★★★Jillian Michaels 30DAY★★★Level 3

Bn malesef devam edemiycem adet olucm ve agrilarim halsizliklerim var yapamdim bugun cok ūzgūnūm:KK43:

Dikislerimi aldirdim:KK49::KK49:

tekrardan geçmiş olsun canım

@@Aynura88
@@CallanPinckney
@@dagatesi
@@deadline
@@gaz_ lambasinin_ fitili
@@melekkiz_ +
@@Paleland
@@peter_pan
@@Semipermeable +
@@sln71+
@@tatlibikiz
@@ usriyusra+
@@yorgunrapunzel
@@zey zey
@@Neva2516 +
@@mkbule
@@OoOturtleOoO
@@gel_pcpc
@@mrtmuhasebe

22. dakikaya kadar yaptım çok yorgundum:KK23:

Gunaydin arkadaşlar

Yasa demek öyle ha ben dünkü menumle 600 gr vermişim dersem ne dersin bakalim .hahahaha böyle yazıp hırslanıp  yarışa giriyomuşuz şimdi:KK70:menünü bende hesaplarım memnuniyetle kolay iş o site adıda veririm istersen
ben 5. takımdayım 3 hafta önce katıldım bildirime bu cuma giricem ilk

ayyyyyyyyyyyy kızlar dün ne kadar yazmışsınız ancak okuyabildim:confused: şu beden ve kot meselesinde bişey diycem bende
ben o ölçülerle daha düşük bedenlerin giyilebileceğini biliyorum çünkü bende alt beden 40-42 üst beden 38-40 giyiyorum ama ölçümlerime baktıımda berbat çok fazla bende anlamıyorum neden kaynaklanıyor ama bazı insanlar kendilerinden 10 kilo zayıf olanların bedenlerini giyebiliyor

tatlım ben yapa yapa ezberledim artık ama diyetkolik diye bir yer var akıllı telefonlarada iniyor app store dan o sitedende bakabilirsiniz bana sorarsanız bende yardımcı olurum :)

geçmiş olsun zeynebim bu soğukta o evi havalandırmak çok zor olmuştur ekstra doğalgaz masrafı hele birkaç günde çıkmaz kokusu malesef

nevacimm tatlim sendemi buradasin yahuuu

sorma sabah üsüdum actim dogalgazi falan ama direk doktoea ve spora gittim
gözumde arpacik cikti onun icin doktora gittim de.
sen söyle bakim.ne diyeti yapıyorsun sennn ??

aynura,kaptan benim misafirler var,ben zaman bulamıyorum mağlesef...izin diye bir şey yok değil mi spor grubumuzda
çok seviyorum sizinle spor yapmayı ama tüm gün misafirim var bir hafta..hem de bebek evde birileri varken uyumuyor,çok zorlaştı..gece kalksam yapsam sporumu dedim ama güç bulamadım

callacim bu cumadan sonra 2 hafta boyunca benimde evmde misafir olacak 3 gun gorumcemler gelecek evi badana yapacaklarlar bebis gelecek temiz olsun istediler o yuzden bizde kalacaklar sali gunude annem ve 2 kardesim gelecek 10 gun bizdeler. annem misafir sayilmaz gerci

Bugün de bitti fıstıklar (ayy canım ballı susamlı fıstık istedi:KK53:) öhm öhmm bugün cok daha rahattm tempoya alıştım jillian artı 250 thigh master aletiyle bacak çalışma artı 50 squat:KK49:

ahaha canim yaa yesilkapli.bisi varya fistikli balli ama susamsiz bisi o güzel olurdu sankim

gecmis olsun ezgimm

Bn malesef devam edemiycem adet olucm ve agrilarim halsizliklerim var yapamdim bugun cok ūzgūnūm:KK43:

kiz ben seni isvec grubundan taniyor olabilir miyimmm ??
bu arada kuzum reglin ilk.gununde izin kullan devam et olmazmi

Kizlarr 2. levelde amma ceneniz acilmis yahuu ne güzell

ben genelde aksamlari yapiyorum sabah bfite gidiyorum. o yuzden gelemedim bi kacgunde bilmiyordum bu kadar muhabbet döndügünü
harikasiniz yahuu

@@Aynura88
@@CallanPinckney
@@dagatesi
@@deadline +
@@melekkiz_ +
@@Paleland
@@peter_pan
@@Semipermeable +
@@sln71+
@@tatlibikiz
@@ usriyusra+
@@yorgunrapunzel
@@zey zey
@@Neva2516 +
@@mkbule
@@OoOturtleOoO
@@gel_pcpc
@@mrtmuhasebe

