Esimin 30 kilo fazlasi var bugun 12. Günü ve 6 kilo vermis. İlk hafta cok hizli verdi de ikinci hafta o kadar olmadi. Gerci bir yandan spor yapıyoruz onun etkisi olabilir mi acaba
Hepimiz tombis olmusuz resmen
Yazik bize
Cok iyi degil mi
Ama kesin acliktan evde esip gurluyordur
Ben olsam oyle olurdum yani
Geri almamasi da onemli bırakinca
Yok ya adamda esip gurleyecek hal mi kaldı kedi gibi oldu acliktan yazikorucken devamli yemek konuşanlar gibi şu olsa da yesek bu olsa da yesek deyip duruyor insallah geri almaz ya temennim midesinin küçülmesi ve iştahının azalması yönünde çünkü bir oturusta en az iki tabak yemek yiyor
İsveç mideyi küçültüyormuş baya ben öyle okudum
E o kadar az yemeye mide mi kalır guruldaya guruldaya duvarlar birbirine dans eşliğinde yaklaşıyordur
Aslında biraz da zevk icin yedigimiz yüzünden kilo aliyoruz ya... Yasamak icin yemiyoruz da yemek icin yasiyoruz
Ya göğsümde süt dugumlenmesi mi ne olmuş Allah dusmanimin basina vermesin boyle bir acı olamaz yanibütün gün yattım... Aksam biraz iyi oldum ama ziplamalari gözüm kesmedi
cok geçmiş olsun canlarimYaa ben suan cok kötü oldum nedense midem bulandi fena. Yemegi yiyelide cok oluyo aslinda tika basa da degilim acta degilim, neden böyle oldum
Bugünüm baya stresli gecti, oglum 2 yas sendromunami girdi naptiysa tüm gün agladi bagirdi cagirdi, üzüldüm de, onun stresimi mideme vurdu acaba
bugun level3e basliyorum cok da tirsiyorum hayirlisi..
cok yorucu gibi duruyor ama sadece 6 guncuk diye avutuyorum kendimi :))Yorumlarını bekliyorum bugün ben de level 3ü izleyeceğim bakalım
cok yorucu gibi duruyor ama sadece 6 guncuk diye avutuyorum kendimi :))
ay yok izlemedim ama adi üstünde killer abs cok zor oldugunu okumuştum.Sen bunu geç hiç killer abs i izledin mi evlerden ırak
ay yok izlemedim ama adi üstünde killer abs cok zor oldugunu okumuştum.
kac level bu kac gün suruyor benim gözüm yemiyor sanırım
21 gün mü bayilirim ahahah :))21 gün
Sen seversin 21 günlük şeyleri bak ahahah
21 gün mü bayilirim ahahah :))
bakalim bunu düşünecegim :)(
O rippedden bahsediyor merak etme
Shred değil
Canım ben deEmira SY in dediği gibi yapıyordum
Level 1in etkisi görülecekse zaten spordan yaklaşık 15 saat sonraya kadar yağ yakımı devam eder
Hemen spor esnasında olmaz yani
O yüzden bir gün bekleyip ertesi gün sabahtan aç karınla ölçüyordum