Tamam kuzum.gunaydin arkadaslar
canim ben yaptim dustan sonra evden ciktim bildiremedim
Yasa demek öyle ha ben dünkü menumle 600 gr vermişim dersem ne dersin bakalim .hahahaha böyle yazıp hırslanıp  yarışa giriyomuşuz şimdiHahayyy benin kahvaltı puanım daha az...
nereden biliyorsun puanları falan?bak bi site falan veremezsen hergün yediklerimi sana hesaplatdırırın haaa...bu arada hangi takımdasın?
tatlım ben yapa yapa ezberledim artık ama diyetkolik diye bir yer var akıllı telefonlarada iniyor app store dan o sitedende bakabilirsiniz bana sorarsanız bende yardımcı olurum :)Nevacim o karbonhidrat miktarini nasil hesapliyorsunn ya? Yani her besindeki miktar nasil biliyorsun
geçmiş olsun zeynebim bu soğukta o evi havalandırmak çok zor olmuştur ekstra doğalgaz masrafı hele birkaç günde çıkmaz kokusu malesefKizlar iyi aksamlar
ben bugun yapamicam malesef.
en alt komsu yemegini ocakta unutmus dolayisiyla tencere fena bi sekilde yanmis (ev ne durumda bilmiyorum )
bunlar tencereyi atmislar ama kapi pencere herseyi acinca hem apartman hem herkesin evi o kokuyla doldu. saatlerdir evi havalandiriyoruz ama hala gitmedi. bi bas agrisi ve bas dönmesi bende o da gecmedi.
esim az once su almak icin cikti ustü resmen yanik tencere kokuyor.
nefes alip verirken bile basim ağrıyor fena etki yapti o yuzden spora falan yapamayacağım bilginiz olsun
Ne mutlu sana o zaman güzelim...ben şu levelden şunu anladım.kimin kilosu çoksa o zorlanıyor...Günaydın fıstıklaaaarrrkızlar 1.levelde benim karnımda hiç hamlk ağrı olmamşti ama bu levelde tam sorunlu olduğum alt karnmda agri hamlik var çok mutlu oldum
senin yine ayakların kayıyomuş bende halı kayıyorBenım de tek sorunum şınav pızısyonda dızlerı karna doğru çekerken ayaklarımun kayması
. Malesef çıplak ayakla yapıyrm ayakkabı gıyınce aşağa çok ses gıdıyr
senin yine ayakların kayıyomuş bende halı kayıyor
Hmmm...ben de 800gram vermişim ne habeeer...ama nedense ilk gün olduğu için böğle diye düşünüyorum.sen hergün mü böğle kilo veriyorsun canım?Gunaydin arkadaşlar
Yasa demek öyle ha ben dünkü menumle 600 gr vermişim dersem ne dersin bakalim .hahahaha böyle yazıp hırslanıp  yarışa giriyomuşuz şimdimenünü bende hesaplarım memnuniyetle kolay iş o site adıda veririm istersen
ben 5. takımdayım 3 hafta önce katıldım bildirime bu cuma giricem ilk
Bende halı kayıyor ya kızlar.senin yine ayakların kayıyomuş bende halı kayıyor
Bende halı kayıyor ya kızlar.
Ben çıplak deyil de ayağımdakı çorapla yapıyorum canımcım...Benim hali kanepenin altında kalıyo o yüzden rahatm ama benimde ayaklar kayyiyo :))) bide ayakkabıyla mi yapiyosunuz kızlar yoksa çıplak ayak mi ben 1. Leveli hep çıplak ayak yaptm 2. Leveli aykkabiyla denedim ama ben ayakkabisiz daha rahat yapıyorum sanki
yok canım normale bindiğinde hergün 200 gr veriyorum ben bunla. ama bu ara biraz şımardım kaçamak yaptım bide regl haftamdı kilo aldım şimdi yeniden başladıgım için bu kadar hızlı normalde ilk başladıgımda ilk 800 sonra 700 sonra 600 gr diye gidiyo sonrada sabit bir sayıya biniyo :) bu arada 2 haftada bir kaçamak yapmak kilo vermeyi hızlandırıyo vucudu sasırtıyo aldıkalrınıda çok hızlı veriyosun ozamanHmmm...ben de 800gram vermişim ne habeeer...ama nedense ilk gün olduğu için böğle diye düşünüyorum.sen hergün mü böğle kilo veriyorsun canım?
bak bu gün ne yiycem. Mesajımı alıntılayp önüne puanları yaza bilirsin kolay olur sana.
Yok haşaaaa patates kullanmammm...çok teşekkür ederim yardımın ve bilgin için...bak ben pazar doğum günündeyim vücuduma öğle bi tokat atıcam ki baya şaşıracak...ben yaptığım sporun hakklnl verebilmek için karbonu kesiyorum.bi de aldığım bi kaç kiloyu vermek için...yok canım normale bindiğinde hergün 200 gr veriyorum ben bunla. ama bu ara biraz şımardım kaçamak yaptım bide regl haftamdı kilo aldım şimdi yeniden başladıgım için bu kadar hızlı normalde ilk başladıgımda ilk 800 sonra 700 sonra 600 gr diye gidiyo sonrada sabit bir sayıya biniyo :) bu arada 2 haftada bir kaçamak yapmak kilo vermeyi hızlandırıyo vucudu sasırtıyo aldıkalrınıda çok hızlı veriyosun ozaman
şimdi gellim hesaplamana ak mı kara mı görelim hehe
Kahvaltı
2yumurta 0
3ceviz 2
5badem 7
kk peynir 0
yeşil çay 0
Limonlu zencefilli su 5
Akşam laha çorba içindekiler
lahana 6
kuru soğan 1
havuç 3
pancar
maydanoz 2
et 0
patates (1 tane orta boy 17 )
salça (domates ise ) 1
yogurt 10 (1 kase)
toplamda patatesiz 37 patatesli 54
patatesin ve baklagillerin karbonhidrat degeri çok yüksek canım haberin olsun.çok güzelmiş puanın 70 in altına ne kadar fazla düşersen o kadar hızlı gider
ben ayakkabıyla yapıyorum alıp hiç disarda giymedigim sadece evde spor yapmak icin aldığım ayakkabilarim var leslie yapıyordum o zaman da giyiyordum ben ayakkabıyla daha rahatımBenim hali kanepenin altında kalıyo o yüzden rahatm ama benimde ayaklar kayyiyo :))) bide ayakkabıyla mi yapiyosunuz kızlar yoksa çıplak ayak mi ben 1. Leveli hep çıplak ayak yaptm 2. Leveli aykkabiyla denedim ama ben ayakkabisiz daha rahat yapıyorum sanki
Canım maalesef burada izin yok.sadece gelecek gruplarımıza katıla bilirsin.şubat ayında inşallah.ama hatırlatırım ben ne zor şartlarda yapmıştım o 5günaynura,kaptan benim misafirler var,ben zaman bulamıyorum mağlesef...izin diye bir şey yok değil mi spor grubumuzda
çok seviyorum sizinle spor yapmayı ama tüm gün misafirim var bir hafta..hem de bebek evde birileri varken uyumuyor,çok zorlaştı..gece kalksam yapsam sporumu dedim ama güç bulamadım