- 1 Kasım 2012
- 6.379
- 10.803
kızlar katılmak mecburi deyil ki,kim sıkılaşmak istiyorsa katılacak...zaten bazı kurallar da düşünüyorum.mesela...3gün yapmayan listeden silinecek...vallaha ben öyle bi gaza gelmişim ki özel gün falan takmıycam...
regl doneminin 1. gunu benim cok agir geciyor ama diger gunler sikinti olmuyor hem spor regl agrisinada ii geliyorr
tatlim bunun mecburilikle alakasi yokki kisiler katilmak icin can atiyor sonra ortadan kayboluyor cuma yarismalarinin en guzel tarafi deneme sureci olmasi. farkindaysan deneme surecinde giden gelmeyen baya kisi oluyor.
Ama dedigin gibi kurallar olursa etkili olabilirr.
Elbette zorunluluktan değil. Sadece başlayanlar mümkün olduğunca sonuna kadar getirsinki hepimiz süper kilolar verebilelim güzelleşelim diye
Zeynepcim bizim orda da paylasalim burda oteki topik bos kalmasibsizinlede 1 den baslarim o zaman tatlim
senimi kircamm
Zeynepcim bizim orda da paylasalim burda oteki topik bos kalmasib
Squat ust bacaginizi kalinlastirdi mi acaba fotoğrafları bekliyoruz mutlakaHerkese Güzel akşamlar dilerim. Topik çok güzel olmuş böyle güzel bayanlarımızı görmek çok hoşuma gidiyor. Oldum olası spor yaparım bunu annem ve babama borçluyum. Onlar ile alıştım spor hayatımın bir parçası.
Fakat geçen sene okulu bıraktığım için yatalak oldum, psikoloji derken spordan hayattan uzaklaştım. 8 ay sonra aynaya baktığımda eski halimden eser yoktu. Tam 59 kilo olmuştum!!! Stresten sabahlara kadar yemek, ve yedikten sonra uyumak akşamın 10'unda uyanmak.. Hayatı ters yaşıyordum. Artık kendime çeki düzen vermemin zamanı gelmişti. Zaten evimin bir odası spor salonu. Attım kendimi yaklaşık eylüle kadar haftanın 5 günü bayılana kadar cardıo yaptım. Hayatımı düzene soktum ve kilolarımı verdim. Ve cardıodan sonra sıkılaşma ve egzersizlere başladım ve kilom oldu 50.... Spor hayatıma dönmüştüm ve hayatla yeniden barışmıştım. Kasımın ilk haftası ise 30 günlük squat programına başladım ve takvimdeki gibi aksatmadan sayılarına kadar yaptım ve ilk defa yaptığım için bu egzersizi artık sporlarımın arasına aldım.
Ve güzel hanımlarımıza yarın sabah ölçülerimi ölçüp yazacağım. Ve En kısa zamanda before after yapacağım sizlere. motive etmek ve pes etmemenizi sağlamak.
Güzel paylaşımlarınız için çok teşekkürler çok yararlı olacaktır başlayanlar için. :) Ve yaptığım sporları aktaracağım :)
Squat ust bacaginizi kalinlastirdi mi acaba fotoğrafları bekliyoruz mutlaka
Benim bacaklarmda yag orani yuksek basenimde daha doğrusu , squat yapmali miyim. Ölçü fotolarindaki benm daha iyi öneri verirsinizAtacağım sizlere, şöyle diyeyim cardıodan sonra yağ oranım son derece düştü ve kilo verdim. Emin olun yağlar ile birlikte squat yapılırsa çoook kalınlaşır ve basen ve kalça büyük durur. O yüzden ilk önce bacaktaki yağları eritmenizi tavsiye ederim. Benim yağ oranım düşük olduğu için kalınlaşmadı aksine ince durdu dümdüz. Tabii kalça kalktı biraz. Yağ oranı düşük olduğunda az kalınlaşsa bile fena estetik görünüm kazandırıyor. Hatta tambıllarla çalışıyorum 12 kg bacaklar son derece alıştı ki ağırlık istiyor normal squat yetmiyor. Bacaktaki çarpık olan kemik yapısını bile değiştiriyor inanır mısınız... Birde aylardır mekik yapmama rağmen bel inceltme konusunda squat son derece etkili.
