★★★Jİllian Michaels 30DAY★★★ kursuna katılmak isteyenler...

Çok güzel olmuş konu bi dönem yaptım çok memnundum doğumdan sonra yine yapıcam inşllh hepinize kolay gelsin

Böyle iyi mesajlar motive ediyor bizi baya.teşekkürlerr...
Rica ederim biz işyerinden bir kaç arkadaşla birlikte başlamıştık diyetisyene gidiyorduk ben jillian yaptığım ay (sadece 10 gün yapmıştım yeni başlamıştım ) çok ii kilo vermiştim ve hepsini yağdan vermiştim herkes çok sıkılaşmışsın diyodu gören şaşırıyodu

Ayyyy ne güzel ya...birlikde yapmak çok motive edici...5 ocağa kadar nasıl sabr edicez...

Evet canm pert olcaksiniz ben atlattim ilk günleri ama hic bir yere oturamadim inliyodum otururken resmen oturduğumda da kalkamiyodum tabi agrilarin ustune gidince pes etmeyince 3gun sonra falan geciverdi
Hafta sonu başlamamız harika oldu hiç değilse o ilk ağrılı iki günü evde geçiririm ahahhaha :)))

Kizlar Selammm

Öncelikle topiginiz hayirli olsun

Ben 5. takimdan mezun oldum ismim zeynep. sikilasmak icin 1 hafta once adim attim. Suan ölçülerimizle konusalim konusu altinda bir kac arkadasla devam ediyoruz. biz 2 hafta 1 ölçü paylaşıyoruz.
Burasi gayet ii olmus kizlar ellerinize emeginize saglik callan arkadasimizin degisen olculeri benide heveslendirdi bende bugun basliyorum sizleride takip edecegim.
Gelecegin fit kizlarii sevgiyle kalinn

Günaydın canım...keşke bizi beklesen...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…