★★★Jillian Michaels 30DAY★★★Level 3

Kizlar iyi aksamlar

ben bugun yapamicam malesef.

en alt komsu yemegini ocakta unutmus dolayisiyla tencere fena bi sekilde yanmis (ev ne durumda bilmiyorum )
bunlar tencereyi atmislar ama kapi pencere herseyi acinca hem apartman hem herkesin evi o kokuyla doldu. saatlerdir evi havalandiriyoruz ama hala gitmedi. bi bas agrisi ve bas dönmesi bende o da gecmedi.
esim az once su almak icin cikti ustü resmen yanik tencere kokuyor.
nefes alip verirken bile basim ağrıyor fena etki yapti o yuzden spora falan yapamayacağım bilginiz olsun
Vallaha zeynuşum ben de bu gün bi baş ağrısı bi miydem bulanmasıyla yaptımki sorma yani...pazar evde olmuycam mecbur yapmalıydım...kusucaktım neredeyse...

@@Aynura88 +
@@CallanPinckney
@@dagatesi +
@@deadline +
@@gaz_ lambasinin_ fitili +
@@melekkiz_
@@Paleland ★izinli
@@peter_pan +
@@Semipermeable+
@@sln71 +
@@tatlibikiz+
@@usriyusra+
@@yorgunrapunzel
@@zey zey
@@Neva2516 +
@@mkbule
@@OoOturtleOoO
@@gel_pcpc
@@mrtmuhasebe

@@Aynura88 +
@@CallanPinckney
@@dagatesi +
@@deadline +
@@melekkiz_ +
@@Paleland ★izinli
@@peter_pan +
@@Semipermeable+
@@sln71 +
@@tatlibikiz+
@@usriyusra+
@@yorgunrapunzel
@@zey zey
@@Neva2516 +
@@mkbule

@@OoOturtleOoO
@@gel_pcpc
@@mrtmuhasebe

İsin icinde olan biri olarak yorum yapmadan duramiycam.aynen dediginiz gibi her markanin kalibi farklidir.hatta uzerindeki etiket her ulkeye gore degisir.
Ayni pantolon amerikaya 8 beden olarak giderken kanadaya 14 olarak gider.amac amerikali kilolu insanlarin kendilerini kucuk hissetmelerini saglama.sasip kalmistim ilk zamanlar duydugumda
Kotonda 38 giyerken ipekyolda 40 giyersin hatta baxi kesimlerde 42 bile olabilir
kızlar bir beden konusu almış gitmiş dayanamadım size duyduğum bir bilgi vereyim dedim bazı markalar bedenlerini kalıp olarak 1 beden büyük olacak şekilde üretiyormuş bunu nedeni de sıfır bedene özenmenin önüne geçmek özellikle gençlerde çok yaygın olan sıfır beden olmak için blumia vb rahatsızlıkları engellemekmiş maksat psikolojik yani ama bazı markalar bunlara uymuyor asıl kalıp üretiyor bu markalar ise sadece kot üzerine satış yapan markalar marka vermeyim anladınız siz onlar tam uygun üretiyorlar tabi bunu mağazadan bir zaman part time kasiyerlik yapan arkadaşımdan duymuştum çok şaşırmıştım yani mağazalardaki beden farklılıklarının sebebi kalıp farkı olmasının nedeni:oops: ama şöyle bir durum var burda önemli olan daha önce giremediğimiz bir beden yada iki beden küçüğüne girebiliyor olmak bunun 26 28 olması bence çokta birşey değiştirmiyor ben tebrik ederim yani benim için şimdilik hayal olan bedenler ikisi de:KK19: birde likralı aldım demiş tatlıbirkız likralı olduğu için tam vucudu sarması daha hoş duruyor gayet normal 26 ya girmesi normal kot çok sert bir kumaş olduğu için onda 28 olabilir olsun daha 2 levelimiz var 3. level sonunda belki 26 kot bedene girersinizrahatlıkla:KK54::KK60: demek ki ne yapıyoruz sporumuzu ihmal etmiyoruz çok çalışıyoruz haydi kızlar spora daha küçük bedenlere girmek için ve onların içinde daha güzel görünmek için:KK4::KK4:

@@Aynura88 +
@@CallanPinckney
@@dagatesi +
@@deadline +
@@melekkiz_
@@Paleland ★izinli
@@peter_pan +
@@Semipermeable+
@@sln71 +
@@tatlibikiz+
@@usriyusra+
@@yorgunrapunzel
@@zey zey
@@Neva2516 +
@@mkbule
@@OoOturtleOoO +
@@gel_pcpc
@@mrtmuhasebe

İsin icinde olan biri olarak yorum yapmadan duramiycam.aynen dediginiz gibi her markanin kalibi farklidir.hatta uzerindeki etiket her ulkeye gore degisir.
Ayni pantolon amerikaya 8 beden olarak giderken kanadaya 14 olarak gider.amac amerikali kilolu insanlarin kendilerini kucuk hissetmelerini saglama.sasip kalmistim ilk zamanlar duydugumda
Kotonda 38 giyerken ipekyolda 40 giyersin hatta baxi kesimlerde 42 bile olabilir
çok güzel anlatmışsın sende ya bnede her mağazada farklı beden giyiyorum bazı insanlar tek mazağazadan alışveriş yapar mesela ona göre net bir beden söyler ben hepsinde farklı giydiğimden ve nerede beğenirsem model onu aldığımdan tam bedeni söyleyemiyorum tabi:KK64:bende ilk duyduğumda çok şaşırmıştım nasıl yani insanları kandırıyorlar mı diye ama bir bakıma öyle yani teşekkürler sana da:KK66:

