Sen de katılsana bize fıstıkkk...kızlar ben şu an diyeti falan bıraktımmmm...kendimi 5ocağa sakladım...inşallah sporla birlikde daha iyi olacak...sadece kafamı ne karıştırdı biliyormusunuz.hani ben 60kiloyum ama onun 40ı bacaklarımda sanki....yoğun yani...acaba bu sporla daha da yoğunlaşırmı. ..olmaz ama ya...insanlar smlerce zayıflıyor ben mi kalınlaşıcam...bu arada anladınız mı bilmem ama ben konu sahibi eski damlanur 10nickimi deyiştirdim..Kızlar bu da benden gelsin
( BAŞLAMAK İÇİN İYİ DURUMDA OLMAK ZORUNDA DEĞİLSİN,
AMA İYİ DURUMDA OLMAK İÇİN BAŞLAMAK ZORUNDASIN )
Eki Görüntüle 1355195
vovvv cok güzel sözz
bstor hadi sen de başvurunu yap bebeğimmmm
Sen de katılsana bize fıstıkkk...kızlar ben şu an diyeti falan bıraktımmmm...kendimi 5ocağa sakladım...inşallah sporla birlikde daha iyi olacak...sadece kafamı ne karıştırdı biliyormusunuz.hani ben 60kiloyum ama onun 40ı bacaklarımda sanki....yoğun yani...acaba bu sporla daha da yoğunlaşırmı. ..olmaz ama ya...insanlar smlerce zayıflıyor ben mi kalınlaşıcam...bu arada anladınız mı bilmem ama ben konu sahibi eski damlanur 10nickimi deyiştirdim..
Kaç kilosun ?Başlayayım ama ben biraz fazla kiloluyum
Sen de katılsana bize fıstıkkk...kızlar ben şu an diyeti falan bıraktımmmm...kendimi 5ocağa sakladım...inşallah sporla birlikde daha iyi olacak...sadece kafamı ne karıştırdı biliyormusunuz.hani ben 60kiloyum ama onun 40ı bacaklarımda sanki....yoğun yani...acaba bu sporla daha da yoğunlaşırmı. ..olmaz ama ya...insanlar smlerce zayıflıyor ben mi kalınlaşıcam...bu arada anladınız mı bilmem ama ben konu sahibi eski damlanur 10nickimi deyiştirdim..
Başlayayım ama ben biraz fazla kiloluyum
Hay ağzın bal yesin...sanki biz çok zayıfız...ben 77kiloydum bi yıl öncekiz ne alaka fazla kiloylaa kizdirma beniiiii
hem vereceksin o kiloyu sporlada sikilasmis olursun verdiklerinin yumusattigi yerleri toparlarsin
3ocağa kadar bekliyoruzzz...Başlayayım ama ben biraz fazla kiloluyum
Çok tatlısın ya...iyiki yazdlm o zaman..
yahu bende diyorumki bu konuyu acan damlanurdur acaba bu konu farkli bi konu mu ?
1. sayfaya dondum kendi yazdigim yeri gördümde hala cakamadim hic aklima gelmedi nick degistirecegin ahahah ne safim yaaa bide etiketinde ayni yanii
cnm neden kalinlassin bacaklarin
Hay ağzın bal yesin...sanki biz çok zayıfız...ben 77kiloydum bi yıl önce
Çok tatlısın ya...iyiki yazdlm o zaman..
Aynura fıstığım...damla kızımın ismi..seninde tatlımmm
az yesinde kilo yapmasınnn
iyikii
yaa anlardimda ne zaman kimbilirr hic dikkat etmemisim ki ben dikkatliyimdir
herneyse aynurla devam ediyoruzz
Aynura fıstığım...damla kızımın ismi..
Yok tatlım...ben de 2si bildiricem...ne kadar çok kişi o kadar iyi...damla isminide cok severim masallahh kizinaa
aynuracim bu arada ben olculerimi 2 ocakta bildirecegim.
sayi falan yok dimi hani 20 kisi olunacak fazlasi olmayacak gibi
Yok tatlım...ben de 2si bildiricem...ne kadar çok kişi o kadar iyi...
Canım benim ben istiyorum,sen istiyorsun 4 5 arkadaş daha istede bile yeter...devamı da sonuçlara bağlı zaten...insallah basladigimiz gibide devam ederiz
ondemli olan devam ettirebilmek ama bunun konuyu acan kisiyle yada diger uyelerle ilgisi yokk kisinin gercekten istemesiyle ilgisi var. insallah herkes yeni yilda gercekten fit olmak istiyordur.
Canım benim ben istiyorum,sen istiyorsun 4 5 arkadaş daha istede bile yeter...devamı da sonuçlara bağlı zaten...
Neden saçma dursun hayatım...daha iyi ya bilgileniyoruz....şu bilgilere göre ben 31giyorum...yatakdan kalkınca bakarım mutlaka...selam tekrar =) şimdi biraz saçma durabilir ama bir jean markasının beden ölçüleri tablosunu yüklüyorum. güzel bi kıyaslama olabilir diye düşündüm, hedefe doğru giderken motive eder.. fakat tabloda "basen" olarak ölçtüğü bölge (resimle göstermişler onu ama yüklemedim) üst bacağın en kalın yeri. bakalım bu egzersizler kaç beden düşürüyor =)