Benim bacaklarmda yag orani yuksek basenimde daha doğrusu , squat yapmali miyim. Ölçü fotolarindaki benm daha iyi öneri verirsiniz
Anladimm cunku squat yapiyodum ama korkuyodum da sizinle konuştuğum iyi oldu.. Eliptik bisikletin yok ama yürüyüş bandim var spor salonuna da gitmek istemiyorum çok sogudum .. Yürüyüşle ne kadar surede yağ oranimi dusurebilirim.. Lahana tursusu dediniz dimi? Çok ilginç, nnasil bi yarari var acabaEvet fotoğrafını gördüm. Bende öyleydim hatta basenlerimi görsen ohaa derdin. Dışarı bile çıkamaz hale gelmiştim. Spor hocasıylada konuşmuştum ne olur ne olmaz danışayım diye. Bu kiloyla yaparsan şişman ebelerden farkın kalmaz yağ oranını düşür demişti. Eliptik bisiklet hem bacak hem basen açısından son derece etkili. Onu kullanın derim olmazsa koşu veya tempolu yürüyüş yapın iç bacaklarınızı eritin, bel bölgen zaten ince duruyor. Hani göbekte kas için protein tahıllı ekmek ve süt diyorlar ya... püf noktası aslında lahana turşusuymuş çok iyi bir uzman söyledi. Gerçektende fayda ediyor.
Anladimm cunku squat yapiyodum ama korkuyodum da sizinle konuştuğum iyi oldu.. Eliptik bisikletin yok ama yürüyüş bandim var spor salonuna da gitmek istemiyorum çok sogudum .. Yürüyüşle ne kadar surede yağ oranimi dusurebilirim.. Lahana tursusu dediniz dimi? Çok ilginç, nnasil bi yarari var acaba
Masallahhhh tam da istedigimdenn:))))Bende çok şaşırmıştım. Hatta lahana turşusu kullanarak kas yapanların resimlerini göstermişti. Bende evde koşu bandı kullandım. Eliptik bisiklet hiç kullanmadım, Günde 50-60 dakika da 300 kalori olduğunda kapatıyordum. Fazlasına gerek yok zaten. 4.0 da başlayıp tempolu şekilde 5.0-5.5 de yürüdüm 8.0 ve üstü 2 dakika koşup yine 5.0 indiriyordum. Koşarken ve yürürkende bol bol su tüket ben günde 2 litre tükete tükete özelliklede göbek tarafım fena sarktı. Su ile birlikte koşarken göbeğin erimesi çok yüksek. 2014 martta başladım koşu bandına mayısta tamamen yok olmuştu. Bu fotoğrafımda Hazirandan kalma. Aralıksız yapınca 2 ayda yok oluyor.
Masallahhhh tam da istedigimdenn:))))
Paylaşımlarınız için çok teşekkürler...lütfen aramızda olun...Sizlerde yaza kadar fit bir vücuda sahip olacaksınız, pes etmek yok. Bol bol fotoğrafları atacağım motive herkese gerek :)
CoktesekkurlerrSizlerde yaza kadar fit bir vücuda sahip olacaksınız, pes etmek yok. Bol bol fotoğrafları atacağım motive herkese gerek :)
Her zaman, sizlerle olmaktan çok memnun olurum.Paylaşımlarınız için çok teşekkürler...lütfen aramızda olun...
böyle tuttuğunu koparan çalışkan kadınlara bayılıyorumHerkese Güzel akşamlar dilerim. Topik çok güzel olmuş böyle güzel bayanlarımızı görmek çok hoşuma gidiyor. Oldum olası spor yaparım bunu annem ve babama borçluyum. Onlar ile alıştım spor hayatımın bir parçası.
