JILLIAN 30 DAY SHRED YARIŞMASI

Esimin 30 kilo fazlasi var bugun 12. Günü ve 6 kilo vermis. İlk hafta cok hizli verdi de ikinci hafta o kadar olmadi. Gerci bir yandan spor yapıyoruz onun etkisi olabilir mi acaba

Hepimiz tombis olmusuz resmen
Yazik bize
Cok iyi degil mi
Ama kesin acliktan evde esip gurluyordur
Ben olsam oyle olurdum yani
Geri almamasi da onemli bırakinca

Hepimiz tombis olmusuz resmen
Yazik bize
Cok iyi degil mi
Ama kesin acliktan evde esip gurluyordur
Ben olsam oyle olurdum yani
Geri almamasi da onemli bırakinca

Yok ya adamda esip gurleyecek hal mi kaldı kedi gibi oldu acliktan yazik orucken devamli yemek konuşanlar gibi şu olsa da yesek bu olsa da yesek deyip duruyor insallah geri almaz ya temennim midesinin küçülmesi ve iştahının azalması yönünde çünkü bir oturusta en az iki tabak yemek yiyor

İsveç mideyi küçültüyormuş baya ben öyle okudum
E o kadar az yemeye mide mi kalır guruldaya guruldaya duvarlar birbirine dans eşliğinde yaklaşıyordur

İsveç mideyi küçültüyormuş baya ben öyle okudum
E o kadar az yemeye mide mi kalır guruldaya guruldaya duvarlar birbirine dans eşliğinde yaklaşıyordur

Aslında biraz da zevk icin yedigimiz yüzünden kilo aliyoruz ya... Yasamak icin yemiyoruz da yemek icin yasiyoruz

Aslında biraz da zevk icin yedigimiz yüzünden kilo aliyoruz ya... Yasamak icin yemiyoruz da yemek icin yasiyoruz

Sorma
Ben bir de gece yemekten
Bir de evden çıkmamaktan alıyorum
Ama artık okula başlayınca bile gece yemeyeceğim
O alışkanlığımı rafa kaldırıyorum sonsuza kadar

Ya göğsümde süt dugumlenmesi mi ne olmuş Allah dusmanimin basina vermesin boyle bir acı olamaz yani bütün gün yattım... Aksam biraz iyi oldum ama ziplamalari gözüm kesmedi

cok geçmiş olsun canlarim

Akşama bir set Shred mi yapsam ya
Çok canım çekiyor sizden gördükçe o günleri özlüyorum
Hem çıkıp yürüyünce veya koşunca bacağım acıyor
Yerine ek spor olur
Level 2yi yapacağım galiba
En insaflı cardiolar ondaydı
3te bacaklarım tutmaz zaten kemiğim acıyor
1 çok zıp zıp nefesim bitince lanet ediyorum
Aynen aynen 2yi yapayım

Ripped Level 3ü izledim
Doktor bu ne diyorum
Hoppidi zıppıdı bu ne
İnsan insana bunu yapar mı
Ahahaha
Ne garip hareketler var
Tek bacak üstü olan cardioyu yapabilecek miyim emin değilim kemiğimin acısı geçmezse
Umarım geçer olmazsa zıplamalı başka bir şey bulurum iki bacak zıplarım ay bilemiyorum

15 Temmuz Spor Listesi

1. Vanillav - Ripped in 30 Level 2 6/6 Level 2 tamamlandı
2. Beyaz Hatun : Shred Level 2/7 uuu bugün deli terledim

Ripped ve shred farklı şeyler mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…