- 28 Eylül 2018
- 5.937
- 21.454
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaklaşık kaç kalori alıyosundur canım 3 bin kalori alıp kilo kilo almaman imkansız gibi ama 1500 kalori alıp çok yiyosun gibi de gelebilir tamamen psikolojikKizlar aksam gec ve abarta abarta yememe ragmen cok sukur kilo almiyorum 3 gunde bir tartiliyorum darisi size
Afiyet olsun canımEki Görüntüle 2623035 GÜNAYDIN HATUNLAR
Öyle bi bünye banada lazım ahhh aahhKizlar aksam gec ve abarta abarta yememe ragmen cok sukur kilo almiyorum 3 gunde bir tartiliyorum darisi size
Kalori hesabi nasil oluyo ki mesela dun sabah 5 adet krep patates kizartmasi. Oglen yarim ekmegaksam koca bir tabak dolusu makarna ustune mayonez. Patates ve biber kizartmasi yedim pesinden badem fistik yatmadan neskafe ictim.Yaklaşık kaç kalori alıyosundur canım 3 bin kalori alıp kilo kilo almaman imkansız gibi ama 1500 kalori alıp çok yiyosun gibi de gelebilir tamamen psikolojik
Afiyet olsun uykucumSelam şişkonuzun menüsü
Kahvaltı 10.00
1tb sansiviç ekmeğine kaşarlı tost domates
14.30
Karabuğdaylı patlıcan
Yoğurt yeşillik
20.00
1lahmacun
Bol yeşillik ve ayran
Spor olark 3çocukla ev işi
Aman ha diyim vücut şaşırdığı için tepki vermez ama dönüşü muhteşem olabilirKizlar aksam gec ve abarta abarta yememe ragmen cok sukur kilo almiyorum 3 gunde bir tartiliyorum darisi size
Eşim kesmiş marketteAfiyet olsun canım
Kalp kalp ekmekler❤❤❤❤
Çok çok çok abartı olmuş canım yaKalori hesabi nasil oluyo ki mesela dun sabah 5 adet krep patates kizartmasi. Oglen yarim ekmegaksam koca bir tabak dolusu makarna ustune mayonez. Patates ve biber kizartmasi yedim pesinden badem fistik yatmadan neskafe ictim.
Benim bunyede almaya musait aslinda da bu son kilo vermede guzel sabitledi simdilik. Tabi her gun her gun abartirsam yeniden sisebilirimÖyle bi bünye banada lazım ahhh aahh
İnşallah veririm bende
Uzunnn zamandir yemedigim seylerdi valla catlayana kadar cooookk guzel yedimm 4 ay bosuna bogaz tutmadim dimi ama her gunde boyle abartmiyorum yani abartmicam 50 olmusken salamam ama fazla da kasamam esim kavga ediyoAfiyet olsun uykucum
Aman ha diyim vücut şaşırdığı için tepki vermez ama dönüşü muhteşem olabilir
Eşim kesmiş markette
Sağol tatlım
Çok çok çok abartı olmuş canım ya
Sırf karbon üste yetmemiş şeker ilave etmişsin
Ayrıca sağlıksız
Aman aman emekler ziyan olmasınUzunnn zamandir yemedigim seylerdi valla catlayana kadar cooookk guzel yedimm 4 ay bosuna bogaz tutmadim dimi ama her gunde boyle abartmiyorum yani abartmicam 50 olmusken salamam ama fazla da kasamam esim kavga ediyo
Afiyet olsun canımKahvaltı (10:30)
Eki Görüntüle 2623344
Öğle(14:00)
1 kupa süt içine sade nescafe
Akşam(19:30)
Eki Görüntüle 2623340
Su yatana kadar 2litre olur Sismaniye
Kahvaltı resmi yanlış olmuş dunku tabagi koymusum duzelttim hemen
Mesela bugun sabah kahvemi ictim ki 4 aydir kankeytam vazgecilmezim. Bebelerin pesinde oglen 2 ye kadar ac oldugumu hissetmedim. Bebeler uyuyunca kivircik domates biber az peynir guzel bi salata. Az once de aksam yemeginde 2 haslama baget mercimek corbasi ve yogurtAman aman emekler ziyan olmasın
Cok iyisin saglikli beslenmeye devam
Bulgurun zararı çok yok ama akşam menün bulgursuz da iyiymiş zaten tatlımSelam millet
11.00
2 yumurtadan omlet
5siyah zeytin
Peynir
Salatalık biber
14.00
Yarım muzn
Yarım kivi
Yarım portakal
1çb süt
19.00
4kaşık bulgur
3parça tavuk
Semizotu slatası
Bulgur çok oldu farkındayım daha da dikkat edicem
Nescafe bagımlısısın sen ya bi filtre kahve içsen bayılırsın aslındaKahvaltı (10:30)
Eki Görüntüle 2623344
Öğle(14:00)
1 kupa süt içine sade nescafe
Akşam(19:30)
Eki Görüntüle 2623340
Su yatana kadar 2litre olur Sismaniye
Kahvaltı resmi yanlış olmuş dunku tabagi koymusum duzelttim hemen
Kız o peynir mevlana peyniri miEki Görüntüle 2623035 GÜNAYDIN HATUNLAR
Regli haftasını da atlatayım da lesli bacıyla takılcaz bi süreBulgurun zararı çok yok ama akşam menün bulgursuz da iyiymiş zaten tatlım
Bi de spor yaptın mı tamamdır bu iş
Afiyet olsun çok değil ya ekmeksiz menü zatenSelam millet
11.00
2 yumurtadan omlet
5siyah zeytin
Peynir
Salatalık biber
14.00
Yarım muzn
Yarım kivi
Yarım portakal
1çb süt
19.00
4kaşık bulgur
3parça tavuk
Semizotu slatası
Bulgur çok oldu farkındayım daha da dikkat edicem
Afiyet olsun canımMesela bugun sabah kahvemi ictim ki 4 aydir kankeytam vazgecilmezim. Bebelerin pesinde oglen 2 ye kadar ac oldugumu hissetmedim. Bebeler uyuyunca kivircik domates biber az peynir guzel bi salata. Az once de aksam yemeginde 2 haslama baget mercimek corbasi ve yogurt
Ya özellikle şuara süt isitip nescafe atmaya müptela oldumNescafe bagımlısısın sen ya bi filtre kahve içsen bayılırsın aslında
Yiyen nasıl da bilirKız o peynir mevlana peyniri mi
Afiyet olsun canım