K.K'dan kopamayan,kafa dağıtmak isteyenler...geyikte buluşalım....

hoşbulduk canım sende hoşgeldin tekrardan buraya :KK16: :KK16:

saol canım benim :KK16:
bi paşamız daha olucak o zaman hıııı :emir_bebek: yerim ben onu :KK16:

canımsınnnn :KK69:
ewet maalesef çıktım faceden eşim artık izin vermiyor face'e kendi hesabınıda sildi...ama iyi oldu evde netin başında kimse vakit geçirmiyor iyi oluyor :KK34:

wuuuuuuuuuuuuuuuuuuu diyorum o zaman :KK52: :KK52:

kıskanç eşler ne olucak:63:benimki de isstemiyor ama ben kandırdım bi şekilde kendimi gizledim herkes görmüyor ...ole olunca tamam dedı..ama kendısı çok karşı ..ama bana kim ne yorum yapmış demektende alamıyor kendını:KK1::KK1:

kızlar anlatsanaza dün neler yaptığınızı ...benim eşim azcık özürlüdür o konularda ama dün beni şaşırttı..biz ilk tanıştığımızda daha ben onu reddederken dısarda konusurken bana beyaz bır gul vermıstı ceketınden cıkarıp..dun de aynı şekilde süpriz yaptı kucağında ege cebınden cıkartıp egenın elıne tutturmus ...bana uzattı ...duygulandım baya..arada başına taş düşüyo herhalde eşimin..:KK69:

ayyy ne romantikkkk :KK69: :KK69:
benim dogum günümle sevgililer günü arasında 10 gün olunca ikisini bir aradan cıkarıyor benim tatlı kocişim :KK1: o yüzden hediyesini erken alıyor her seferinde...
o yüzden dün için özellikle bişey almadı:KK43:(aslında çok bekledim bi tane gül alır diye ama cıx:))
ama sevgililer günümü kutlayıp sarıldı öptü öylece uyumuş kalmışız dün akşam :KK69:

kızlar anlatsanaza dün neler yaptığınızı ...benim eşim azcık özürlüdür o konularda ama dün beni şaşırttı..biz ilk tanıştığımızda daha ben onu reddederken dısarda konusurken bana beyaz bır gul vermıstı ceketınden cıkarıp..dun de aynı şekilde süpriz yaptı kucağında ege cebınden cıkartıp egenın elıne tutturmus ...bana uzattı ...duygulandım baya..arada başına taş düşüyo herhalde eşimin..:KK69:

ayy süper yaaa....benim eşimde telefondan kutladı tabiki.başka alternatif yokk... :KK25:
hoş biz bi aradaykende birbirimize hediye neyim almayız 14 şubatta...ama böyle duyunca çook hoşuma gidiyorr.egede kucağındaymışş.tam aile oldunuz yaa..darısı hepmiizin başına inşalalaahhh...

ayy ben tamda dün o özle günde rüya gördüm.eşim çok güzel bi kıza elleriyle bişey yediriyodu..ben tabi yakalıyorumm falann.etkisindeyim hala... :KK5:
anacım kızda bi güzeldikii.... :KK43: kör olasıı... :KK43:

saol canım benim :KK16:
bi paşamız daha olucak o zaman hıııı :emir_bebek: yerim ben onu :KK16:

inşallah teyzesiii..senin oğluna abi olacak nşallahhh... :21:

benim dogum günümle sevgililer günü arasında 10 gün olunca ikisini bir aradan cıkarıyor benim tatlı kocişim :KK1: o yüzden hediyesini erken alıyor her seferinde...
o yüzden dün için özellikle bişey almadı:KK43:(aslında çok bekledim bi tane gül alır diye ama cıx:))
ama sevgililer günümü kutlayıp sarıldı öptü öylece uyumuş kalmışız dün akşam :KK69:

kız hediye önemli değil..küçücük bir bakış bile insanı çözüverir...benimde 11 şubat dogumgunu 14 subat sevgılıler gunu..hedıye ısını aştık zaten...esımde 27 subat:KK60::KK60:bız hedıyelerı bırlıkte alıyoz...ooof komık oluyo ama olsun hesap aynı hesap en aından ıstedıklerımız oluyo:KK60::KK60:

yaaa..umarım en kısa sürede tayininiz çıkarda kavuşursun eşine..
kısmen ortak noktalarımız var..benim eşimde gebze tarafında yeni işe girdi..evimiz istanbulda..yol problem olduğu için eşimin ordan ev tutma durumu var..şimdilik tren-metrobüs şeklinde idare ediyor.
benimde gebzede iş bulmam zor gibi..:KK50:
çocuğumuz henüz yok ama çok istiyoruz.:KK66:

canım ben memur olarak ayrı bi şehirde çalışıyorumm.o memlekettee...tayini bekliyoruzz inşallahh...
sen nerdensinn.çocuk varmıı.anlatsana biraz... :97:

ayy süper yaaa....benim eşimde telefondan kutladı tabiki.başka alternatif yokk... :KK25:
hoş biz bi aradaykende birbirimize hediye neyim almayız 14 şubatta...ama böyle duyunca çook hoşuma gidiyorr.egede kucağındaymışş.tam aile oldunuz yaa..darısı hepmiizin başına inşalalaahhh...