ağrı sızı içinde yaptım hatta yapamadığım yerler bile oldu tüm günde eklemlerim ağrıdı level 2 mahvetti beni
bende yalnızmıyım acaba diye düşünüyordum hep level 2 daha kolay geldi demişler bana hiç kolay gelmedi ya bazı yerlerde yarım yapıyorum nerdeyse omuzlarım çok ağrıyor benim geçer inşallah birkaç güne level 1 de de böyle olmuştu ilk başta onda da dizlerim ağrıyordu geçti bakalım bu ne zaman geçecek:KK19: bu arada profil resmin çok hoşmuş nerden bulduysan çok beğendim sebzeli yüz anatomisi olmuş sanki:KK48:

@@Aynura88 +
@@CallanPinckney
@@dagatesi +
@@deadline +
@@melekkiz_
@@Paleland ★izinli
@@peter_pan +
@@Semipermeable+
@@sln71 +
@@tatlibikiz+
@@usriyusra+
@@yorgunrapunzel
@@zey zey
@@Neva2516 +
@@mkbule
@@OoOturtleOoO +
@@gel_pcpc +
@@mrtmuhasebe

Kızlar neden ağrınız oldu ki vucut ham değil bende onu anlamadım
Benim sadece Hoplama zıplamada ayaklarımın bileği ağrıyo o da ayakkabısız yaptığım için yarından itibaren ayakkabı ile yapcam

çok güzel anlatmışsın sende ya bnede her mağazada farklı beden giyiyorum bazı insanlar tek mazağazadan alışveriş yapar mesela ona göre net bir beden söyler ben hepsinde farklı giydiğimden ve nerede beğenirsem model onu aldığımdan tam bedeni söyleyemiyorum tabi:KK64:bende ilk duyduğumda çok şaşırmıştım nasıl yani insanları kandırıyorlar mı diye ama bir bakıma öyle yani teşekkürler sana da:KK66:
Tıpkı benim türkiyede 40 bazen 42 giyerken İsviçre de 38 beden giymem gibi ama cidden cok moral olmuştu kendimi 38 giyiyorum demek

Kızlar neden ağrınız oldu ki vucut ham değil bende onu anlamadım
Benim sadece Hoplama zıplamada ayaklarımın bileği ağrıyo o da ayakkabısız yaptığım için yarından itibaren ayakkabı ile yapcam
benim omuzlarım çok ağrıyor zaten şınavı level 1 de yarımken bile zor çekiyordum hatta ilk başta hiç çekemiyordum bu levelde şınav pozisyonunda yapılan hareketlerde o nedenle zorlanıyorum birde omuzlarım ondan ağrıyor herhalde bugün daha iyiydim ama düne göre benim ağrılarım bu yüzden:KK52:

Benım de tek sorunum şınav pızısyonda dızlerı karna doğru çekerken ayaklarımun kayması
. Malesef çıplak ayakla yapıyrm ayakkabı gıyınce aşağa çok ses gıdıyr

bende yalnızmıyım acaba diye düşünüyordum hep level 2 daha kolay geldi demişler bana hiç kolay gelmedi ya bazı yerlerde yarım yapıyorum nerdeyse omuzlarım çok ağrıyor benim geçer inşallah birkaç güne level 1 de de böyle olmuştu ilk başta onda da dizlerim ağrıyordu geçti bakalım bu ne zaman geçecek:KK19: bu arada profil resmin çok hoşmuş nerden bulduysan çok beğendim sebzeli yüz anatomisi olmuş sanki:KK48:
Bilmiyorum ya çok acitiyor canımı dün yaparken 1den kolay demiştim ama bu gun hareket ederken her bir zerrem acıdı şimdi de acimaya devam ediyor sanırım fazla kilom olduğu için hareketler ağır geldi
Bende ilk gördüğüm de çok sevmiştim teşekkür ederim:)

@@Aynura88
@@CallanPinckney
@@dagatesi
@@deadline
@@gaz_ lambasinin_ fitili
@@melekkiz_
@@Paleland
@@peter_pan
@@Semipermeable
@@sln71
@@tatlibikiz
@@usriyusra
@@yorgunrapunzel
@@zey zey
@@Neva2516
@@mkbule
@@OoOturtleOoO
@@gel_pcpc
@@mrtmuhasebe

@@Aynura88
@@CallanPinckney
@@dagatesi
@@deadline
@@gaz_ lambasinin_ fitili
@@melekkiz_
@@Paleland
@@peter_pan
@@Semipermeable +
@@sln71
@@tatlibikiz
@@usriyusra
@@yorgunrapunzel
@@zey zey
@@Neva2516
@@mkbule
@@OoOturtleOoO
@@gel_pcpc
@@mrtmuhasebe

Günaydın..

Vallaha zeynuşum ben de bu gün bi baş ağrısı bi miydem bulanmasıyla yaptımki sorma yani...pazar evde olmuycam mecbur yapmalıydım...kusucaktım neredeyse...

ay kiyamam sana yaaa zor olmustur.
inan dün gece hem yatak odasi hemde mutfak camlari acik uyuduk o koku gitmedi bogulduk gece.
sonuc sabah bi kalktik burunlar tikanmis bogazlar agriyor
sinirden delirdim ama kime ne diceksin ki ?

X