@@Aynura88
@@CallanPinckney
@@dagatesi
@@deadline
@@melekkiz_ +
@@Paleland +
@@peter_pan
@@Semipermeable +
@@sln71+
@@tatlibikiz
@@ usriyusra+
@@yorgunrapunzel
@@zey zey
@@Neva2516 +
@@mkbule
@@OoOturtleOoO
@@gel_pcpc
@@mrtmuhasebe

geçmış olsun tatlım ben kaçırdım ne dıkışı hayırdır

nevacimm tatlim sendemi buradasin yahuuu

sorma sabah üsüdum actim dogalgazi falan ama direk doktoea ve spora gittim
gözumde arpacik cikti onun icin doktora gittim de.
sen söyle bakim.ne diyeti yapıyorsun sennn ??

callacim bu cumadan sonra 2 hafta boyunca benimde evmde misafir olacak 3 gun gorumcemler gelecek evi badana yapacaklarlar bebis gelecek temiz olsun istediler o yuzden bizde kalacaklar sali gunude annem ve 2 kardesim gelecek 10 gun bizdeler. annem misafir sayilmaz gerci

ahaha canim yaa yesilkapli.bisi varya fistikli balli ama susamsiz bisi o güzel olurdu sankim

gecmis olsun ezgimm

kiz ben seni isvec grubundan taniyor olabilir miyimmm ??
bu arada kuzum reglin ilk.gununde izin kullan devam et olmazmi
hahaha bende burdayım bak nereye gıdıyosan oraya gelıyom:KK68::KK68: dığer yerde bahsetmıştım kaçırmıssın canım proteın ağırlıklı bır lıste uyguluyorum karbonhıdratı bellı bır puanda tutuyorum

Kizlarr 2. levelde amma ceneniz acilmis yahuu ne güzell

ben genelde aksamlari yapiyorum sabah bfite gidiyorum. o yuzden gelemedim bi kacgunde bilmiyordum bu kadar muhabbet döndügünü
harikasiniz yahuu
sendemı b-fıte gıdıyosun bende geçen yıl gıttım her şehırde aynı dımı programları

neden bilmiyorum bugun cok yoruldumm
ama bitti

@@Aynura88
@@CallanPinckney
@@dagatesi
@@deadline
@@melekkiz_ +
@@Paleland +
@@peter_pan
@@Semipermeable +
@@sln71+
@@tatlibikiz
@@ usriyusra+
@@yorgunrapunzel
@@zey zey +
@@Neva2516 +
@@mkbule
@@OoOturtleOoO
@@gel_pcpc
@@mrtmuhasebe

geçmış olsun tatlım ben kaçırdım ne dıkışı hayırdır

hahaha bende burdayım bak nereye gıdıyosan oraya gelıyom:KK68::KK68: dığer yerde bahsetmıştım kaçırmıssın canım proteın ağırlıklı bır lıste uyguluyorum karbonhıdratı bellı bır puanda tutuyorum

sendemı b-fıte gıdıyosun bende geçen yıl gıttım her şehırde aynı dımı programları

bu proteine yuklenmek nasil oluyor
insanin kilosuna gore protein ve karbonhidrat ihtiyacı belirleyip ona gore mi tüketim yapiyorsun canim ?

1 ay oldu bfite gideli yarin ölcüm günüm gerci ptesiydi ama yarina kaldi bakalim ne olmus biliyorsun burdaki ölcüler gibi degil daha detayli aliyorlar
sen yararini gördünmü kac ay gittin ?

bu proteine yuklenmek nasil oluyor
insanin kilosuna gore protein ve karbonhidrat ihtiyacı belirleyip ona gore mi tüketim yapiyorsun canim ?

1 ay oldu bfite gideli yarin ölcüm günüm gerci ptesiydi ama yarina kaldi bakalim ne olmus biliyorsun burdaki ölcüler gibi degil daha detayli aliyorlar
sen yararini gördünmü kac ay gittin ?
ben 3 ay gıttım zeynepcım ama onlarda ıstedıgın kadar kalabıldıgın ıçın ben pılates falanda yapıyodum orada ek olarak. bayagı ıncelmıştım 4 kıloda vermıstım buraya üye olmasaydım bu yılda gıdecektım

ben 3 ay gıttım zeynepcım ama onlarda ıstedıgın kadar kalabıldıgın ıçın ben pılates falanda yapıyodum orada ek olarak. bayagı ıncelmıştım 4 kıloda vermıstım buraya üye olmasaydım bu yılda gıdecektım

oo süpermiss

benimde tek amacim sikilasmakk

kilo vermesemde olur

en kıloluları bendım senın gıbı çok zarıf ıncecık bayanlar gelıyodu belkı bırkaç santım ıncelırız dıye memnun kalmışlardı sende kalırsın ınşallah balım:KK39:

Ama bu jillianda çok etkili kızlar.ben karnımın yığıldığını hiss ede biliyorum...bir de bu defa 10gün yapalım bence.uzatmaya gerek yok.tabi benim fikrim böğle.siz 12yapalım derseniz de uyar bana...

@@Aynura88 +
@@dagatesi
@@deadline
@@melekkiz_ +
@@Paleland +
@@peter_pan
@@Semipermeable +
@@sln71+
@@tatlibikiz
@@ usriyusra+
@@yorgunrapunzel