ayy ben tamda dün o özle günde rüya gördüm.eşim çok güzel bi kıza elleriyle bişey yediriyodu..ben tabi yakalıyorumm falann.etkisindeyim hala... :KK5:

hamilelik rüyaları başlamış...:KK60::KK60:

kıskanç eşler ne olucak:63:benimki de isstemiyor ama ben kandırdım bi şekilde kendimi gizledim herkes görmüyor ...ole olunca tamam dedı..ama kendısı çok karşı ..ama bana kim ne yorum yapmış demektende alamıyor kendını:KK1::KK1:

sorma canım sormaaa....zaten bende face'imi sizin için açmıştım ama kısa sürdü maalesef:KK43:

:KK16: :KK16: nasıl oldun canım hastaydın en son yoktun kaç gündür

ah canım sorma çok kötüydüm :KK43: ama şimdi iyiyim çok şükür
geçti,sadece öksürük kaldı o da geçerse rahatlıcam valla :)

ben n zamandır yokum ya bilmiyordum sucum geçmiş olsun...neyin var??bebiş iyidir inşallah:KK49:

sağol canımcımm grip olmuştumda baya uzun sürdü :2:
ama şimdi iyiyim bebişim de iyi teyzesi :KK49:

benimkide ilk üyee olduğumu görünce ne dedi dersinizz???
__ELİF NE BU FACE BOKU.... :KK60: :KK60: :KK60: :KK60: :KK60:

AY BİZDE EVLİ İNSANLAR GB YAŞAMAYA BAŞLAYALIMM.OZAMAN GÖRÜCEM BİZİM HERİFİN BU KONULARDAKİ ASIL HAREKETLERİNİİ... :KK1:

yaaa..umarım en kısa sürede tayininiz çıkarda kavuşursun eşine..
kısmen ortak noktalarımız var..benim eşimde gebze tarafında yeni işe girdi..evimiz istanbulda..yol problem olduğu için eşimin ordan ev tutma durumu var..şimdilik tren-metrobüs şeklinde idare ediyor.
benimde gebzede iş bulmam zor gibi..:KK50:
çocuğumuz henüz yok ama çok istiyoruz.:KK66:

canım Allah sizinde yardımcınız olsunn..sağolll...
bebişinizde en hayırlı zamanda gelsin inşallahhh... :KK34:

hamilelik rüyaları başlamış...:KK60::KK60:

ayy ilerleyen zamanlarda bum bum yaparkende görürmüyümkiiii... :26:
ay ozaman hiç dayanamammmm... :KK43: :KK43: :KK43: :KK43: :KK43:

oyyy kıyamam sanaa bende arada sırada öyle rüyalar görünce uyandıgımda eşim eger sarılıyorsa bana atarım kolunu üzerimden uzaklaşırım bi tonda sayarım eşime eşimde noluyo der böyle böyle rüya gördüm deyince kahkahayı basıyo tabi benim suçum ne sen rüyanda öyle görmüşsen diyor:))
bazen komik oluyo beraber gülüşüyoruz...
böyle şeyleri takma kafana canım benimmm :KK16:

inşallah canım benim inşallahhhhhhh...belki bizde nisanda tedaviye başlayabilicez...dün bi doktora gitmiş eşim kaan aydos...ilaç vermiş sperm oluşması için hemde çok ümitli konuşmuş o ilaç çok etkiliymiş...inş eşimdede işe yararsa başlıcaz Allahım nasip ederse...inşallahh senin oglusuna kardes olucak :KK16: :KK16:

kız hediye önemli değil..küçücük bir bakış bile insanı çözüverir...benimde 11 şubat dogumgunu 14 subat sevgılıler gunu..hedıye ısını aştık zaten...esımde 27 subat:KK60::KK60:bız hedıyelerı bırlıkte alıyoz...ooof komık oluyo ama olsun hesap aynı hesap en aından ıstedıklerımız oluyo:KK60::KK60:

ewet canım dogru sölüyorsun :KK34: bizdede hep peşpeşe eşimin dogum günü hariç...evlilik yıl dönümü doğum günü sevgililer günü iyi oluyo ama hepsi birarada cıkıyor dedigin gibi...bide sevgililer günü bizim nişanlılık yıldönümümüz onu unutmuşum bak :KK1:

çok geçmiş olsun canım yaa...öksürük bir ay geçmiyor valla:KK43:
kendine çok dikkat et canım benim :KK19:

AY BİZDE EVLİ İNSANLAR GB YAŞAMAYA BAŞLAYALIMM.OZAMAN GÖRÜCEM BİZİM HERİFİN BU KONULARDAKİ ASIL HAREKETLERİNİİ... :KK1:

