Gözünüzü korkutmayın ben level 1 i yapmadan 2 den başladım,düzenli spor yaptığım ìçin...ilk 3—4 gün üst arka bacak ve kalçada hamlamanız olacak (vücudunuz alışık değilse) sonra geçecek ...sonra ne kadar esnekleştiğinizi göreceksiniz..Sonunda vakit bulup videolari inceledim.level 2 biraz yorucu olacak gibi
Marga sus kiz cekmedim içime gobusumu
Tatlım bu 30 days shred mi ? Acaba ne kadar sürede sahip oldu? 3 haftada böyle olmayız , moral bozmak yok. Benim hedefim ramazana kadar. İnş bırskmayacagım, 30 days, ripped, boost, killers buns& tights filan :)kızlar bir öncesi ve sonrası fotosu buraya da ekleyeyim
Eki Görüntüle 1353500
Evet canııım,biz de sıralamayla hepsini yaparızzz...Tatlım bu 30 days shred mi ? Acaba ne kadar sürede sahip oldu? 3 haftada böyle olmayız , moral bozmak yok. Benim hedefim ramazana kadar. İnş bırskmayacagım, 30 days, ripped, boost, killers buns& tights filan :)
Gel katıl canım benim.3ocağa kadar ölçülerini bildir...Kızlar ben de aranıza katılmak istiyorum :)
Yaza bombaaa olacagızzzzz, pilavdan dönenin kaşığı kırılsın!!! :)Evet canııım,biz de sıralamayla hepsini yaparızzz...
hahaha süpersinYaza bombaaa olacagızzzzz, pilavdan dönenin kaşığı kırılsın!!! :)
Eski ölçülerim
Yazdığınız yağlar çok faydalı. Özelliklede ilaç, krem olmaksızın bu doğal ürünler çok etki gösteriyor. Fakat ben hiç kullanmadım bunları göbek için uygulayanları gördüm fakat yağlar ile birlikte spor yapacağımı düşünemedim. Hatta aşığımasık'ın dediği gibi genel olarak streç film'e sararak yapılır. Ama emin ol sıkılabilirsin spor yaparken insan rahatlık istiyor. Sana bu yağlar yerine detoks çayı ve detoks suyu'nu şiddetle tavsiye ediyorum.
Yaknda biz de olcaz
90-60-90 nedir ya wuuuu !! Kızlar daha çoook gelişmem gerek özelliklede yaptığım cardıo göğüslerimi o kadar küçülttü ki daha yeni başladım göğüs egzersizine. Belimdeki üst karın sertleşti alt karın'a yoğunlaştım son gaz devam sizlerleyim :):)
Hamilelik sürecinde maalesef herkes kilo alıyor. Çok azmetmişsin. ben 59 dan fazlasını aşamadım. İç bacaklardan az çekmedim inanır mısın bayılana kadar spor yapmama rağmen daha yeni yeni erimeye başladı.
Eski ölçülerim yukarda yazıyor :) Daha beterdim.
güzel paylaşımlar için teşekkürler canım :)
güzel paylaşımlar için teşekkürler canım :)
ev yapımi detokslar guzelmiss
Ne demekk :)
Hemde çoook yararli.
vovvv cok güzel sözzKızlar bu da benden gelsin
( BAŞLAMAK İÇİN İYİ DURUMDA OLMAK ZORUNDA DEĞİLSİN,
AMA İYİ DURUMDA OLMAK İÇİN BAŞLAMAK ZORUNDASIN )
Eki Görüntüle 1355195