Teşekkürlerrr...sen yapıyordun dimi jillian?Wuuuuu süper olmuş emeğinize sağlık..
Tamam canim yarin sabah olculeri alip baylasirimAyın 3ü e kadar paylaşıyoruz güzelim.sen paylaş...biz not alırız
Tamam güzelim...sabah ölçüleri almak en idealı...Tamam canim yarin sabah olculeri alip baylasirim
Ben 0.5litrelik pet şişeleri suyla doldurup yaplcam ilk başda...Kizlar kullanilan agirliklar 0,5 kg mu 1 kg mu her bir el icin
Simdide alirdim da ilk mesajda da sabah almak daha iyi demissiniz ya soz dinlerim bennTamam güzelim...sabah ölçüleri almak en idealı...
O halde hoşgeldinn :) 3 Ocak'a kadar beden ölçülerini bekliyoruzBende varıımmm en ihtiyacım olan şey sıkılaşmak yılbaşndn sonra baslıuoruz deil mi ben evde olmucan yılbaşına ama 5inde burdaymmm
İnşallah canım.sen hele bi sağlıkla doğur bebeğimizi sonra yaparız inşallah...canım topıgınız hayırlı olsun ınsallah bol eksıler gorun ınsallah hamıle olmasaydım muhakkak katılırdım spor yaapmayı cok ozledım ınsallah dogumdan sonra aranızda olmak dılegıyle
ınsallah tatlım benım ama sızlerı takıpte olacagım mutlakaİnşallah canım.sen hele bi sağlıkla doğur bebeğimizi sonra yaparız inşallah...