★★★Jİllian Michaels 30DAY★★★ kursuna katılmak isteyenler...

Kızlar takım arkadaşlarımla konuştuk,kasları yoran bi spormuş...tavsiye ettikleri şu ki 5ine kadar herkes 1 2 defa yapsln ki kas ağrıları 5ne kadar geçsin...kas ağrıları nedeniyle yarım bırakmayalım diye...siz ne diyorsunuz?

kesinlikle yapılsın, ben 3 gün kendime gelememiştim.

Kızlar günaydın ben sabahları yürüyüşe başladım, jillanı da 1er gün arayla yapabilirim yani babam eve geç geldiği zamanlarda :KK53:
Bu konuda bi sıkıntı olur mu ?
yani pzt yapıp salı yapmicam, çarş yapıp perş yapmicam falan... öyle :KK70:

5 ocağı beklemeyin. Mümkünse şimdiden yapın 5 ocağa kadar ağrılarınız yok olsun. 1 gün 1 2 saat aklınızda hangi spor var yok yapın hatta yorulasıya kadar eğer ki hafif sporlar yaparsanız 5 ocak geldiğinde daha çok zorlanırsınız ve o zaman başlarsanız ara ara vererek yaparsınız.
Haftanın 5 günü spor ve 2 günü dinlenme veya 3 gün yapıp dinlenme.. Sonra 3 gün spor ve dinlenme.. Bu şekilde de olabilir.
2 gün spor ve reset 2 spor ve reset olmaz!!! Çok aksatılmış oluyor o zaman.
1 gün yapip 1 gün dinlenme zaten hiç olmaz vucutta etki görülmez.

Kızlar günaydın ben sabahları yürüyüşe başladım, jillanı da 1er gün arayla yapabilirim yani babam eve geç geldiği zamanlarda :KK53:
Bu konuda bi sıkıntı olur mu ?
yani pzt yapıp salı yapmicam, çarş yapıp perş yapmicam falan... öyle :KK70:
Canım benim bu bizim kuralların dışına çıkıyor,biz hep birlikde aynı gün de yapıcaz...

5 ocağı beklemeyin. Mümkünse şimdiden yapın 5 ocağa kadar ağrılarınız yok olsun. 1 gün 1 2 saat aklınızda hangi spor var yok yapın hatta yorulasıya kadar eğer ki hafif sporlar yaparsanız 5 ocak geldiğinde daha çok zorlanırsınız ve o zaman başlarsanız ara ara vererek yaparsınız.
Haftanın 5 günü spor ve 2 günü dinlenme veya 3 gün yapıp dinlenme.. Sonra 3 gün spor ve dinlenme.. Bu şekilde de olabilir.
2 gün spor ve reset 2 spor ve reset olmaz!!! Çok aksatılmış oluyor o zaman.
1 gün yapip 1 gün dinlenme zaten hiç olmaz vucutta etki görülmez.
Bilgileriniz için teşekkürler...

Canım bi gün yapsak mı?yoksa 2gün falan mı?ki yapamazmışız diyor benim flstıklar...o zaman 2si yapalım mı?
Ocak 2 de mi yapalım? Gerci zama kalmadı. Bence yarın yapalım perşembe zaten tatil hatta kamudakilere ( maalesef bana değil)?cumada tatil. 5 ocağa kadar kendine gelir kaslar. Ne diyorsunuz?

Ocak 2 de mi yapalım? Gerci zama kalmadı. Bence yarın yapalım perşembe zaten tatil hatta kamudakilere ( maalesef bana değil)?cumada tatil. 5 ocağa kadar kendine gelir kaslar. Ne
diyorsunuz?
olur canım...imkanı olan başlasın yapsın 1 2 gün...5ocağa kadar geçmiş olur kas ağrıları...

Güzel bayanlar, Spor ile ilgili bilgileri bol bol galerilerimde paylaşacağım motivosyon, before after (Önce-sonra) görüntüleri, yemek, içmek ve yapabileceğiniz ne varsa galerilerimden takip edebilirsiniz. Ve oralara açıklamalarıda yazacağım.
:KK9::KK52:

Gell arkadaş gel 2 ocak son gün.. Yaza sağlıklı fit girmek özgüven patlaması yaşamak isteyen bayanlarbu başlıkta toplanıyor.. Bıngıl bıngıl olan kendınden sıkılmadın mı? Hadii bir şans ver kendine sadece 30 güncük. Göz acıp kapayıncaya kadar gececek. Ömrünüzde bir şeyi istikrarlı ınanarak yapın ve sonucu görün.. Bekliyoruz :)

Gell arkadaş gel 2 ocak son gün.. Yaza sağlıklı fit girmek özgüven patlaması yaşamak isteyen bayanlarbu başlıkta toplanıyor.. Bıngıl bıngıl olan kendınden sıkılmadın mı? Hadii bir şans ver kendine sadece 30 güncük. Göz acıp kapayıncaya kadar gececek. Ömrünüzde bir şeyi istikrarlı ınanarak yapın ve sonucu görün.. Bekliyoruz :)

Biri bıngıl mı dedi o benimmm istedigim kiloya indim evet ama istediğim vucutta değilim bunu da başarıcam evelallah :KK54:

Merhaba tüm sayfaları okuyamadım . Bende katılmak istiyorum en son hangi gün ölçülerimizi yazmamız gerekiyor. ve programa hangi gün başlıyoruz=) muhtemelen konuşulmuştur fakat şimdi çok müsait değilim sayfaları okuyamıyorum bu yüzden soruyorum. Program aralıksız 30 gün mü? yoksa haftada 1 gün dinlenme olacak mı? ya da level aralarında 1 gün mü dinlenme?

Güzel bayanlar, Spor ile ilgili bilgileri bol bol galerilerimde paylaşacağım motivosyon, before after (Önce-sonra) görüntüleri, yemek, içmek ve yapabileceğiniz ne varsa galerilerimden takip edebilirsiniz. Ve oralara açıklamalarıda yazacağım.
:KK9::KK52:
cok güzel canım
seni takibe aldım
paylaşımların harika
bir de resim çaldım,diyet grubu 5. takımda paylaşacağım
:KK15::KK15::KK15::KK15:

X