kızlar bir beden konusu almış gitmiş dayanamadım size duyduğum bir bilgi vereyim dedim bazı markalar bedenlerini kalıp olarak 1 beden büyük olacak şekilde üretiyormuş bunu nedeni de sıfır bedene özenmenin önüne geçmek özellikle gençlerde çok yaygın olan sıfır beden olmak için blumia vb rahatsızlıkları engellemekmiş maksat psikolojik yani ama bazı markalar bunlara uymuyor asıl kalıp üretiyor bu markalar ise sadece kot üzerine satış yapan markalar marka vermeyim anladınız siz onlar tam uygun üretiyorlar tabi bunu mağazadan bir zaman part time kasiyerlik yapan arkadaşımdan duymuştum çok şaşırmıştım yani mağazalardaki beden farklılıklarının sebebi kalıp farkı olmasının nedeni
ama şöyle bir durum var burda önemli olan daha önce giremediğimiz bir beden yada iki beden küçüğüne girebiliyor olmak bunun 26 28 olması bence çokta birşey değiştirmiyor ben tebrik ederim yani benim için şimdilik hayal olan bedenler ikisi de
birde likralı aldım demiş tatlıbirkız likralı olduğu için tam vucudu sarması daha hoş duruyor gayet normal 26 ya girmesi normal kot çok sert bir kumaş olduğu için onda 28 olabilir olsun daha 2 levelimiz var 3. level sonunda belki 26 kot bedene girersinizrahatlıkla
demek ki ne yapıyoruz sporumuzu ihmal etmiyoruz çok çalışıyoruz haydi kızlar spora daha küçük bedenlere girmek için ve onların içinde daha güzel görünmek için