K.K'dan kopamayan,kafa dağıtmak isteyenler...geyikte buluşalım....

evet şeromu bekliyorum ben ....
asıl geyik o gelince başlayacak...

Geldim geldim bensiz olur mu hiç bundan sonra her gün burdayım yeni topiğimiz hayırlı uğurlu olsun şekerciklerim bol bol gülelim eğlenelim kuduralım sarılalım sıkı sıkııııııııııııııııı
Sizi seviyorum kepeleklerim

sevgi yumağı olalımm....teletabissler gibi
Hoşbuldum canımın içisi nabel

ne olsun cicim ..bi girişimde bulundum ...bakalım ne olcekkk...desteklerinizi beklıyoruz hayatım...sen nasılsın

sevgi yumağı olalımm....teletabissler gibi

ne olsun cicim ..bi girişimde bulundum ...bakalım ne olcekkk...desteklerinizi beklıyoruz hayatım...sen nasılsın

Oy girişimine kurban olsunlar senin biliyosun hayatım ben sizinle her türlü girişime varım
Ben de iyiyim çok şükür, hatta süpperim Allah bozmasın her güne kocişime yeniden aşık olarak başlıyorum, akşam olup eve gidene kadar kuduruyorum vuuuuuuuuuuuuuuuuuwwww

topiğin ismi falan mühim değil ...bence önemli olan eski muhabbetleri yakalayabilmek...inşallah temennimiz. o..burda liste falan da yok...kafamıza göre takılalım anacımmm

amanında amanın kuduruklarınn en kuduruğu gelmişşş.... hoşgeldiinnnnn...
yaa valla ben çok özledimm burdaki günaydınları geyikleri kudurmalarııı...bu topik baki olur inşallahhh...

manyak seniiii...kızım senin enerjin tüm dünyaya yeter ....ne güzel...her eşte bu heyecan varlığını koruyabils keşke...bebek insanın tüm enerjisini alıyo anacım biz birbirimizi unuttuk nerdeyse...arada hatırlıyoruz

amanında amanın kuduruklarınn en kuduruğu gelmişşş.... hoşgeldiinnnnn...
yaa valla ben çok özledimm burdaki günaydınları geyikleri kudurmalarııı...bu topik baki olur inşallahhh...

aminnnn..körler sağırlar birbirini ağırlar olmaz inşallah...amannn olursa da olur nedekkk

işteeee bizim köyün kuduruğuda teşriff ettiiiiiiiii......
ama nitfen kocişlerinizden bahsetmeyinn..olan var olmayan varr.
neydi benim şarkımm:
BEN ACILAAAAAAAARR KADINIYIMMMM...
Ama bu gidişle soracam dr.a yeter diycemm bum bum bizimde hakkımız diycemmm...

bumbum muuuuuabbooowwwww...bana kankini söle sana kim olduğunu söleyim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…