Fakat geçen sene okulu bıraktığım için yatalak oldum, psikoloji derken spordan hayattan uzaklaştım. 8 ay sonra aynaya baktığımda eski halimden eser yoktu. Tam 59 kilo olmuştum!!! Stresten sabahlara kadar yemek, ve yedikten sonra uyumak akşamın 10'unda uyanmak.. Hayatı ters yaşıyordum. Artık kendime çeki düzen vermemin zamanı gelmişti. Zaten evimin bir odası spor salonu. Attım kendimi yaklaşık eylüle kadar haftanın 5 günü bayılana kadar cardıo yaptım. Hayatımı düzene soktum ve kilolarımı verdim. Ve cardıodan sonra sıkılaşma ve egzersizlere başladım ve kilom oldu 50.... Spor hayatıma dönmüştüm ve hayatla yeniden barışmıştım. Kasımın ilk haftası ise 30 günlük squat programına başladım ve takvimdeki gibi aksatmadan sayılarına kadar yaptım ve ilk defa yaptığım için bu egzersizi artık sporlarımın arasına aldım.
Ve güzel hanımlarımıza yarın sabah ölçülerimi ölçüp yazacağım. Ve En kısa zamanda before after yapacağım sizlere. motive etmek ve pes etmemenizi sağlamak.
Güzel paylaşımlarınız için çok teşekkürler çok yararlı olacaktır başlayanlar için. :) Ve yaptığım sporları aktaracağım :)
bilgilerinden cok yararlanacağızEvet fotoğrafını gördüm. Bende öyleydim hatta basenlerimi görsen ohaa derdin. Dışarı bile çıkamaz hale gelmiştim. Spor hocasıylada konuşmuştum ne olur ne olmaz danışayım diye. Bu kiloyla yaparsan şişman ebelerden farkın kalmaz yağ oranını düşür demişti. Eliptik bisiklet hem bacak hem basen açısından son derece etkili. Onu kullanın derim olmazsa koşu veya tempolu yürüyüş yapın iç bacaklarınızı eritin, bel bölgen zaten ince duruyor. Hani göbekte kas için protein tahıllı ekmek ve süt diyorlar ya... püf noktası aslında lahana turşusuymuş çok iyi bir uzman söyledi. Gerçektende fayda ediyor.
ben de böyle olmak istiyorummmmmmm,boyun kaç gmelanBende çok şaşırmıştım. Hatta lahana turşusu kullanarak kas yapanların resimlerini göstermişti. Bende evde koşu bandı kullandım. Eliptik bisiklet hiç kullanmadım, Günde 50-60 dakika da 300 kalori olduğunda kapatıyordum. Fazlasına gerek yok zaten. 4.0 da başlayıp tempolu şekilde 5.0-5.5 de yürüdüm 8.0 ve üstü 2 dakika koşup yine 5.0 indiriyordum. Koşarken ve yürürkende bol bol su tüket ben günde 2 litre tükete tükete özelliklede göbek tarafım fena sarktı. Su ile birlikte koşarken göbeğin erimesi çok yüksek. 2014 martta başladım koşu bandına mayısta tamamen yok olmuştu. Bu fotoğrafımda Hazirandan kalma. Aralıksız yapınca 2 ayda yok oluyor.
Ama ben haysl bile etmiyorumböyle tuttuğunu koparan çalışkan kadınlara bayılıyorum
bilgilerinden cok yararlanacağız
ben de böyle olmak istiyorummmmmmm,boyun kaç gmelan
böyle tuttuğunu koparan çalışkan kadınlara bayılıyorum
bilgilerinden cok yararlanacağız
ben de böyle olmak istiyorummmmmmm,boyun kaç gmelan