- 24 Mayıs 2010
- 7.875
- 16.884
- 31
Kızlar bugün spor yapamadım. Yağmur yağdı, benim fibromiyalji ağrılarım çıktı. Zor eğilip kalkıyorum. Sabah da doktora gittim, bir saat yürüdüm o bahaneyle. Yarın inşallah başlayacağım level 2ye...
Rezalet şu an
Ben sen foto koymak yazınca nickine bakmadım bile yazmadan ya özür dilerim
Hay masallah:)1.5 ayda 9 kilo vermişim
1.5 ayım daha kaldı orada da 9 vereyim nolur nolur
Vücudumun %11inden kurtulmuşum
Önemli degil bazen bana da oluyor o
Bu arada ben de bugün rahatsizlandim malesef spor yapamadim
Hay masallah:)
Velvette ben isvec diyetini 2 kez yaptim. Esimede yaptirdim. Sonuc harika bence. Zaten protein agirlikli yemek istiyormussun bunu yapabilirsin. 2. günden itibaren sabahlari 1 dilim ekmekte var karbonhidratta alirsin az miktarda. Ve bu diyet sporla cok daha etkili, kas kesinlikle kayip etmezsin spor yaptigin müddetce.
Birde bu da metabolizmayi degistirme yöntemi. Nasil arada detoks yapiliyorsa buda yapilmali diye düsünüyorum.
Verilen kilolari geri alirmiyim kismina gelirsek, her diyet sonrasi dikkat edilmeyip sagliksiz beslenmeye devam edilirse alinir o kilolar.
Kızlar bugün spor yapamadım. Yağmur yağdı, benim fibromiyalji ağrılarım çıktı. Zor eğilip kalkıyorum. Sabah da doktora gittim, bir saat yürüdüm o bahaneyle. Yarın inşallah başlayacağım level 2ye...
Canim valla ben yaptigimda 56 kiloydum 1 haftada 53e düstüm. O yüzden ilk yaptigim da tek 1 hafta yaptim. Sporla birlikte yapacagin icin sarkma olmaz. Ilkinde spor yapmamistim ama 2. de yaptim kilo olarak farki tam hatirliyamiyorum ama görüntü olarak daha fit duruyordum.Geçmiş olsun canım senin neyin var?
Teşekkürler
Peki sonuç nasıl oldu?
Ya düşünüyorum böyle hızlı kilo verirsem sarkmaz mıyım
Şimdi sen yapsan belki 1-2 kilo verirsin çok kilon yok ama ben birden lök diye 8 kilo verirsem ne olacak
Geçmiş olsun canım senin neyin var
ayyyhh canim yandim birdenYa göğsümde süt dugumlenmesi mi ne olmuş Allah dusmanimin basina vermesin boyle bir acı olamaz yanibütün gün yattım... Aksam biraz iyi oldum ama ziplamalari gözüm kesmedi
Canim valla ben yaptigimda 56 kiloydum 1 haftada 53e düstüm. O yüzden ilk yaptigim da tek 1 hafta yaptim. Sporla birlikte yapacagin icin sarkma olmaz. Ilkinde spor yapmamistim ama 2. de yaptim kilo olarak farki tam hatirliyamiyorum ama görüntü olarak daha fit duruyordum.
Bende göbek ve bacaklar hemen gitmisti, ve cok ilginc gelmisti 1 günde mesela tartida 300 gram farketse bile pantolon göbekten bollasmaya baslamisti.
Bu arada birsey daha eklemek istiyorum, hani su kan grubu diyetleri var duymussundur. Benim kan grubuma göre protein agirlikli diyetler kilo vermeye yardimci olmaz diyor ne hikmetse, ablamda (kan grubumuz ayni) gercekten verdirmiyor mesela bende ise yariyor. Yani kimine gercekten yaramayabilir bu diyet. En iyisi bir günlük protein agirlikli beslenip ertesi gün bi tartil fark edicekmi diye.
Ya göğsümde süt dugumlenmesi mi ne olmuş Allah dusmanimin basina vermesin boyle bir acı olamaz yanibütün gün yattım... Aksam biraz iyi oldum ama ziplamalari gözüm kesmedi
Yaa ben suan cok kötü oldum nedense midem bulandi fena. Yemegi yiyelide cok oluyo aslinda tika basa da degilim acta degilim, neden böyle oldum
Bugünüm baya stresli gecti, oglum 2 yas sendromunami girdi naptiysa tüm gün agladi bagirdi cagirdi, üzüldüm de, onun stresimi mideme vurdu acaba
aa benim isvec diyetimin 7. gününde aksam metabolizmayi sasirtmak icin istediginizi yiyin yaziyordu. Sasirdim simdi o niye öyle demis ki :/Şimdi baktım bunu çürütmüşler 2014te Torontoda
Diyet hoşuma gitmeyince makalesini bile aradım ahahahah
İnanma ona boşver yani
Bana hep sebze demişti de baktım olmuyor aradım buldum
Sağlıklı beslenen herkes kilo verirmiş
Onun içinde bir sürü faktör daha varmış
Hurafe hurafe
Et yicem ben
Zaten 7. günün akşamı "HİÇBİRŞEY" yazmışlar utanmadan
Ay o nedir bilmiyorum ama içim çok fena oldu psikolojik acı hissettim
Çok geçmiş olsun
Bana da oluyor son bir haftadır
Ripped etkisi mi bilemedim
aa benim isvec diyetimin 7. gününde aksam metabolizmayi sasirtmak icin istediginizi yiyin yaziyordu. Sasirdim simdi o niye öyle demis ki :/
aquarius24 Velvette cok teşekkürler kizlar bugun iyi uyandim cok şükür :)
Bu arada benim esim de isvec diyeti yapıyor. Çok vicdansiz bir diyetbence 20-30 kilo fazlan yoksa hic buna kalkisma. Dukan ya da karatay diyeti yap
Yaa Turkcesiyle cok fark ediyor iste mesela 150 g salam diyor ama bizdekini 1 dilim salam diye cevirmisler neden boyle yapmislar bilmiyorum irka gore mi donusturdular aa
Cok sevindim canim duzelmene
Kac kilo verdi nasil gidiyor peki
Benim su an 18 kilo fazlam var