- 26 Ağustos 2009
- 7.070
- 0
-
- Konu Sahibi tinkerbell09
ısırmadan hap gıbı yutuyordum suyla iğrenç de mi.....
beceremedim ki öyle yapıcaktım ama... :89:
osman başladı gelirim yineee...
günaydın..umarım net kopmaz bugün de burda takılırız bol bol
evet şeromu bekliyorum ben ....
asıl geyik o gelince başlayacak...
aman aman kimler gelmiş...şerooo hoşgeldinn
sevgi yumağı olalımm....teletabissler gibiGeldim geldim bensiz olur mu hiçbundan sonra her gün burdayım yeni topiğimiz hayırlı uğurlu olsun şekerciklerim bol bol gülelim eğlenelim kuduralım sarılalım sıkı sıkııııııııııııııııı
Sizi seviyorum kepeleklerim
Hoşbuldum canımın içisi nabel
sevgi yumağı olalımm....teletabissler gibi
ne olsun cicim ..bi girişimde bulundum ...bakalım ne olcekkk...desteklerinizi beklıyoruz hayatım...sen nasılsın
Geldim geldim bensiz olur mu hiçbundan sonra her gün burdayım yeni topiğimiz hayırlı uğurlu olsun şekerciklerim bol bol gülelim eğlenelim kuduralım sarılalım sıkı sıkııııııııııııııııı
Sizi seviyorum kepeleklerim
Oy girişimine kurban olsunlar seninbiliyosun hayatım ben sizinle her türlü girişime varım
Ben de iyiyim çok şükür, hatta süpperim Allah bozmasınher güne kocişime yeniden aşık olarak başlıyorum, akşam olup eve gidene kadar kuduruyorum vuuuuuuuuuuuuuuuuuwwww
amanında amanın kuduruklarınn en kuduruğu gelmişşş....hoşgeldiinnnnn...
yaa valla ben çok özledimm burdaki günaydınları geyikleri kudurmalarııı...bu topik baki olur inşallahhh...
Oy girişimine kurban olsunlar seninbiliyosun hayatım ben sizinle her türlü girişime varım
Ben de iyiyim çok şükür, hatta süpperim Allah bozmasınher güne kocişime yeniden aşık olarak başlıyorum, akşam olup eve gidene kadar kuduruyorum vuuuuuuuuuuuuuuuuuwwww
işteeee bizim köyün kuduruğuda teşriff ettiiiiiiiii......
ama nitfen kocişlerinizden bahsetmeyinn..olan var olmayan varr.
neydi benim şarkımm:
BEN ACILAAAAAAAARR KADINIYIMMMM...
Ama bu gidişle soracam dr.a yeter diycemm bum bum bizimde hakkımız diycemmm...
aminnnn..körler sağırlar birbirini ağırlar olmaz inşallah...amannn olursa da olur nedekkk
aman salla yaaa iki konuşup stres atıyozmu gerisini boşverrr....
ama kızlarr gelir merak etmee.herkes özledi eskiyi...