- 10 Temmuz 2014
- 19.711
- 17.815
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dikislerimi aldirdim
Saol bitanemmHadi geçmiş olsun ezgicim
Dikislerimi aldirdim
haklısın aynuramCanım maalesef burada izin yok.sadece gelecek gruplarımıza katıla bilirsin.şubat ayında inşallah.ama hatırlatırım ben ne zor şartlarda yapmıştım o 5gün
Gunaydin arkadaşlar
Yasa demek öyle ha ben dünkü menumle 600 gr vermişim dersem ne dersin bakalim .hahahaha böyle yazıp hırslanıp  yarışa giriyomuşuz şimdimenünü bende hesaplarım memnuniyetle kolay iş o site adıda veririm istersen
ben 5. takımdayım 3 hafta önce katıldım bildirime bu cuma giricem ilk
ayyyyyyyyyyyy kızlar dün ne kadar yazmışsınız ancak okuyabildim şu beden ve kot meselesinde bişey diycem bende
ben o ölçülerle daha düşük bedenlerin giyilebileceğini biliyorum çünkü bende alt beden 40-42 üst beden 38-40 giyiyorum ama ölçümlerime baktıımda berbat çok fazla bende anlamıyorum neden kaynaklanıyor ama bazı insanlar kendilerinden 10 kilo zayıf olanların bedenlerini giyebiliyor
tatlım ben yapa yapa ezberledim artık ama diyetkolik diye bir yer var akıllı telefonlarada iniyor app store dan o sitedende bakabilirsiniz bana sorarsanız bende yardımcı olurum :)
geçmiş olsun zeynebim bu soğukta o evi havalandırmak çok zor olmuştur ekstra doğalgaz masrafı hele birkaç günde çıkmaz kokusu malesef
aynura,kaptan benim misafirler var,ben zaman bulamıyorum mağlesef...izin diye bir şey yok değil mi spor grubumuzda
çok seviyorum sizinle spor yapmayı ama tüm gün misafirim var bir hafta..hem de bebek evde birileri varken uyumuyor,çok zorlaştı..gece kalksam yapsam sporumu dedim ama güç bulamadım
Bugün de bitti fıstıklar (ayy canım ballı susamlı fıstık istedi) öhm öhmm bugün cok daha rahattm tempoya alıştım jillian artı 250 thigh master aletiyle bacak çalışma artı 50 squat
Dikislerimi aldirdim
Bn malesef devam edemiycem adet olucm ve agrilarim halsizliklerim var yapamdim bugun cok ūzgūnūm
geçmış olsun tatlım ben kaçırdım ne dıkışı hayırdırDikislerimi aldirdim
hahaha bende burdayım bak nereye gıdıyosan oraya gelıyom dığer yerde bahsetmıştım kaçırmıssın canım proteın ağırlıklı bır lıste uyguluyorum karbonhıdratı bellı bır puanda tutuyorumnevacimm tatlim sendemi buradasin yahuuu
sorma sabah üsüdum actim dogalgazi falan ama direk doktoea ve spora gittim
gözumde arpacik cikti onun icin doktora gittim de.
sen söyle bakim.ne diyeti yapıyorsun sennn ??
callacim bu cumadan sonra 2 hafta boyunca benimde evmde misafir olacak 3 gun gorumcemler gelecek evi badana yapacaklarlar bebis gelecek temiz olsun istediler o yuzden bizde kalacaklar sali gunude annem ve 2 kardesim gelecek 10 gun bizdeler. annem misafir sayilmaz gerci
ahaha canim yaa yesilkapli.bisi varya fistikli balli ama susamsiz bisi o güzel olurdu sankim
gecmis olsun ezgimm
kiz ben seni isvec grubundan taniyor olabilir miyimmm ??
bu arada kuzum reglin ilk.gununde izin kullan devam et olmazmi
sendemı b-fıte gıdıyosun bende geçen yıl gıttım her şehırde aynı dımı programlarıKizlarr 2. levelde amma ceneniz acilmis yahuu ne güzell
ben genelde aksamlari yapiyorum sabah bfite gidiyorum. o yuzden gelemedim bi kacgunde bilmiyordum bu kadar muhabbet döndügünü
harikasiniz yahuu
geçmış olsun tatlım ben kaçırdım ne dıkışı hayırdır
hahaha bende burdayım bak nereye gıdıyosan oraya gelıyom dığer yerde bahsetmıştım kaçırmıssın canım proteın ağırlıklı bır lıste uyguluyorum karbonhıdratı bellı bır puanda tutuyorum
sendemı b-fıte gıdıyosun bende geçen yıl gıttım her şehırde aynı dımı programları
ben 3 ay gıttım zeynepcım ama onlarda ıstedıgın kadar kalabıldıgın ıçın ben pılates falanda yapıyodum orada ek olarak. bayagı ıncelmıştım 4 kıloda vermıstım buraya üye olmasaydım bu yılda gıdecektımbu proteine yuklenmek nasil oluyor
insanin kilosuna gore protein ve karbonhidrat ihtiyacı belirleyip ona gore mi tüketim yapiyorsun canim ?
1 ay oldu bfite gideli yarin ölcüm günüm gerci ptesiydi ama yarina kaldi bakalim ne olmus biliyorsun burdaki ölcüler gibi degil daha detayli aliyorlar
sen yararini gördünmü kac ay gittin ?
ben 3 ay gıttım zeynepcım ama onlarda ıstedıgın kadar kalabıldıgın ıçın ben pılates falanda yapıyodum orada ek olarak. bayagı ıncelmıştım 4 kıloda vermıstım buraya üye olmasaydım bu yılda gıdecektım