★★★Jillian Michaels 30DAY★★★Level 3

Vallaha zeynuşum ben de bu gün bi baş ağrısı bi miydem bulanmasıyla yaptımki sorma yani...pazar evde olmuycam mecbur yapmalıydım...kusucaktım neredeyse...

@@Aynura88 +
@@CallanPinckney
@@dagatesi +
@@deadline +
@@gaz_ lambasinin_ fitili +
@@melekkiz_
@@Paleland ★izinli
@@peter_pan +
@@Semipermeable+
@@sln71 +
@@tatlibikiz+
@@usriyusra+
@@yorgunrapunzel
@@zey zey
@@Neva2516 +
@@mkbule
@@OoOturtleOoO
@@gel_pcpc
@@mrtmuhasebe

@@Aynura88 +
@@CallanPinckney
@@dagatesi +
@@deadline +
@@melekkiz_ +
@@Paleland ★izinli
@@peter_pan +
@@Semipermeable+
@@sln71 +
@@tatlibikiz+
@@usriyusra+
@@yorgunrapunzel
@@zey zey
@@Neva2516 +
@@mkbule

@@OoOturtleOoO
@@gel_pcpc
@@mrtmuhasebe

İsin icinde olan biri olarak yorum yapmadan duramiycam.aynen dediginiz gibi her markanin kalibi farklidir.hatta uzerindeki etiket her ulkeye gore degisir.
Ayni pantolon amerikaya 8 beden olarak giderken kanadaya 14 olarak gider.amac amerikali kilolu insanlarin kendilerini kucuk hissetmelerini saglama.sasip kalmistim ilk zamanlar duydugumda
Kotonda 38 giyerken ipekyolda 40 giyersin hatta baxi kesimlerde 42 bile olabilir

@@Aynura88 +
@@CallanPinckney
@@dagatesi +
@@deadline +
@@melekkiz_
@@Paleland ★izinli
@@peter_pan +
@@Semipermeable+
@@sln71 +
@@tatlibikiz+
@@usriyusra+
@@yorgunrapunzel
@@zey zey
@@Neva2516 +
@@mkbule
@@OoOturtleOoO +
@@gel_pcpc
@@mrtmuhasebe

ağrı sızı içinde yaptım hatta yapamadığım yerler bile oldu tüm günde eklemlerim ağrıdı level 2 mahvetti beni

çok güzel anlatmışsın sende ya bnede her mağazada farklı beden giyiyorum bazı insanlar tek mazağazadan alışveriş yapar mesela ona göre net bir beden söyler ben hepsinde farklı giydiğimden ve nerede beğenirsem model onu aldığımdan tam bedeni söyleyemiyorum tabibende ilk duyduğumda çok şaşırmıştım nasıl yani insanları kandırıyorlar mı diye ama bir bakıma öyle yani teşekkürler sana da

ağrı sızı içinde yaptım hatta yapamadığım yerler bile oldu tüm günde eklemlerim ağrıdı level 2 mahvetti beni
bende yalnızmıyım acaba diye düşünüyordum hep level 2 daha kolay geldi demişler bana hiç kolay gelmedi ya bazı yerlerde yarım yapıyorum nerdeyse omuzlarım çok ağrıyor benim geçer inşallah birkaç güne level 1 de de böyle olmuştu ilk başta onda da dizlerim ağrıyordu geçti bakalım bu ne zaman geçecek bu arada profil resmin çok hoşmuş nerden bulduysan çok beğendim sebzeli yüz anatomisi olmuş sanki

@@Aynura88 +
@@CallanPinckney
@@dagatesi +
@@deadline +
@@melekkiz_
@@Paleland ★izinli
@@peter_pan +
@@Semipermeable+
@@sln71 +
@@tatlibikiz+
@@usriyusra+
@@yorgunrapunzel
@@zey zey
@@Neva2516 +
@@mkbule
@@OoOturtleOoO +
@@gel_pcpc +
@@mrtmuhasebe

Kızlar neden ağrınız oldu ki vucut ham değil bende onu anlamadım
Benim sadece Hoplama zıplamada ayaklarımın bileği ağrıyo o da ayakkabısız yaptığım için yarından itibaren ayakkabı ile yapcam

Tıpkı benim türkiyede 40 bazen 42 giyerken İsviçre de 38 beden giymem gibi ama cidden cok moral olmuştu kendimi 38 giyiyorum demek

Kızlar neden ağrınız oldu ki vucut ham değil bende onu anlamadım
Benim sadece Hoplama zıplamada ayaklarımın bileği ağrıyo o da ayakkabısız yaptığım için yarından itibaren ayakkabı ile yapcam
benim omuzlarım çok ağrıyor zaten şınavı level 1 de yarımken bile zor çekiyordum hatta ilk başta hiç çekemiyordum bu levelde şınav pozisyonunda yapılan hareketlerde o nedenle zorlanıyorum birde omuzlarım ondan ağrıyor herhalde bugün daha iyiydim ama düne göre benim ağrılarım bu yüzden

Benım de tek sorunum şınav pızısyonda dızlerı karna doğru çekerken ayaklarımun kayması
. Malesef çıplak ayakla yapıyrm ayakkabı gıyınce aşağa çok ses gıdıyr

Bilmiyorum ya çok acitiyor canımı dün yaparken 1den kolay demiştim ama bu gun hareket ederken her bir zerrem acıdı şimdi de acimaya devam ediyor sanırım fazla kilom olduğu için hareketler ağır geldi
Bende ilk gördüğüm de çok sevmiştim teşekkür ederim:)

@@Aynura88
@@CallanPinckney
@@dagatesi
@@deadline
@@gaz_ lambasinin_ fitili
@@melekkiz_
@@Paleland
@@peter_pan
@@Semipermeable
@@sln71
@@tatlibikiz
@@usriyusra
@@yorgunrapunzel
@@zey zey
@@Neva2516
@@mkbule
@@OoOturtleOoO
@@gel_pcpc
@@mrtmuhasebe

@@Aynura88
@@CallanPinckney
@@dagatesi
@@deadline
@@gaz_ lambasinin_ fitili
@@melekkiz_
@@Paleland
@@peter_pan
@@Semipermeable +
@@sln71
@@tatlibikiz
@@usriyusra
@@yorgunrapunzel
@@zey zey
@@Neva2516
@@mkbule
@@OoOturtleOoO
@@gel_pcpc
@@mrtmuhasebe

Günaydın..

Vallaha zeynuşum ben de bu gün bi baş ağrısı bi miydem bulanmasıyla yaptımki sorma yani...pazar evde olmuycam mecbur yapmalıydım...kusucaktım neredeyse...

ay kiyamam sana yaaa zor olmustur.
inan dün gece hem yatak odasi hemde mutfak camlari acik uyuduk o koku gitmedi bogulduk gece.
sonuc sabah bi kalktik burunlar tikanmis bogazlar agriyor
sinirden delirdim ama kime ne diceksin ki ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…