JILLIAN 30 DAY SHRED YARIŞMASI

merhaba kızlar,
bu spor videolarıyla mı ilerliyorsunuz? ben de dün spora başladım evde ve kendime motivasyon arıyorum
ilerleme nasıl? selülitler gidiyor mu mesela :KK22:

Bugün 3 günümü tamamlamış bulunmaktayım
Benide listeye ekleyin kızlar:KK76:

Liste derken spor listesi mi konferans mı ?
Spor listesi ise onu alıntılayıp adını ekleyip yazabilirsin
Konferanssa benim eklemem lazım :KK64:

Ay bende bakabilir miyim :oops: daha hırslanamadım yeterince.

Sen başlayacak mısın peki veya başladın mı? :KK64:

merhaba kızlar,
bu spor videolarıyla mı ilerliyorsunuz? ben de dün spora başladım evde ve kendime motivasyon arıyorum
ilerleme nasıl? selülitler gidiyor mu mesela :KK22:

Evet
Yani 2 ayda mükemmel değişim beklemeyin tabi ama azalıyor
Selülitin temeli zaten kan dolaşımının düzgün olmaması o bölgede
Hareketlenme oldukça kan dolaşımı artacaktır

15 Temmuz Spor Listesi

1. Vanillav - Ripped in 30 Level 2 6/6 Level 2 tamamlandı + 30DS Level 2 1 set :KK70:
2. Beyaz Hatun : Shred Level 2/7 uuu bugün deli terledim :confused:

Sizden çok özendim sizle bir yapayım dedim özlemişim Shredi, zaten koşup yürüyünce bacağım acıyor böyle idare edeceğiz artık bir süre
Hem de protein diyetine geçtim büyük bir enerji var içimde :KK70:
Hem kendimi test etmiş oldum
Hakikaten 1 aylık sigarasızlık bile nefesim düzelmiş
O yerlere serildiğim hareketleri yapabildim :KK73:
Yine suyum çıktı tabi o ayrı :KK70:
Level 2 favorim ya

15 Temmuz Spor Listesi

1. Vanillav - Ripped in 30 Level 2 6/6 Level 2 tamamlandı + 30DS Level 2 1 set :KK70:
2. Beyaz Hatun : Shred Level 2/7 uuu
3. Asimeleksi: shred 12/30

15 Temmuz Spor Listesi

2. Beyaz Hatun : Shred Level 2/7 uuu
3. Asimeleksi: shred 12/30
4. EmiraSalih shred 13/30

Evet ben de o şekilde düşündüm bu videoların youtube da linki var mı?

Youtubedan silinmiş
Ancak 1. sayfaya eklemişti C cranial arkadaşımız oradaki linkler çalışıyor :KK49:

biri sana dur desin :KK6:

Ay demesin lütfen hazır böyle enerji gelmişken, boş vaktim varken yapayım bol bol da :KK70:
Çok pis koydum kafaya eriyeceğim yetti artık önümde bir kat göbekle yürüyorum iç bacaklarım üst üste biniyor En Büyük KK

Youtubedan silinmiş
Ancak 1. sayfaya eklemişti C cranial arkadaşımız oradaki linkler çalışıyor :KK49:

Ay demesin lütfen hazır böyle enerji gelmişken, boş vaktim varken yapayım bol bol da :KK70:
Çok pis koydum kafaya eriyeceğim yetti artık önümde bir kat göbekle yürüyorum iç bacaklarım üst üste biniyor En Büyük KK
teşekkür ederiiim :KK6:

Youtubedan silinmiş

Demesin demesin maşallah sana :halay:sen bu hızla gidersen yakında taş olursun :KK76:

X