oo harikaa beraber yapariz biz bu işi :)canim ben varim. Mesaji tesadüf gördüm ama nedense etiketlendigime dair bildirim gelmedi. Diger arkadasada gitmemis olabilir.
olur canim hemen ölcüp basliyorum ben bugün o zaman, kilomu sabah ac karnima tartsam daha iyi olur sanirimoo harikaa beraber yapariz biz bu işi :)
canim bel göbek kalça boy kilo olculerimizi yazalim ve baslayalim diyorum ne dersin
valla bizle paylasmasan bile yinede bi ölc 3 ay yapicam diyosun baya bi incelirsin :) bende 30 gün bunu yapip sonra 30 gün de diger bir programi varmis onu yapmak istiyorumAy hiç ölçmemiştim
Sonuçlardan korkuyorum
Zaten hep totosu büyük bir kadındım şimdi kaç çıkar kimbilir
Ama kilom 79
valla bizle paylasmasan bile yinede bi ölc 3 ay yapicam diyosun baya bi incelirsin :) bende 30 gün bunu yapip sonra 30 gün de diger bir programi varmis onu yapmak istiyorum
canim belli mi olur biz de yapariz 3 ay sonuclari gördükçe gaza geliriz insallah :)Bana da bildirim gelmedi
Ben 3 ay yapacağım hatta, yolum uzun ama size katılırım 1 aylık :))
tamamdir canim aslinda kilo cok onemli degil çünkü kas yapar bu spor ölçüler daha onemli.ölçülerini alir almaz yaz buraya olur muolur canim hemen ölcüp basliyorum ben bugün o zaman, kilomu sabah ac karnima tartsam daha iyi olur sanirim
canim ölçülerden korkma nasıl olsa azalacak o ölçüler biz yeterki pes etmeyelim :)Ay hiç ölçmemiştim
Sonuçlardan korkuyorum
Zaten hep totosu büyük bir kadındım şimdi kaç çıkar kimbilir
Ama kilom 79
canim belli mi olur biz de yapariz 3 ay sonuclari gördükçe gaza geliriz insallah :)
tamamdir canim aslinda kilo cok onemli degil çünkü kas yapar bu spor ölçüler daha onemli.ölçülerini alir almaz yaz buraya olur mu
canim ölçülerden korkma nasıl olsa azalacak o ölçüler biz yeterki pes etmeyelim :)
ripped in'mis diger programinin ismi bakmadim daha nasil bisey diye. benim kilo 58 ama boy yok bende:) 1.60im o yüzden boyuma göre fazlam var. senin boy kac bu arada?Ölçünce paylaşırım ya ne olacak
Battı balık yan gider zaten kilom ortada
Sende kilo ne durumda
Ayrıca diğer programı neymiş?
aa foto iyi fikir bende kendime yapiyim:)Bir de öncesi/sonrası fotoğrafı yapmayı düşünüyorum
Yarın aydınlıkta çekeceğim bakalım 30 gün sonra nasıl olacak
ripped in'mis diger programinin ismi bakmadim daha nasil bisey diye. benim kilo 58 ama boy yok bende:) 1.60im o yüzden boyuma göre fazlam var. senin boy kac bu arada?
Ya ben yaptim simdi bacaklarim öldü bitti:) kalinlasicak gibi geliyor bu programdan sonra cok kalin olmasalar iyi, bak cizme giyemiyodum yazmissin gözüm korktu benimde:) dar jeans hastasiyim beli incelteyim derken onlari kalinlastirip jeanslerimden olmam degilmi
aa foto iyi fikir bende kendime yapiyim:)
hahah ben birakcak gibi oldum bi ara sonra ha 15 dakika kalmis ha 10 dakika kalmis diye motive ettim. Yarin ne halde yapicam bakalim kas agrisindan :/Yap yap özel albüme koyarsın
Motive oluruz
Beğ ağlaya ağlaya yaptım bugünkü Jilly i
O bana diyor pes etmek yok, devam bilmem ne
Ben sövüyorum
Sıkı duruyorsun demekki oda güzel bisey kilonu göstermemek. Öncedende spor yaptigin icin genis durmazsin saten tahminim:) ben bekarken kosuya giderdim hep evlendim hamile kaldim 70 oldum yinede kalip olarak dardim öne dogru genisliyorum sirfYalan yok biraz kalınlaşacak
Sonuçta kas yapıyorsun :)
Ama bendeki kadar çok olmaz belki
Ben önceden sporcuydum aquarius ondan da olmuş olabilir
Zaten altta bir kas kütlem vardı yani
Benim boyum 161 haha
Beni düşün sen bir de
Yemin ediyorum yuvarlak görünmüyorum
Ama bakınca kalınlaştım aslında
Nasıl 79 olabilir hala aklım almıyor
Sıkı duruyorsun demekki oda güzel bisey kilonu göstermemek. Öncedende spor yaptigin icin genis durmazsin saten tahminim:) ben bekarken kosuya giderdim hep evlendim hamile kaldim 70 oldum yinede kalip olarak dardim öne dogru genisliyorum sirfaslinda yandan bakmasalar zayifim
canım senin de olculerini bekliyorumAma ilk birkaç günden sonra daha kolay oluyor
Her levela ilk girişte biraz zorluyor yalan yok
Bayılacak gibi olursan arada dur bir kaç nefes al
Bir de sarışın kızın yaptıklarını takip et
Esmer olan daha ileri şekilde yapıyor
Oradan kurtarıyorum biraz zaten
Çabuk kilo da veriyorum ama bakalım sonrasında o kiloda kalmak lazım
Öne doğru genişlemek nasıl oluyor ya hahaha
Ben hem ön hem yana genişledim
Nereden bakarsan bak kötü
cm olarak incelmen olmuş muydu canımSonuçları ben garanti ediyorum
Daha önce de yaptım çünkü
Ancak bu aşamada önemli bir şey protein almak