- 1 Kasım 2014
- 9.332
- 14.199
3 ocak son gün ölçü bilrimi içinMerhaba tüm sayfaları okuyamadım . Bende katılmak istiyorum en son hangi gün ölçülerimizi yazmamız gerekiyor. ve programa hangi gün başlıyoruz=) muhtemelen konuşulmuştur fakat şimdi çok müsait değilim sayfaları okuyamıyorum bu yüzden soruyorum. Program aralıksız 30 gün mü? yoksa haftada 1 gün dinlenme olacak mı? ya da level aralarında 1 gün mü dinlenme?
beril 9. takım kaptanlıgın hayırlı olsun cancazım .......Kızlar gerı sayım başladı
Kızzz sen bunu tüm takımlarda tekrar paylaşana..linkimizi de ekle...Gell arkadaş gel 2 ocak son gün.. Yaza sağlıklı fit girmek özgüven patlaması yaşamak isteyen bayanlarbu başlıkta toplanıyor.. Bıngıl bıngıl olan kendınden sıkılmadın mı? Hadii bir şans ver kendine sadece 30 güncük. Göz acıp kapayıncaya kadar gececek. Ömrünüzde bir şeyi istikrarlı ınanarak yapın ve sonucu görün.. Bekliyoruz :)
Ölçüm için son gün 3ocak kuzum...pazartesi başlıyoruz,pazarları dinleniriz...ilk mesajı okusan herşey orada yazıyor canımmm..Merhaba tüm sayfaları okuyamadım . Bende katılmak istiyorum en son hangi gün ölçülerimizi yazmamız gerekiyor. ve programa hangi gün başlıyoruz=) muhtemelen konuşulmuştur fakat şimdi çok müsait değilim sayfaları okuyamıyorum bu yüzden soruyorum. Program aralıksız 30 gün mü? yoksa haftada 1 gün dinlenme olacak mı? ya da level aralarında 1 gün mü dinlenme?
Sen de katılıyormusun bize 9.takımın tatlı kaptanı?Kızlar gerı sayım başladı
Bır eve geliyım bır deneyım deSen de katılıyormusun bize 9.takımın tatlı kaptanı?
Gezmedık takım bırakmadım senı kuzucumberil 9. takım kaptanlıgın hayırlı olsun cancazım .......
jennifer lopez gibisinYaş:20
Kilo:59-58(gidip geliyor)
Boy:170
Göğüs:90
Bel:70
Göbek:83
Kalça:103
Sağ bacak:58
Sol:55
Kilo:59-58(gidip geliyor)
Boy:170
Göğüs:90
Bel:70
Göbek:83
Kalça:103
Sağ bacak:58
Sol:55
Birlikte başaracağız. Uzun soluklu jillian macerası olacak biizmki :)Biri bıngıl mı dedi o benimmm istedigim kiloya indim evet ama istediğim vucutta değilim bunu da başarıcam evelallah
Ablam n kalin yerden olctum boyle cikti valla ayniyiz demekki:)Cadi benim o küssük bacaklar nerdeyse 55 cm senin o bacaklarmi 55 inanmam
yok kız, ben ve senAblam n kalin yerden olctum boyle cikti valla ayniyiz demekki:)
Selam kizlar herkes iyi seneler
Kac gundur nasip olup bir turlu yazamadim.bebegim var 9 aylik zaman bulmak ne mumkun buluncada hemen spora.
5 ocakta bende sizinleyim olculerimi musait birzamanda bildiricem fotoda cektim .insallah oncesi sonrasi foto karsilastirmasi yapacak kadar sikilasiriz.
Jullian a basladim on alistirma icin cunku spora hamilelik vs...2 yildir ara vermis durumdayim.bugun 3. Gunum oldu.
1. Gun yaptim sadece sinavda beginner yaptim diger hareketlerin hakkini verdigimi dusunuyorum.tabi nefes nefese kaldim jullian bi nefes aldirmiyor valla."jumping jack ' ve " two minutes cardio " kelimelerinden korkar oldum " last one " ise favorim.
Yaptiktan sonra vucudumu bir kasinti sardi valla kaslarim yanmaya devam etti bir sure .
2. Gun uyandigimda totomu hissetmiyordum birde ust on bacak larimi ama yine yaptim hakkiyla.
3. Gun bugun kas agrim kalmadi simdi yarin ara verip cuma yine yaparim sanirim.
5 ocakta sizinle 30 day deyim insallah.