:KK60: :KK60: :KK60: :KK60: kızzz Allah iyiligini versin emiii ne güldüm ama :KK60: :KK60: :KK60:

görürsün inşallah canım benim o günleri merak etme :KK34:

canım Allah sizinde yardımcınız olsunn..sağolll...
bebişinizde en hayırlı zamanda gelsin inşallahhh... :KK34:

ayy ilerleyen zamanlarda bum bum yaparkende görürmüyümkiiii... :26:
ay ozaman hiç dayanamammmm... :KK43: :KK43: :KK43: :KK43: :KK43:

kız öle şeyler getirme aklına töbe töbee :KK9: :KK9:

oyyy kıyamam sanaa bende arada sırada öyle rüyalar görünce uyandıgımda eşim eger sarılıyorsa bana atarım kolunu üzerimden uzaklaşırım bi tonda sayarım eşime eşimde noluyo der böyle böyle rüya gördüm deyince kahkahayı basıyo tabi benim suçum ne sen rüyanda öyle görmüşsen diyor:))
bazen komik oluyo beraber gülüşüyoruz...
böyle şeyleri takma kafana canım benimmm :KK16:

inşallah canım benim inşallahhhhhhh...belki bizde nisanda tedaviye başlayabilicez...dün bi doktora gitmiş eşim kaan aydos...ilaç vermiş sperm oluşması için hemde çok ümitli konuşmuş o ilaç çok etkiliymiş...inş eşimdede işe yararsa başlıcaz Allahım nasip ederse...inşallahh senin oglusuna kardes olucak :KK16: :KK16:

ayy sormaa bende acısını ondan çıkarırımm.daha dur yanına gideyimm...neler edicem onaa... :KK23:

canımm çok sevindimmm...olacak olacak..allahın izniyle olacak...ben ilk seferde tutacağına inanıyorumm.çünkü sizin tek sorunnuz oydu..oda ortadan kalktımı... gelsin bebiklerr... :KK66:

ben de face'i kapatmayı düşünüyorum kızlar..zaten pek kullanmıyorum
öylesine üye olmuştum :) :89:

sorma canım sormaaa....zaten bende face'imi sizin için açmıştım ama kısa sürdü maalesef:KK43:
OLSUN CICIM K.K sağolsun yeter bıze..

sağol canımcımm grip olmuştumda baya uzun sürdü :2:
ama şimdi iyiyim bebişim de iyi teyzesi :KK49:
geçmiş olsun hamılelıkte cok zor ben de gecırmıstım malesef berbattı bırsey ıcemezsın ..ay ıyı barı atlatmıssın..

ay elif allah ilini versin...ooofff:KK60:

kızlar bırazdan cıkabılırım aksam fırsat bulursam gırerım ben bugun yarın dıger gunler...heep burdayım...sizleri de her gun burda gormek ısterım cicilerim...:KK66:

ayy sormaa bende acısını ondan çıkarırımm.daha dur yanına gideyimm...neler edicem onaa... :KK23:

canımm çok sevindimmm...olacak olacak..allahın izniyle olacak...ben ilk seferde tutacağına inanıyorumm.çünkü sizin tek sorunnuz oydu..oda ortadan kalktımı... gelsin bebiklerr... :KK66:

:KK23: :KK23: :KK23: çıkarırsın çıkarırsın tabiiiii :KK23: :KK23:

inşallah canım benim inşallah...o günleri görmeyi çok istiyorum :KK16:
bu aralar istifa etmeyi düşünüyordum iş yerinden hatta kesin kes kararımıda almıştım önceden korkum vardı eger işten ayrılırsam bu sefer sürekli kayınvalideme gitmek zorunda kalırım sürekli onunla vakit geçiririm diye ama eşimle konuşmuştum bunu ve ikna olmuştum...
ama 2 hafta aradan sonra kayınvalidemlere gittik pazar günü ve ben fikrimi hemen değiştirdim eve gelincede eşime söledim ben vazgeçtim istifa etmekten ben yapamam dedim eşimde bişeymi oldu diye sordu bende yok dedim tabi...dedim ben istifa edip ders çalışmaya başladım diyelim ya yapamazsam sınavı kazanamazsam ne yaparım dedim eşimde olsun ne olucak evinin kadını olursun dedi yok dedim ben bogulurum yapamam dedim hani dedim çocuk olsa ugrasacak bişeyim olur vaktimi öle geçiririm e o da yok ben kafayı yerim dedim bu laftan dolayı dün eşim gitmiş doktora çocuk sahibi olmayı hızlandırmak için:)))
bakalım nolucak sonu çok merak ediyorum...

ben de face'i kapatmayı düşünüyorum kızlar..zaten pek kullanmıyorum
öylesine üye olmuştum :) :89:

eger kullanmıyorsan ve senin için bir anlamı yoksa kapatabilirsin canım :KK34:

X