallahhhhhhh...belki bizde nisanda tedaviye başlayabilicez...dün bi doktora gitmiş eşim kaan aydos...ilaç vermiş sperm oluşması için hemde çok ümitli konuşmuş o ilaç çok etkiliymiş...inş eşimdede işe yararsa başlıcaz Allahım nasip ederse...inşallahh senin oglusuna kardes olucak
çok geçmiş olsun canım yaa...öksürük bir ay geçmiyor valla
kendine çok dikkat et canım benim
kız öle şeyler getirme aklına töbe töbee
OLSUN CICIM K.K sağolsun yeter bıze..sorma canım sormaaa....zaten bende face'imi sizin için açmıştım ama kısa sürdü maalesef
geçmiş olsun hamılelıkte cok zor ben de gecırmıstım malesef berbattı bırsey ıcemezsın ..ay ıyı barı atlatmıssın..ah canım sorma çok kötüydümama şimdi iyiyim çok şükür
geçti,sadece öksürük kaldı o da geçerse rahatlıcam valla :)
sağol canımcımm grip olmuştumda baya uzun sürdü :2:
ama şimdi iyiyim bebişim de iyi teyzesi
benimkide ilk üyee olduğumu görünce ne dedi dersinizz???
__ELİF NE BU FACE BOKU....
AY BİZDE EVLİ İNSANLAR GB YAŞAMAYA BAŞLAYALIMM.OZAMAN GÖRÜCEM BİZİM HERİFİN BU KONULARDAKİ ASIL HAREKETLERİNİİ...
ayy sormaa bende acısını ondan çıkarırımm.daha dur yanına gideyimm...neler edicem onaa...
canımm çok sevindimmm...olacak olacak..allahın izniyle olacak...ben ilk seferde tutacağına inanıyorumm.çünkü sizin tek sorunnuz oydu..oda ortadan kalktımı... gelsin bebiklerr...
ben de face'i kapatmayı düşünüyorum kızlar..zaten pek kullanmıyorum
öylesine üye olmuştum :) :89: