- 10 Temmuz 2014
- 19.711
- 17.815
Ama ben haysl bile etmiyorum
Doğumdan kalan o sarkık göbiş asssssssla düzelmez...sadece toparlanır azcık...
Ama resimdeki çok kilo almamış kiiii....ben 20 belki de 25kilo aldım...Doğumdan kalan o sarkık göbiş mi asla düzelmez... :) Peki buna ne dersin ?
Ama resimdeki çok kilo almamış kiiii....ben 20 belki de 25kilo aldım...
ayy olculerinizi merak ettim...20 kilo dediğin nedir ki.. sizlerin sade ve sadece yapacağınız tek şey cesaret. Hamilelik sürecinde ve hamilelik sonrasında herkes kilo alır. Özelliklede hiç hiç kilo alamaz dediğim kuzenim bile maşallah aldı. Fakat kendinize güvenemeyip ''Hiç hayal edemiyorum:/ olmaz, anca toparlar'' derseniz olmaz. Cesaretinizi toplayın.
Günde azda olsa yarım saatinizi ayırın spora. Özelliklede ev işleri son derece yağ yaktırır ben ev işlerinde annemede çok yardım ederim. Sakın ölü diyeti yapmayın şunu yiyemem, bunu yiyemem diyetteyim demeyin. Sadece sağlıklı besleniyorum deyin... Canınız şeker istediğinizde yeyin bünye istiyorsa aşırıya kaçılmaksızın yemelisiniz çikolata olarak bitter öneririm. Metabolizmamın son derece hızlı olmasını bitter çikolataya bağlıyım. Spora başlamadan önce 1-2 tane yerim.
Sabah Kahvaltısı
Öğle yemeği
Akşam yemeği öğünleriniz bu şekilde oldukça ve sporunuzu aksatmadığınız sürece ne kadar yerseniz yeyin kilo almazsınız. Aylardır aynı kilomdayım. Diyet yapmıyorum, sporu hiç aksatmadığım için ne alıyorum ne veriyorum.
Gönlünüzü ferah tutun. :)
ayy olculerinizi merak ettim...
Ya bence de regl de bir exception olsun.. Ağır egzersiz sonuctaHele bi toplanalım...kural falan da düşünürüz daha etkililerini...
çok iyi vermişssin sende azmin en buyuk ornegını goruyorum.. oglunu da Allah bagıslasın :) ama hamıleyken de cok kılolu degılmıssın cok hoş ve kılosuz hamılelık olmus sankı :) o karın kasını nasıl yaptınnSabah kalkar kalmaz, ilk işim ölçülerimi halletmek olacak buraya yarın aktaracağım. Ve fotoğraflarımı da
çok iyi vermişssin sende azmin en buyuk ornegını goruyorum.. oglu nu da Allah bagıslasın :) ama hamıleyken de cok kılolu degılmıssın cok hoş ve kılosuz hamılelık olmus sankı :) o karın kasını nasıl yaptınn
allah napmasın seniHahahha kiz ne yaptiinn :) fotograftaki ben değilim. İnternetten alinti verdim. Motive için. Evli bile değilim
asıgımasık sendeki potansiyeli gördüHahahha kiz ne yaptiinn :) fotograftaki ben değilim. İnternetten alinti verdim. Motive için. Evli bile değilim
aynen oyleasıgımasık sendeki potansiyeli gördü
anne olsan,bu hale gelebilirsin senn
estagfurullah gonder bakalım :)Ölçme yaptım ve çok şekilsiz olduğumu birkez daha anladım
Canım ilk mesajda hangi bilgilerin girmek gerektiği yazıyor ya...eksik bilgi kuşumYaş 31
Boy 170
Kilo 105.3
Hemen not alda sileyim utandım halimden
Kız sen bildiyin 90 60 90dan da aşağısın...eski bilgilerini de yazsana mukayasa edelim...Kızlar üşenmedim ve ölçtüm.
Kilo: 48
Boy: 1.65
Göğüs: 85
Bel: 60
Göbek: 69
Kalça: 89
Basen: 79
Bacak(sağ): 45
Bacak(sol): 45