- 13 Haziran 2012
- 21.116
- 28.158
- 36
Hmmm...bekliyoruz o zaman...Ben de varım ben de :)
4 aylık bir prensesim var 20 kg fazlam var.incecik olmak istiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hmmm...bekliyoruz o zaman...Ben de varım ben de :)
4 aylık bir prensesim var 20 kg fazlam var.incecik olmak istiyorum
Günaydın canım...keşke bizi beklesen...
Ne güzel canım...3ocağa kadar ölçüleri bekliyoruz o zaman.sizinlede 1 den baslarim o zaman tatlim
senimi kircamm
Çok güzel güzelimmm...3ocağa kadar ölçüleri bekliyiruzzz.meraba hanımlar benimde son vermem gereken 5 kilom var spor yapıyorum artı sıkılaşmak için de aranıza katılıp bu programı yapmak istiyorum
oley oley oley zeynep de bizimleNe güzel canım...3ocağa kadar ölçüleri bekliyoruz o zaman.
dagyolummm hadi ölçülerini yaz da görelim (kendimle kıyaslayacağım çaktırmadan )Çok güzel güzelimmm...3ocağa kadar ölçüleri bekliyiruzzz.
Ölçülerini paylaşmanı sabırsızlıkla bekliyoruzzz...ben de 2ocak alıcam...bende varım benide ekleyin
ölçümümü 2 ocakda sabah tarafınıza verebilirim... hem o gün ölçüm günüm olduğundan daha net sonuç yazmış olurum :)
9.Takımdan katılıyorum... herkese başarılar diliyorum :)
Ne güzel canım...3ocağa kadar ölçüleri bekliyoruz o zaman.
Pazartesi canm
Haaa o zaman perimin ajandası bozuk..
Yeni gelen tüm arkadaşlar hoşgeldiniizzz :) 3 Ocak'a dek ölçülerinizi bekliyoruz. Bayaa kalabalık olmaya başladık maşallaah
Evet çok doğru söylüyorsun valla. Özellikle de özel günlerimizde nasıl olacak bende merak ediyorum.insallah devamliligi gelir pericim yaa
genelde bilirsin ilk topik acildiginda ilgi cok oluyor sonra bi cogunu bul bulabilirsenn
kızlar katılmak mecburi deyil ki,kim sıkılaşmak istiyorsa katılacak...zaten bazı kurallar da düşünüyorum.mesela...3gün yapmayan listeden silinecek...vallaha ben öyle bi gaza gelmişim ki özel gün falan takmıycam...Evet çok doğru söylüyorsun valla. Özellikle de özel günlerimizde nasıl olacak bende merak ediyorum.
Umarım herkes istikrarlı bir şekilde devam eder
Evet çok doğru söylüyorsun valla. Özellikle de özel günlerimizde nasıl olacak bende merak ediyorum.
Umarım herkes istikrarlı bir şekilde devam eder
kızlar katılmak mecburi deyil ki,kim sıkılaşmak istiyorsa katılacak...zaten bazı kurallar da düşünüyorum.mesela...3gün yapmayan listeden silinecek...vallaha ben öyle bi gaza gelmişim ki özel gün falan takmıycam...
Hele bi toplanalım...kural falan da düşünürüz daha etkililerini...regl doneminin 1. gunu benim cok agir geciyor ama diger gunler sikinti olmuyor hem spor regl agrisinada ii geliyorr
tatlim bunun mecburilikle alakasi yokki kisiler katilmak icin can atiyor sonra ortadan kayboluyor cuma yarismalarinin en guzel tarafi deneme sureci olmasi. farkindaysan deneme surecinde giden gelmeyen baya kisi oluyor.
Ama dedigin gibi kurallar olursa etkili olabilirr.
Bekliyoruz canım...3 ocağa kadar ölçülerimi yazarım :)