★★★Jİllian Michaels 30DAY★★★ kursuna katılmak isteyenler...

Ama resimdeki çok kilo almamış kiiii....ben 20 belki de 25kilo aldım...

20 kilo dediğin nedir ki.. sizlerin sade ve sadece yapacağınız tek şey cesaret. Hamilelik sürecinde ve hamilelik sonrasında herkes kilo alır. Özelliklede hiç hiç kilo alamaz dediğim kuzenim bile maşallah aldı. Fakat kendinize güvenemeyip ''Hiç hayal edemiyorum:/ olmaz, anca toparlar'' derseniz olmaz. Cesaretinizi toplayın.
Günde azda olsa yarım saatinizi ayırın spora. Özelliklede ev işleri son derece yağ yaktırır ben ev işlerinde annemede çok yardım ederim. Sakın ölü diyeti yapmayın şunu yiyemem, bunu yiyemem diyetteyim demeyin. Sadece sağlıklı besleniyorum deyin... Canınız şeker istediğinizde yeyin bünye istiyorsa aşırıya kaçılmaksızın yemelisiniz çikolata olarak bitter öneririm. Metabolizmamın son derece hızlı olmasını bitter çikolataya bağlıyım. Spora başlamadan önce 1-2 tane yerim.
Sabah Kahvaltısı
Öğle yemeği
Akşam yemeği öğünleriniz bu şekilde oldukça ve sporunuzu aksatmadığınız sürece ne kadar yerseniz yeyin kilo almazsınız. Aylardır aynı kilomdayım. Diyet yapmıyorum, sporu hiç aksatmadığım için ne alıyorum ne veriyorum.

Gönlünüzü ferah tutun. :)

ayy olculerinizi merak ettim...

yanlış anlama ama neden exception yazdın,türkçesi varken...mesleğinde cok kullandığın bir kelime mi..

Sabah kalkar kalmaz, ilk işim ölçülerimi halletmek olacak buraya yarın aktaracağım. Ve fotoğraflarımı da
çok iyi vermişssin sende azmin en buyuk ornegını goruyorum.. oglunu da Allah bagıslasın :) ama hamıleyken de cok kılolu degılmıssın cok hoş ve kılosuz hamılelık olmus sankı :) o karın kasını nasıl yaptınn

Hahahha kiz ne yaptiinn :) fotograftaki ben değilim. İnternetten alinti verdim. Motive için. Evli bile değilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…